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【Kyoto】日本料理の人気店

予算

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

アナザーシーの写真
4.7
素晴らしい(77)
価格:非常に高い
• Japanese • 京都
本日1回予約が入りました。
Another C(アナザーシー)は、洗練された高級感あふれる空間で、ニューヨーカーを魅了したシェフ「富永暖」がお一人、お一人の至福のひと時を演出します。世界中から名だたる美食家が訪れるNYトライベッカ「MEGU」料理長・ミシュラン1つ星「日本料理 櫻川」など、ニューヨークと京都で磨かれたセンスと技を活かした独創的で新しい創作和食をご堪能ください。カウンター席がメインのライブ感あふれる空間で、あなたの五感が悦ぶワクワクするディナータイムを演出します。記念日やデート、接待や会食など、お客様のシチュエーションに合わせた料理とサービスで、大切な方との特別な一夜をお過ごしください。皆様のご来店を、心よりお待ちしております。【KYOTO × NY + Chef’s Special Dinner】 16,500円 /人(税込)京野菜や薩摩黒毛和牛・海鮮など、厳選された旬の食材を贅沢に使用し、シェフが育ったNY及び日本料理人として修業した京都の味と技を、一皿に凝縮しています。もっと自由に、もっと愉しく、もっとスタイリッシュに、常に進化し続けるオリジナルのモダンジャパニーズを追求します。※苦手な食材等がございましたら、予約時にお伝え下さい。※ドリンク代はコース料金に含まれていません。〜とある日の一例〜①薩摩和牛のステーキ 山椒と新生姜のソースがけ 万願寺唐辛子と昆布出汁ポテト添え②本鮪の炙り 九条葱叩きソース エシャロットと赤紫蘇添え③鰻の香り寿司(大葉・山椒・葉山椒)④8寸オードブル・鱧の昆布締め 梅肉山葵ソース添え・イチジクと芋茎 ゴマとアーモンドの餡掛け・煮抜卵と錦ごま・味緑(枝豆)の塩茹で・南蛮きび(とうもろこし)の天ぷら・近江地鶏の手羽中唐揚げ 柚子胡椒添え⑤鴨肉ハンバーグと揚げ賀茂茄子と焼き餅の鼈甲餡掛け⑥ニューヨークチーズケーキ マンゴーソース※季節により食材が変わります。【ドリンク】シェフ富永自らがセレクトしたドリンクは、良質な米の産地として知られる丹後地域にある酒蔵のオリジナル日本酒や和食と相性の良いニューヨークワインを中心に幅広く取り揃えています。
下鴨茶寮の写真
4.7
素晴らしい(92)
価格:非常に高い
• Japanese • 京都
創業安政三年(1856年)。歴史と伝統に彩られた老舗の看板。変わるものと変わらないものを見極めながら、永きに渡り積み上げてきた礎。当茶寮では、京都だけが持つ独自の文化や美しさをお料理やおもてなしの心を通じて、世界中に発信していくことを信条としています。伝統的でありながらも、常に進化を続ける独創的なお料理、サービス、空間のすべてが京都という名のもとで、見事に調和した時間を存分にお楽しみください。Shimogamo Saryo is a Japanese restaurant that was created over 150 years ago in 1856. In addition to being a beautiful restaurant, Shimogamo Saryo is also a wedding venue and can be rented out for both the ceremony and reception. There is a comfortable and cozy main dining area as well as a separate tea garden where guests can enjoy the ancient traditional tea blends of Japan's tea culture. Shimogamo Saryo's menu is made up of modern and creative versions of traditional Japanese fare. There is also a separate sake bar with a substantial collection of the famous rice wine.
肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL KYOTOの写真
5.0
素晴らしい(4)
価格:非常に高い
• Japanese • 京都
Niku Kappou Futago is a top-class Wagyu restaurant that delivers the precious Kyoto Beef and the essence of Japanese cuisine. Various parts of Kyoto beef are interwoven with Japanese techniques, and the best ingredients, allowing the chefs to produce the highest level of luxury, and deliver "Tastebud Euphoria" to many customers. Kyoto beef has a long history; in Japan's oldest Wagyu book written in 1310, it is mentioned as "Tamba beef." Along with delicious water, the "Traditional and cultural taste of 'Kyoto meat'" which are individually raised with great care and the skill of craftsmen in the rich nature of the four seasons. The delicate taste and elegant texture is truly a work of art that is the ultimate luxury for your palate. Please enjoy the expressions of Kyoto beef with its beautifully marbled red meat. With our cherished spirit of stylish hospitality, we offer seasonal dishes and the four seasons of Kyoto.For guests hosting special events, our chef who used to be a master chef at Michelin 3 star restaurant is pleased to accept special menu requests to make the occation and make it a colorful, unforgettable experience.<Course Content>Kyoto Meat "Miyabi" Special Kaiseki: 16000 yenIf you have any allergies or dislike to any ingredients, please indicate them in the remarks column when you make a reservation.<Cancellation Policy>Cancellation on the day of reservation: 100%.Cancellation 1 day before the reserved date: 100%.Cancellation 2 days before the reserved date: 100%.【肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL 京都 1F】希少な京都牛の旨味と、和食の真髄を届ける最高峰の肉割烹のフルコース。京都牛の様々な部位に和食の技を織り交ぜ、最高の食材と料理人が最高峰の贅沢を演出。お客様に「口福」をお届けします。和牛本来の旨味・美しさを最大限に引き出した肉割烹を季節の旬の食材とともにご堪能ください。 京都牛の歴史は古く、1310年に描かれた我が国最古の和牛書に「丹波牛」として取り上げられてています。おいしい水、四季の豊かな自然の中で、一頭一頭丹念に匠の技でこだわり抜いて育て上げる「伝統と文化の味 “京都肉”」。その繊細な味わいと上品な舌ざわりは、まさに美味の贅を極めた芸術品です。赤身肉に網の目状に入った美しい霜降り、京都肉の表情をお愉しみください。 「iki」な おもてなしの心を大切に、素材本来の味にこだわった料理人が仕立てる、旬のお料理と京都の四季をお届けしています。特別な食事会、披露宴などでご利用のお客様には、ご要望に合わせて、一生の思い出に残る素敵な一日を彩るメニューをご提案いたします。<コース内容>ご予約下記のコースのみ承ります。京都肉「雅」特別会席 16000円アレルギーや苦手な食材がある場合は、ご予約の際に備考欄へご記入ください。<キャンセルポリシー>予約日2日前〜当日のキャンセル:コース料金の100%
京料理熊魚菴 京都本店の写真
5.0
素晴らしい(0)
価格:非常に高い
• Japanese • 京都
「たん熊」は昭和の初め、鴎外の「高瀬舟」で有名な京都高瀬川のほとりに誕生しました。 高瀬川筋は江戸時代、季節の川魚をあつかう生州料理屋が軒を並べたところですが、私ども「たん熊」はそんな伝統を踏まえつつ、以降の精進を重ねてきました。 戦後も両千家をはじめとして、谷崎潤一郎、吉井勇先生等の文人墨客、その他各界各士のお引き立てを得て順調なあゆみをつづけております。 なお、店名の「熊魚菴」は古来、中国で最高の珍味とされる「鯉唇熊掌」にちなんだもので、天龍寺管長平田精耕師にご命名いただきました。“Tankuma” was born on the banks of the Takase River in Kyoto, famous for “Takase Fune” at the beginning of Showa period. Takasegawa-suji is a place where Ikushu restaurants serving seasonal river fish were lined up in the Edo period, but our “Tankuma” has been working hard since then. After the war, we continued to make steady progress with the support of Ryosensen, Junichiro Tanizaki, Isao Yoshii, and other literary artists. The name “Yugyoan” was named after the long-cherished “Rishinyusho”, which has been the best delicacy in China.

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