本日9回予約が入りました。
The Dining Room at Dusek's is a fine dining experience tasting menu only, by Chef Ryan Pfeiffer located in the historic Thalia Hall. Our Dining Room, centered around a woodfire oven, gives folks a reason to slow down and enjoy a curated menu focused on seasonality, creativity & fun. Work your way through Our Daily Menu, choosing your favorites from each course for a meal that suits your taste. On the Our Daily Menu, you may find dishes to start to your meal such as the ENDIVE with walnut, winter citrus, dill. pecorino romano & aged balsamic or the CARPACCIO with ahi tuna, tarragon, sunchoke & meyer lemon. Second course favorites include MUSSELS with parsley, roasted garlic & dry vermouth or PORK BELLY with rapini, almond, burnt lime & grilled hollandaise. A proper entrée is served, enjoy dishes such as the RUBY TROUT with ruby red grapefruit & spicy mustard greens or STRIPLOIN with sherry, crispy potato & umami cream. Finish with dessert!
本日24回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したDusek’s Board & Beer(ドゥ―ゼックス・ボード&ビール)は、ビール、料理、ホスピタリティーの間にある永続的なつながりを称えます。ビールに合う素晴らしい料理の伝統を守り続けるご近所レストランで、新鮮な貝の塩水に合う有名なドライスタウト、フルーツが混ざり合ったベルギーのデュッベルがバランスを取る塩漬肉の燻製、爽やかなピルスナーにより抑えられた複雑なスパイスを使ったベトナムのクレイポットフィッシュなどを楽しめます。