ふらの和牛よしうしは谷口ファーム直営のふらの和牛生産者直営の焼肉店です。オーナー自らが厳選したふらの和牛を買い戻すことで安定した高品質なA5等級のふらの和牛のみを提供いたします。東京進出初めての店舗では、札幌本店同様にこだわりの北海道食材であるふらの和牛をはじめ、江別のファフィ卵、道内産のゆめぴりかをお届けいたします。看板メニューの【だししゃぶ】と【焼きすき】を是非お試しください。心をこめてお客様をおもてなしいたします。ご予約お待ちしております。Furano Wagyu Yoshi-Ushi is a yakiniku restaurant directly owned by Furano Wagyu producers under the direct management of Taniguchi Farm.We will provide only high quality A5 rank Furano Wagyu to select into the Furano Wagyu by our Owner.For Kagurazaka branch that is first opened in Tokyo, we use Hokkaido food like Furano Wagyu, Fafi egg from Ebetsu and rice by Yumepirica (All of Hokkaido food)Please try "Dashi Syabu" and "Yakisuski". We will definitely provide high quality service called "OMOTENASHI" (おもてなし) We are waiting for your booking.