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【シカゴ・イリノイ州】コンフォート・フードの人気店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(25)

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Riccardo Osteriaの写真
4.5
非常に良い(827)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日10回予約が入りました。
Riccardo started his career at a very young age in Milan's prestigious GIRARROSTO which was family owned. Then, in 1982 he moved to the United States and he opened the famous Sonny Bono's in Los Angeles. In 1987 he started to work with his cousin Roberto Ruggeri (owner of Bice Ventures), with him he opened Bice New York, Los Angeles and many others around the world. Here through the craftsmanship of an Italian food connoisseur, dishes are prepared with an almost zen-like essentiality that has shaped Riccardo's professional and existential life course.In addition to its exceptional cuisine, Riccardo Osteria has a wonderful selection of wines to complement our dishes perfectly. Come join us at the Bar for a meal or just a glass of wine. Highlights of the menu include Chicken Parmigiana, Mixed Grilled Seafood Plater, Bucatini Carbonara, Linguini Vongole, assorted Risotto and Veal Scallopine, and for dessert Classic Tiramisu
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2184)
価格:高い
• フランス料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日85回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。
Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(15167)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日213回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
Riccardo Trattoriaの写真
4.8
素晴らしい(2875)
価格:普通
• イタリア料理 • リンカーン パーク
本日30回予約が入りました。
Riccardoは駆け出しの頃に家族経営のミラノの名門店「GIRARROSTO」で経験を積み、1982年に渡米した後、ロサンゼルスの有名なSonny Bono'sをオープンさせました。1987年、いとこのRoberto Ruggeri(Bice's Ventureのオーナー)との協業をきっかけに、Bice New Yorkをはじめ、ロサンゼルスや世界中で数多くのレストランを開きました。 シカゴのBiceでエグゼクティブシェフを3年間務めた後、彼は夫人(スーシェフ)のVeronicaといとこのBarbara(案内係)とともに、再びの彼の美食芸術性と創造性を追求することを決断しました。Riccardo Trattoriaというレストランの名前は彼自身の名前にちなんでいます。 イタリア料理の卓越した職人技と、Riccardoのこれまでの経歴や専門性を反映する禅のような本質が見事に調和した料理を作り出しています。
The Gageの写真
4.7
素晴らしい(12193)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ループ
本日180回予約が入りました。
The Gageは、1800年代後半の歴史的建造物を利用した4つ星のレストランで、ミレニアム・パークの向かいに位置します。The Gageはアイルランドやイギリスのガストロパブ風のヴィンテージな雰囲気で、高級料理をカジュアルに楽しめます。Time Outが「すべて人の渇望を満たす」と称したThe Gageのメニューには、スコッチエッグ、新鮮な魚介類、地元産のソーセージ、ハンバーガー、ステーキ、サラダなどが並びます。クラフトビール、興味深いワイン、各種アイリッシュウィスキーやシングルモルトなどアルコール飲料も用意しています。The Gageはミレニアム・パークのすぐそばにあり、シンプルかつ洗練された雰囲気で、カジュアルなドリンクから、ビジネスミーティングやフォーマルなイベントでの利用にも最適です。
Little Goat- Southportの写真
4.7
素晴らしい(234)
価格:普通
• アメリカ料理 • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日79回予約が入りました。
Little Goat Diner, located in the vibrant Southport Corridor, is your go-to neighborhood spot, helmed by award-winning Chef Stephanie Izard. Enjoy all-day breakfast, weekend brunch, coffee catch-ups with friends, and your favorite lunch and dinner classics, all with Chef Izard's creative twist on new all-day favorites. Plus, bring the little ones! Kids eat free every Tuesday from 4-7PM, making it the perfect midweek treat for the whole family. We gladly accept walk-in guests. Come join us and we’ll do our best to seat you as quickly as possible!
Storyvilleの写真
4.4
非常に良い(1105)
価格:高い
• ケイジャン料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日23回予約が入りました。
Nestled in the heart of Chicago's River North, Storyville is a New Orleans-inspired restaurant and cocktail bar with a speakeasy style basement boasting French Quarter cocktails, small bites, and a vibrant ambiance.
Blue Door Farm Standの写真
4.6
素晴らしい(870)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日31回予約が入りました。
From the team behind Chicago Q and Art Smith's Blue Door Kitchen, Blue Door Farm Stand dishes out globally inspired, farm-to-table American fare for breakfast, lunch, and dinner. Reclaimed wood, a marble bar, and vintage chandeliers create a chic yet relaxed setting.We want consumers to view Blue Door Farm Stand as more than just a restaurant—we want them to become a BELIEVER in our philosophy.We believe the seasons should dictate what is on the table. We are committed to being part of our community and to having personal relationships with our purveyors. We believe in providing a warm and welcoming space for our guests to enjoy wholesome delicious food.Our customers should associate Blue Door with top quality service and products in an environment that harkens back to simpler times when seasons dictated what was on the table, when people shared a sense of community, and when the human element was present in every aspect of the brand experience.
Blue Door Kitchen & Gardenの写真
4.7
素晴らしい(2465)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日37回予約が入りました。
有名シェフArt Smithが手がけるBlue Door Kitchen & Gardenへぜひ足をお運びください。シカゴのゴールドコースト中心部にあるファーム・トゥ・テーブルのオアシスで、季節の味覚を楽しめるメニューにこだわっています。Blue Doorブランドは当初から持続可能で確かな食材の代名詞となってきました。インディアナ州のかつてオプラ・ウィンフリーが所有していた土地に作った、その名の通りBlue Door Farmをはじめ、中西部の農場から届く旬の新鮮な食材を使い、アメリカの伝統料理を提供しています。Blue Door Kitchen & Gardenは農業コミュニティの熱心なメンバーとして、持続可能な生産者と密接に提携し、この土地と本物の地元の食材や味覚の繋がりを皆さまに知っていただけるように努力しています。
Lavergne's Tavernの写真
4.8
素晴らしい(171)
価格:普通
• アメリカ料理 • バーウィン
Nestled in the heart of Berwyn, Lavergne’s Tavern blends historic charm with a modern, welcoming vibe. Opened in 2016 in the former Garv’s Inn, a beloved gathering spot since the ’60s, it preserves its roots with restored tin ceilings, original hardwood floors, and a stunning bar handcrafted from reclaimed black walnut.With a perfect mix of cozy and lively, the space offers high-top bar seating and family-friendly tables, making it ideal for date nights, group outings, or casual meals.The menu is elevated yet approachable, featuring shareable appetizers and hearty entrées crafted with quality ingredients. A must-try is the Italian Beef Egg Roll, a fusion of tender Italian beef, zesty giardiniera, spicy queso, and Monterey Jack, served with rich au jus. As one guest put it, it’s “life-changing.”Whether sipping craft beer, enjoying a cocktail, or savoring bold flavors, every visit to Lavergne’s Tavern feels like a neighborhood gathering.
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