Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. 日本
  3. 東京

【Kayabacho / Hacchobori】鉄板焼の人気店

予算

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

なだ万 - シャングリ・ラ 東京の写真
4.6
素晴らしい(132)
価格:非常に高い
• Teppanyaki • 丸の内・大手町
■プライベートダイニングルームは土日祝は11時30分の回と14時の回、各2時間制にてご案内を致しております。プライベートダイニングルームのご予約ご希望の際はお電話にてお問い合わせをお願い致します。■鉄板焼き、お寿司カウンター、窓際席のご希望の方はレストランより確認の連絡を持って確定となりますので、ご注意ください。また、ご連絡希望のお時間がございましたら、レストランへの要望欄へご記入ください。 【店舗紹介文】 1830年の創業以来「なだ万」は、名だたる文豪や国賓をはじめ、日本料理の名店として多くのお客さまから愛され続けてまいりました。シックで落ち着きのある色調と、和モダンな装飾が目を引く店内には、東京都のシンボルである銀杏が舞い散る様を表現したアートも点在し、窓の向こうにはパノラミックな眺望が広がります。上品で落ち着いた店内には、鉄板焼きカウンターと寿司カウンターが設けられ、個室もご利用いただけます。伝統に根ざしながらも常に未来を見据え、妥協しない料理作りに励んできた老舗「なだ万」で、懐石料理、寿司、鉄板焼きなど、本格的な日本料理の美味を心ゆくまでご堪能ください。
甚六の写真
4.2
非常に良い(22)
価格:高い
• Teppanyaki • 学芸大学・都立大学
本日2回予約が入りました。
庶民の味をディナーにまでグレードアップさせることを目指した味は、各界の著名人など幅広いお客様から平成元年創業以来、高いご支持を頂いて参りました。2021年5月、リニューアルオープンした白金本店はディナー感覚でお洒落に鉄板焼き、お好み焼きを味わって頂けるよう以前に増して、かなりスタイリッシュでモダンな空間になりました。リニューアルに合わせ甚六が隣にプロデュースした【焼肉 今甚】も、お洒落でおいしく、お値打ちで大人気です。これからも甚六 今甚ともどもよろしくお願いします。Prominent people from all walks of life have praised the flavours of these homely earthy dishes, given an upgrade and served in a diner setting, since the restaurant was established in 1989. The restaurant provides a high level of service, keeping it friendly enough to comply with customers’ special requests. The diner interior, a modern contemporary space, orange with glass and stainless steel highlights, makes a stylish setting for teppanyaki hotplate grill dishes and okonomiyaki savoury pancakes. The open air terrace, the bar stocked with over one hundred types of cocktails, champagne, wine, shochu and sake, and the large and small private rooms, ensure that the restaurant is able to deal satisfactorily with a wide range of customer requirements. Recently the restaurant has been recommended to many international visitors by local hotel concierges, and in 2008 Jinroku Pacific opened in Waikiki, Hawaii. Jinroku is popular with both locals and visitors from around the world.
鉄板焼 DANTEの写真
4.6
素晴らしい(11)
価格:非常に高い
• Teppanyaki • 赤坂・溜池山王
本日1回予約が入りました。
赤坂で30年の歴史を刻んできた老舗。肉はもちろん、野菜や海鮮にいたるまで厳選した食材を使い各テーブル席ごとに配された専属シェフが素材の持ち味が最大限に生きる焼き加減で丁寧に焼き上げます。行き届いたサービス・シェフの熟練の技術や手捌きに定評があり、海外からのお客様も多く訪れているお店です。We've served diners in Akasaka for over 30 years. Our carefully selected meats, vegetables, and fish are prepared at your table by your individual chef. We hope you have a wonderful experience!From the recognized talent of our chefs and the quality of our service, we host a number of overseas guests as well!
西麻布 しるく屋 Sirukuyaの写真
5.0
素晴らしい(4)
価格:非常に高い
• Teppanyaki • 六本木
※※※Only the following special courses are available for reservations through Open Table.※※※9 minutes from [Roppongi Station]10 minutes from [Nogizaka Station]Cancellation on the day before: 50% of the course feeCancellation on the day: 100% of the course feeShiruku-ya offers a variety of dishes in small portions, which are prepared in a fun and colorful way, differentiating our restaurant from other teppan-yaki restaurants.Ingredients are directly shipped from the owner's hometown Awaji Island in Hyogo Prefecture, and we use only the finest ingredients for our meats, vegetables, and seafood.Awaji A5 beef, sea bream, abalones, prawns, sea urchins, and other seafood from the local fishing port are also shipped directly to us,We also have a contract with an onion farmer who grows onions, a specialty of Awaji, and have them shipped directly to us.Please enjoy the omakase course woven by the chef in front of the teppan.◎Special Creative Teppan Course◎16,800 yen / person~Amuse~ Awaji Island Burger ~Appetizer~ Today's appetizer~Seafood~ Today's seafood dish~Soup~ Seafood White Soup~From The House~Sauteed Japanese spiny lobster~Main Dish~  KOBE / AWAJI BEEF + AWAJI Hamburg ~〆~Garlic rice~Desserts~Patissier's special dessert of the day※※※当店はオープンテーブルからのご予約は下記特別コースのみとなります※※※前日キャンセル:コース料金50%お支払い当日キャンセル:コース料金100%お支払いしるく屋ではフレンチなどの手法も加え少しのポーションで品数の多い華やかな楽しいコース料理を召し上がって頂き、他の鉄板焼屋さんとの差別化を図っております。食材自体はオーナーの地元兵庫県淡路島から直送しお肉、お野菜、海鮮すべてにおいてこだわった素材で勝負しています。A5の淡路ビーフや地元の漁港で取れる海鮮もの真鯛、鮑、海老、ウニなども直送してもらい、名産の玉ねぎを作っている玉ねぎ農家とも契約し直送していただいております。鉄板の前でシェフが織りなすおまかせコースを是非ご堪能くださいませ。◎スペシャル創作鉄板コース◎一人16,800円~Amuse~  淡路ミニバーガー ~Appetizer~ 本日の前菜~Sea Food~ 本日の海鮮料理~Soup~ 海鮮白湯スープ~From the House~ 伊勢海老のソテー~Main Dish~  淡路・神戸ビーフステーキ + 淡路ハンバーグ~〆~ガーリックライス~デザート~パティシエ特製本日のデザート
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable, Inc.1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
Rentalcars ロゴ
OpenTable ロゴ