Arbellaの探求は、世界の異なる刺激的な部分で見られるまたは触発されたカクテルへ向かう進歩的クラフト・アプローチを表すメニューで始まりました。各カクテルは、遊び心あるディスプレイやプレゼンテーションにより特定の場所に心を動かし旅行の感覚を呼び起こそうとします。
We gladly accept online reservations for groups of 4 to 10. Entire party must be present to be seated. For larger groups or special occasions, please email Parlor info@parlorchicago.com. Walk-ins always welcome We do not allow ANY outside food or drink in the restaurant.
Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crabは、Lettuce Entertain Youとマイアミビーチの伝説的なシーフードレストランJoe's Stone...
Bar Cargo is a Roman pizza bar concept brought to you by Anthony Stefani, the son of notable Chicago restaurateur Phil Stefani. It was on a family trip to Italy that Anthony Stefani first fell in love with Roman-style pizza and where the concept for Bar Cargo came to life. After months of working...
At Centennial, our passion is craft beer and our focus is simple: to celebrate craft beer. Beer can bring people together on a common ground and has the ability to create a community. Beer can elevate food. Beer is culture. We feature 56 taps with a selection of 36 rotating craft beers. In...
Gyu-Kakuはシカゴのストリータービルにある日本式の焼肉屋です。焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮で美味しい上質な肉を使用しています。肉を焼きながらよく冷えたビールをお楽しみください。ハッピーアワーには食べ物や飲み物のお得な割引を提供しています。
Located in the River North area of Chicago, our Mexican restaurant features south of the border classics with an American twist. The menu, created by Top Chef Katsuji Tanabe, offers a diverse assortment of foods for lunch, dinner, late night and brunch. Those with food sensitivities or dietary...
We are thrilled to safely and warmly welcome our staff and guests into our dining rooms. For your comfort and enjoyment we have enhanced our existing stringent safety and sanitation protocols. Including additional staff training on all enhanced procdures based on CDC guidelines. For a complete list...
ボカレストラングループのGT Fish & Oysterは、シェフ/共同経営者のGiuseppe Tentoriにちなんで名付けられたオイスターバーおよびシーフード中心のレストランです。メニューでは伝統的なアイテムに加え、多くの季節料理、シェフと彼のチームによって生み出されたオリジナルの料理を提供しています。GTは2013年のアメリカ国内のトラベル&レジャーのトップ20ベスト・シーフードレストランの一つに選ばれました。シェフのTentoriは、2012年のJean Banchet...
Nonnina(ノンニーナ)は、パートナーの「nonnas」に触発された伝統的な調理方法を受け継ぎ、レトロな雰囲気の中で高級ながらも親しみやすい料理を提供しています。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn...
Proseccoはリバーノースギャラリー地区の中心部に位置する、シックでありながら居心地のよいレストランです。イタリア全20州のコンフォートフード、シカゴで最大のスパークリングワインリストを提供しています。 色あせた金色のヴェネツィアの美しさに触発された内装で、シルクのダマスク織のカーテン、木彫りのシャンデリア、金枠のアートワークで飾られています。なかでも圧巻はアンティークのヴェネチアン家具のように手で磨かれた約10mのロングバーです。バーでは、イタリアのフィンガーフード、幅広い種類のヨーロッパのスピリッツを提供しています。 ...
Located in River North, Victory Italian features Chef Joe Farina's authentic Italian Cuisine. While the menu boasts of Joe's Mama's Meatballs, you will find fresh made pastas, home-made ciabatta garlic bread, and specialty pizza from Armand's Pizzeria, including a 3-foot long pie! The wine list...
Marchesa, in the heart of River North, serves delicious French & Italian food by Chef Didier, with summer wines that pair perfectly. We've re-opened & cannot wait to see you in person! All COVID precautions are in place to ensure your safety. The art-filled interior, inspired by the Guggenheim...
Gibsons Italia is a modern steakhouse featuring a world-class tour of beef and authentic Italian pastas and risottos.