Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. 自宅
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

【シカゴ・イリノイ州】フランス料理の人気店

予算

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Jilly's Cafeの写真
4.6
素晴らしい(633)
価格:高い
• フランス料理 • エバンストン
本日7回予約が入りました。
Located just outside the city of Chicago, Jilly's Café has been called a "North Shore Treasure" by Zagat's 2002 restaurant survey. Our French Countryside decor, handpicked flowers, and friendly wait staff make for an intimate and cozy atmosphere suitable for all kinds of occasions(NOW PATIO AVAILABLE,ASK FOR HOURS). Here authentic French food is served with an American twist making for enough dishes to keep our specials changing daily. We offer a Sunday brunch that carefully combines a traditional American brunch with French flavors, while champagne effortlessly flows throughout the course of the meal. Jilly's is available for private parties, and reservations are strongly recommended.
FIG & OLIVE Chicagoの写真
4.4
非常に良い(3951)
価格:高い
• 地中海料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日31回予約が入りました。
FIG & OLIVEのシカゴ店は、町の一等地とも言えるゴールド・コースト(高級小売店が集まる主要地区)のオークストリートにあります。FIG & OLIVEの創業者ローラン・ハラスが構想を立てた店内は、彼の故郷である南フランスをイメージした都会的な空間に仕上がっています。コート・ダジュールを思わせる様々な個別スペースで構成された広さ約930m²のダイニングルーム、石灰岩の壁と白い漆喰の壁に囲まれたオープンキッチン、広いラウンジ&バー、クロスティーニ・ステーション、屋外ガーデンテラスがあります。気軽な集まりにも上品な集まりにもぴったりのレストランです。
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.1
とても良い(496)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日65回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Cafe Toucheの写真
4.7
素晴らしい(1342)
価格:普通
• ビストロ • エジソン・パーク
本日22回予約が入りました。
A Classic French Bistro in the heart of Edison Park has been a dream of Executive Chef and owner Joe Calabrese for several years. Joe was professionally trained at the prestigious Culinary Institute of America located in Hyde Park, New York. Before opening his other restaurant, Zia’s Trattoria (located one block west of Café Touché at 6699 N. Northwest Highway) in 1997, he was sharpening his professional – and knife – skills at several well-respected Chicago dining establishments including Ambria, Spiagia, Un Grand Cafe and the Park Hyatt. Joe lives in Park Ridge, a few short miles from the restaurants, so expet to see him in both restaurants assuring a quality experience for his customers. On days off, Joe can be found at home with his wife, Mary Kay and their 3 boys. Reservations by phone: 773-775-0909. The only reservation restrictions are on Friday and Saturday, parties of five or more only. Café Touché is located at 6731 N. Northwest Highway, Chicago (Edison Park), I
Bistronomicの写真
4.9
素晴らしい(5866)
価格:普通
• フランス料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日35回予約が入りました。
スプーンがとても汚れていて、残念でした。 明らかにこびりついた汚れがナプキンでコスっても落ちず、サーバーに取り替えていただきました。その際、隠すように持ち帰り特に謝罪もなく、ひとくちいただいたスープの味まで残念な気分になりました。 料理は美味しくいただきました。
Chez Joelの写真
4.8
素晴らしい(2569)
価格:普通
• フランス料理 • リトルイタリー、ユニバーシティビレッジ
本日24回予約が入りました。
Chez Joelはリトルイタリー中心部に位置しており、フランスの味と香りを楽しめます。シェフjoel Kazouiniは主に伝統的な定番料理を取り入れており、シンプル&巧みに調理された南フランス料理を提供しています。Chez Joelの雰囲気は真のフランスのビストロを連想させます。壁にはフランスのポスターが飾られており、テーブルは肉屋の包装紙で覆われています。Chez Joelの快適な環境は、ロマンチックな食事に最適です。天気の良い日には、オープンエアのガーデンテーブルにて、市内で屈指の素晴らしい屋外ダイニングを楽しめます。
Venteux Brasserie, Cafe, & Oyster Barの写真
4.1
とても良い(1078)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン/ループ
本日32回予約が入りました。
Residing within Michigan Avenue's famed Carbide & Carbon building is a stylish and modern French restaurant, serving classic French fare with a contemporary twist. Through a unique dining experience crafted with passion and precision by Executive Chef Marcel Heiduk, guests are transported to the bustling brasseries that define the Parisian lifestyle. This is Venteux.
Bandolの写真
3.9
とても良い(227)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ループ
本日13回予約が入りました。
Bandol is a lively French-inspired restaurant in Chicago, IL. We use the best ingredients and provide a great atmosphere. Looking forward to hosting you soon!
Les Nomadesの写真
4.9
素晴らしい(2202)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日5回予約が入りました。
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
Coquetteの写真
価格:高い
• フランス料理 • ウェスト・ループ
本日8回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French Bistro & Wine Bar.Coquette is a pink, Parisian dream offering the food of France today paired with exciting wines and cocktails in Chicago’s Fulton Market district.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers. We also feature an extra-intentional sampling of Champagnes by grower producers, all who dare to make exquisite wine on their own terms. Our cocktail program is built around seasonal produce, bridging the similarities found between what is harvested both in France and in the Midwest.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable, Inc.1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ