French bistro. Food forward. With beverage to compliment. Cuisine has been inspired by the cultural relevance of France and its celebrated history and traditional. Intimacy paralleled with crazy energy. Tradition juxtaposed with au courant innovation.
New door, new venture, new dishes, same Chef Nico. Look for dishes like duck confit steamed buns, tuna tartare, escargot dumplings, and steak du boucher on Bistronomy’s menu, which Romo developed as an homage to the food he’s cooked since arriving in Charleston in 2007.
ライムウォッシュ、白いレンガ、ブロンドの精肉コーナー、シルバーのペンダントライトがアクセントの開放感のあるモダンな空間で、本格的なイタリア料理を提供しています。壁に飾られた1850年代のアンティークなピザピールから、Indacoの本物へのこだわりを感じられます。自慢のクラフトカクテルメニューには、ネグローニ&アマーロや自家製イタリアンソーダなどのイタリアの定番が並んでいます。伝統的なイタリア料理を、急成長を遂げているアッパー・キングのファインダイニングシーンにお届けします。Indacoは総面積270㎡で、バー、パティオをも含め100席を用意しています。