Located in the old Columbia Firehouse Headquarters (closed down in 1995), this unique restaurant revitalizes the historic building by combining the old and the new - complete with original rafters, floors, and garage door exit.Our menu offers modern Thai eats that are commonly found on the streets...
Cowboy Brazilian Steakhouse is an unique, all you can eat “Churrascaria” featuring a full Salad Bar with over 30 items, 6 Hot Dishes and a “parade” of 16 USDA Prime cuts of beef, chicken, pork and lamb sliced at your table by our Gauchos. Along with a full bar, we have a beautiful walk-in wine...
At Boku Kitchen and Saloon, you can be sure you are receiving only the highest-quality meals with the freshest ingredients possible. We pride ourselves on not serving our customer's pre-made food. We make everything from scratch, including our noodles, salads, crab rangoon, calamari, soups,...
California Dreaming is located in Union Station, a historic train station in Columbia, SC.The restaurant serves a mix of hearty American classics in a large family-friendly atmosphere. What sets them apart from the rest is that every dish is fresh and prepared from scratch daily, including notable...
歴史的なコンガリービスタに位置し、パティオ(暖房付)、無料のバレーパーキングサービスを提供するMotor Supplyは、伝統的なフランス料理の技法を用いて、革新的な新世界の料理を20年以上提供しています。エグゼクティブシェフWesley Fulmer率いるキッチンのランチ、ディナー、ブランチの手書きのメニューは日替わりで、クレオール、ケイジャン、アメリカ南部、フランス、アジアの料理に影響を受けた現代的なニューアメリカン料理を用意しています。Motor...
Welcome to The Grand on Main. Enjoy a traditional fine dining experience, sip cocktails at the bar, dine outside on Main Street or relax on our back patio. Afterwards, enjoy our exquisite boutique bowling alley or Robinson Room, dessert lounge.The Robinson Room, located in the hidden lower level of...
Ruth's Chris Steak Houseでは、コーン飼育したUSDAプライムビーフの高級熟成肉を使用しています。トレードマークの華氏1,800度のオーブンで焼いた後、華氏500度に熱したプレートで熱いままテーブルまで運ばれます。 さらに、メニューには新鮮なシーフード&その他の肉のメインディッシュ(フォアグラ、バッファローストリップ&ホタテなどの季節の料理など)を揃えています。様々な作りたての野菜料理(ポテト、サラダ、自家製デザートなど)と、100種類以上の国産&輸入ワインを満喫できます。 Ruth's Chrisはお客様に必ずご満足いただけます!
Blue Marlin Restaurantへようこそ。サウスカロライナ州コロンビアで現在好調なコンガリー・ビスタ地区で、誇りを持って「南部ローカントリーの味」を提供しています。 南はサバンナ、北はジョージタウンまで及ぶローカントリーは、海と沿岸の湿地帯の恵みで輝きを放っています。ジューシーなエビ、牡蠣、カニ、ザリガニ、ナマズなどが豊富に獲れます。豊かな緑、トウモロコシ、米、熟した赤いトマトも豊富です。ローカントリーの料理は、これらの豊富な食材すべてを組み合わせ、独特のユニークなメニューに贅沢に取り入れたものです。