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A Chicago Food Crawl: Your Local Dining Guide

​写真:Red logo​
提供:The OpenTable team
更新日:2019年3月10日

You’re in Chicago for 48 hours, and you’re hungry. What’s the plan? We’ve rounded up the best spots to hit on your first trip to town: the breakfasts, lunches, dinners, and everything-in-between that will give you a definitive sampling of what the city has to offer. Let’s get to it.

Parachute​の写真
4.6
4.6 (1716)
31~50 USドル
韓国料理
Avondale
店舗情報
Parachute is one of Chicago’s most-talked-about restaurants, and it’s not hard to see why. Chefs Beverly Kim and Johnny Clark’s take on Korean-American food is singular and unique, with takes on classic dishes like bibimbap, mandu, and dukbukki that at once thoughtful, exciting, and new.
Girl & the Goat​の写真
4.8
4.8 (14766)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ウェスト・ループ
店舗情報
Chef Stephanie Izard isn’t just the first female Top Chef winner—she’s also the lady behind one of Chicago’s most celebrated restaurants. Cuisine-wise, Girl and the Goat is probably best described as “global”—but labels don’t matter here. This is delicious, exciting food, the kind of stuff you’ll be thinking about the rest of the weekend.
avec West Loop​の写真
4.8
4.8 (797)
~30 USドル
地中海料理
ウェスト・ループ
店舗情報
Chef Paul Kahan has some of the best restaurants in Chicago, and Avec is a shining example. You’re here for the chorizo-stuffed dates, the cheese-stuffed “deluxe” focaccia, and anything coming out of the wood-fired oven.
Gibsons Bar & Steakhouse - Chicago​の写真
4.8
4.8 (8748)
31~50 USドル
ステーキハウス
ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
店舗情報
We’re in the Midwest, after all—and if you’re eating steak in this town, you want to be eating it at Gibson’s. They even have a USDA grade named for them: USDA Gibsons Prime Angus. This is a steakhouse in every sense of the word, and it’s glorious.
ピックアップ!口コミ
2024年8月22日にご来店
お料理はおいしかったです。 税金とチップで、高くなりましたが、 やむえないと承知しています。 また訪れたいです。
The Publican​の写真
4.6
4.6 (5877)
31~50 USドル
アメリカ料理
ウェスト・ループ
店舗情報
Since it opened in 2009, The Publican has been one of the most fun, boisterous spots in the city to eat pig, drink beer, and be merry. The food, to this day, is deliciously craveable, and the plentiful beer selection will ensure you’re drinking happily all night long.
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