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Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu付近のお店

予算
料理ジャンル

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

鮨 福元の写真
5.0
素晴らしい(87)
価格:普通
• 寿司 • 東急世田谷線沿線
本日1回予約が入りました。
※皆様にお願いです※ご予約のキャンセルはキャンセル料は基本的に頂くことは当店ではしませんので、必ず当日の6時間前までにお願いします。*This is a request to everyone*.If you need to cancel your reservation, please make sure to do so at least 6 hours prior to the day of your appointment, as we generally do not charge cancellation fees.現在オープンテーブルのシステムが機能していない為、お席が空席の場合も満席と表記されます。その為、お手数ですが、ご予約はお電話又はメールにてお願い致します。ご迷惑をお掛けして大変申し訳ありません。Please make a reservation by phone or email,Due to this OPEN TABLE APP system is not working.0354819537Info@sushifukumoto.jpお客様各位いつも鮨福元をご利用下さいまして誠にありがとうございます。営業時間を変更致しました。テイクアウトの「おまかせにぎり」一人前税込7,560円で販売しております。その他巻き物のメニューもございます。ホームページをご覧ください。他のお客様との接触がご心配の方は完全個室のお座敷にてお食事をお勧めしております。お電話にてお問い合わせください。6名まで、個室料金かかりません。通常とは勝手が違いお手数をお掛けしますが、どうぞよろしく御願いいたします。コロナ対策の新しい営業体制について詳しくはホームページをご覧下さい。https://sushifukumoto.jp/index.htmlご質問やご不安ご要望、ございましたらお気軽にお問い合わせください。速やかに対応させて頂きます。鮨福元福元敏雄【ミシュランガイド】おかげ様で連続13年☆を頂いております【天然もの】日本の海で育ち日本全国の港で上がった天然の魚のみ仕入れています。春夏秋冬で握りのネタが移り変ります。魚の季節感をどうぞお楽しみ下さい。小さい店ですので事前のご予約をお勧めしています。お座敷の個室もございますのでご宴会などにご利用ください。【営業時間】水曜日定休。お魚の在庫状況でその日の営業時間変わります【下北沢駅南西徒歩7分】【住所】東京都世田谷区代沢5-17-6地下一階【皆様のご来店を心よりお待ちしております】Please enjoy our sushi. One star is shining for 10 consecutive years on the honorable Michelin guidebook.We only purchase natural fish grown in nature, and caught at local port of Japan.【Menu】•Omakase-course (14000 yen) Sashimi(2 or 3 kind of fish or clam), Grilled fish, small plate, 10 pieces Sushi and Miso soup.•Sushi-course (10000yen) 13 pieces Sushi and miso soup.We also accept orders for your liking.We recommend advance reservation. Because our restaurant is small.【Business Hours】Closed on Wednesdays.From 6pm to 11pm (21:30 Last order) Sunday only 17:00 (20:00 last order)[7 minutes walk from Shimokitazawa station south exit]【address】Daizawa, Setagaya-ku, Tokyo 5-17-6 basement Floor【We are looking forward to your visit】
開花屋の写真
4.8
素晴らしい(457)
価格:高い
• 居酒屋 • 渋谷
本日2回予約が入りました。
和風をベースにした創作料理。東京・渋谷にある開花屋。オーナーシェフの海好きによって得た海辺の人脈によって新鮮な食材を提供できるお店。その食材もジャンルにとらわれず、時にエスニック、時に欧風に。今の日本の料理を味わえる場所。こういう場合はどうすればいいの?こんな料理が食べたい。会話もまた、食事を美味しくする調味料。どうぞ開花屋のサイトもごひいきに。http://www.kaikaya.com/index.htmlご予約ポリシー:居酒屋スタイルのカジュアルダイニングです。静かにお食事を楽しむと言うよりワイワイガヤガヤと食べて飲んで語って笑って楽しい時間を過ごして頂く場ですので、多少のお席の狭さと騒がしさはご了承の上ご利用ください。★キャンセルポリシー:※ご予約キャンセルはお電話でのみお受け致します。●キャンセル料金(お一人様当りのキャンセル料):当日キャンセル:8000円/予約前々日~前日キャンセル:5000円/13名様以上の予約は7日前からキャンセルフィー発生(当日8000円/前日~7日前まで 5000円)●人数減の場合もキャンセル料を頂きます。★ご予約について:●ご予約のお客様にはコースをお選び頂いております。コースを選択の上記入ください。4800円/5800円/6800円(お一人様のお料理のみの金額・税別)●13名以上のご予約は、電話(日本国内で返信可能な電話)でのみ賜ります。その後web予約をいただきます。●2時間制です。●ご予約の変更:・予約前々日以降の人数増加は致しかねます。予約前々日前の人数変更は必ずお電話ください。人数増加ができない場合もございますのでご了承ください。★下記ご確認されていない場合、ご入店をお断り致します。●アレルギー対応・食材等のご要望:アレルギー対応・食材等のご要望は"https://kaikaya.com/ba"を必ずご確認ください●お子様について:お子様連れの方は"https://kaikaya.com/bc"を必ずご確認くださいIt is casual Japanese IZAKAYA where to eat and drink with "waiwai gayagaya" rather than to enjoy a quiet meal.Please visit the web site once to understand us.Booking Policy:★Cancellation Policy:●Cancellation fee(Yen/per person)・On the day:8000/・2days before and the day before the book date:5000※Booking for 13 people or more: From the previous day to 7 days ago:5000★Books:●Please be sure to select and write a course name. YUKI 4800/TSUKI 5800/HANA6800(Yen/by only food, excluding tax)●We cannot accept a request for increase the number of the people after 2days before the book date.●We allow 2 hours for your seat.If you do not confirm the following, we cannot allow your book.★For allergies or vegetalian●Check "https://kaikaya.com/ba" for food allergies★For children●Check "https:/kaikaya.com/bc" for child
しんせん  割烹 佐乃家の写真
4.9
素晴らしい(110)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 渋谷
※重要なお知らせ※・お食事は一斉スタートになりますので遅刻はしないようお願い致します(平日18:30スタート、土曜日・日曜日・祝日18:00スタート)・連絡なしに20分以上遅刻した場合、キャンセルとみなしキャンセルチャージが発生しますので、予めご了承ください・ご予約をキャンセルした場合、キャンセル料金が掛かりますので予めご了承ください。【火曜日~金曜日】18:15 ドアオープン18:30 お食事一斉スタート【土曜日・日曜日・祝日】17:45 ドアオープン18:00 お食事一斉スタート遊 舌 心 嬉完全予約制、カウンター8席。13,000円のコースのみ。料理代金 13000円(税、サ別)ペアリング、フル 4500円(税、サ別)     ハーフ 3200円(税、サ別)官能的なダシの〝旨味の極み"マジックの開演です。日本酒とのペアリングで幸福の絶頂を極めて参ります。※直前日・当日・無断キャンセルの場合、キャンセル料を頂戴しております。事前に食材を準備してしまう為、ご理解たまわります様、お願い申し上げます。★キャンセル料金を人数分頂戴しております。前々日12,000円、前日15,000円、当日(深夜12時~)25,000円。 食材等ご用意してしまう為、ご了承頂きます様、お願い申し上げます。*Important notice*・Please do not be late for the meal as we will start at the same time.(Weekdays start at 18:30, Saturdays, Sundays and holidays start at 18:00)・If you arrive more than 20 minutes late without notice, you will be charged a cancellation fee.・If you cancel your reservation, you will be charged a cancellation fee.【Tuesday to Friday】Door open at 6:15 pmCourse menu at 6:30 pm【Saturday, Sunday and Public holiday】Door open at 5:45 pmCourse menu at 6:00 pmPlease enjoy Japanese traditional "Kappo" style dinner course, 13,000 yen, and Sake pairing course, 4,500 yen. If you are arriving later than Course starts time, then please inform us in advance.Dinner course, 13000yen (Exclude Tax, and service charge)Pairing full; 4500yen (Exclude Tax, and service charge)Pairing half; 3200yen (Exclude Tax, and service charge)We will charge 12,000 yen for the cancellation the 2 days before, the 1 day before, 15,000 yen, or 25,000 yen for the same day (from 12:00 AM ~) cancellations and No Show.We start to prepare before your arrival, so we do appreciate for your understanding.
アンティカ トラットリア チーボの写真
4.3
非常に良い(59)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • 目黒
自由が丘の路地裏に佇むTRATTORIA。オーナーシェフ三浦の考え尽くしたシンプルかつ豪快なイタリア料理と愛情をかけて作るパスタ、それに寄り添う厳選されたイタリアワインをお楽しみください。Cibo is an Italian word for “food.” The menu makes maximum use of the true, honest flavor of excellent ingredients, including fresh seafood delivered every morning from the Odawara market; ingredients in season; and organic vegetables from contract farmers, carefully selected for quality based on repeated farm visits. The dishes are simple, made from delicious seasonal ingredients regardless of brand. Some 100 wines are available at reasonable prices. The staff put great effort into matching meals with the right wines and wines with the right dishes.
焼肉トラジ自由が丘店の写真
4.4
非常に良い(9)
価格:高い
• 焼肉 • 目黒
※緊急事態宣言に伴い、期間中は19時ラストオーダー、20時閉店とさせて頂きます。予めご了承ください。焼肉トラジは焼肉屋です。1995年、東京恵比寿で創業以来、人を幸せにする焼肉の魔法に魅せられ、一心不乱に焼肉道を歩んできました。キムチ、ナムルにはじまり、タン、カルビ、ハラミ、スープ、クッパ、冷麺、ビビンバでしめる。焼肉を食べたい日に、食べたい焼肉が食べられる焼肉屋。焼肉のプロとして、食材、味、サービス、何にも妥協せず、トラジはこれからも焼肉という食文化の正統を行き、お客様に美味しさと幸せと健康をお届けします。※Due to the state of emergency, the last order will be at 7:00 pm and the Restaurant will be closed at 8:00 pm during the period.Toraji is a Yakiniku Style BBQ restaurant.Since our first shop was established in 1995 in Tokyo, Ebisu area, we have come a long way.Starting with "namuru" and "kimchi" Korean style steamed and picked vegetables, continuing with tongue, ribs and outside skirt, finishing with cold noodles or "bibimbap" Korean style mixed rice bowl.We are committed to provide you the Yakiniku you want for the day you feel like having a yakiniku.We as pro won't do any compromise in terms of ingredients, taste or service, Toraji will continue to promote the right yakiniku culture, bringing taste, happiness and health to our customers.
バッボ アンジェロの写真
4.7
素晴らしい(20)
価格:高い
• イタリア料理 • 目黒
12月24日、25日は、ランチ、ディナーともコース料理になります。ランチ¥5,500ディナー¥12,300。ようこそ、ボクのイタリアへ(Ben venuti nella mia Italia)店名の「バッボ」は、ボクの育ったフィレンツェを州都としたトスカーナの言葉で、「お父さん」のこと。 子供の頃、ボクのバッボは、本業の他に家で食べるだけの農園をやり、鶏や兎、羊も飼っていた。バッボの育てた野菜や家畜をマンマ(お母さん)が料理をして、家族で食卓を囲み、ボクは育った。夏になるとボクの家は、ひまわり畑に囲まれた。昔のイタリア映画に出てくるような光景。 約10年前にボクも父親になり、バッボやマンマの愛情を改めて感じるとともに、子供の頃の風景が蘇った。 店内は、ひまわり畑をイメージしたトスカーナ・イエロー。料理は、ボクのマンマが家族に作った味がベース。そして、イタリアから取り寄せた薪窯で焼くピッツァ。 来ていただいたゲストの方々に、ボクのイタリアを感じていただけたら、最高にハッピーだ。Growing up in Florence, Angelo, the owner of Babbo Angelo, is no stranger to farming vegetables and animals like chickens, rabbits and sheep. His mother often cooked home-style Italian meals by utilizing the fresh ingredients and meats at hand, emphasizing the importance of family enjoying food together at the dining table. He has used these childhood experiences to create Babbo Angelo, an Italian restaurant that serves many of the recipes his mother has used over the years. The menu at Babbo Angelo features set menu options that include a salad, pizza or pasta, dessert and coffee or tea. Appetizer options include marinated seasonal vegetables that are colorful and packed with flavor.
宇田津 鮨の写真
4.9
素晴らしい(14)
価格:非常に高い
• 寿司 • 目黒
中目黒駅近路地裏にできた新しい隠れ家な店中目黒駅から徒歩5分の裏路地にはいると木造の大きな扉が目印。四季に合わせたアートデザインと落ち着いた店内が広がります。毎日、店主自ら豊洲市場に買い付けした新鮮な魚で本格的なお寿司が味わえ、伝統を守りかつ新しいスタイルを見つけ出す料理をあわせてご堪能下さい。なお、日曜日、祝日は、店主が不在になり若手育成営業日となっております。New hideaway shop that was able to Naka-Meguro Station near the back alley.Large door is mark of wooden Once in the back alley of a 5-minute walk from Naka-Meguro Station. Store calm and art design to match the four seasons will spread.Every day, a full-fledged sushi taste with fresh fish, which was purchased in the shopkeeper himself Toyosu market, Please enjoy together the tradition and find a new style cuisine.Please note that Sundays and Public holidays are business days for training young employees as the owner is absent.
鮨 秋月の写真
4.5
非常に良い(17)
価格:非常に高い
• 寿司 • 渋谷
※オンラインでご予約ができない場合は、お手数ですがお電話にて予約のご確認をいただきますようお願いいたします。伝統的な技法を守り、シャリには赤酢を使用しさっぱりと仕上げます。小ぶりで端整な江戸前の握りをご堪能下さい。また、お酒の種類は日本酒をはじめワインも数多く取り揃えております。お客様のお好みやご要望に合わせてご提供致しますので、お気軽に声がけ下さいませ。◆おしながき◆旬のお食事をお楽しみいただきたいため、内容は全ておまかせでのご用意になります。どうしてもお召し上がりになれないお食材やアレルギーなどがございましたら、あらかじめお申し付けください。◇コース: 20,000円 / 25,000円 / 30,000円※御金額により内容が異なります。※上記以外も、御料金・ご要望に応じてご用意いたしますので、お気軽にご相談くださいませ。お座敷ご利用の場合は、25,000円コースからとなります。また、お会計総額の10%をサービス料として頂戴します。Akizuki Sushi Restaurant, in Tokyo's Shibuya neighborhood, serves fresh and modern sushi creations in its warm and relaxing eatery. The pickled seaweed salad and the tenderized tako octopus with soy sauce and a dash of spicy mustard make excellent appetizer choices. Most diners enjoy Akizuki Sushi Restaurant's chef's omakase menu, which changes daily, but generally features sushi items such as marinated hirame flounder, mackerel with ginger, scallion and mint, toro fatty tuna, ebi prawn and marinated squid ika with Japanese mustard and yuzu.Be sure to enjoy the atmosphere and Japanese cuisine with a selection of Japanese sake.◆Oshinagaki / Menu ◆◇Course:20,000 JPY / 25,000 JPY / 30,000 JPY.*We will prepare according to your budget and requests other than the above, so please feel free to contact us.*If you have food allergies or foods that you want to avoid, please let us know by filling out [restaurant contact message].
ビストロ レスカリエの写真
4.4
非常に良い(14)
価格:高い
• フランス料理 • 自由が丘・奥沢
気取らないけれど、本物の味を。地元で愛される“街の食堂”を目指して。たっぷりのサラダと供される前菜、口のなかでとろける煮込み、滋味を噛みしめるお肉料理…。身近に気軽にフランス料理を楽しんでいただきたい、というシェフの思いが一皿に込められています。当面の間、毎週水曜日と木曜日を定休とさせていただきます。宜しくお願いいたします。
T 中目黒店 T nakameguroの写真
5.0
素晴らしい(1)
価格:非常に高い
• ステーキ • 目黒
本日1回予約が入りました。
※Reservations through OpenTable can only be made for the following courses.※※The program will start from 18:00 or 20:00.※〜Full Course with Omi Beef T-Bone〜Course "T" 18,000 yenCourse Menu・Omi Beef Sirloin and Caviar "Tartar"・Legend of [T]Sandwich・Omi Beef Core Loin "Tataki" and "Tsurumurasaki"・Char Grilled Wagyu Beef Tongue and Poirot Jeanne・Omi Beef Loin and "Shirakami Abalone Mushroom" Shabu-Shabu-Shabu・Omi Beef Truffle Daikon・Granite with Mouthfuls of Beef・Omi Beef T-Bone Steak and Seasonal Vegetables・Earthen pot rice and 奥久慈egg yolk in soy sauce・Omi beef T-bone and black truffle soup・Today's Finish Omi Beef Spice Curry or Omi Beef Japanese "Ochazuke"※Please choose your favorite.・Today's SouvenirProduced by Chef Yuhkai Hattori, who has been working on "U.kai" for two years and has a half-year waiting list for reservations.This is the world's first T-bone steak of female Omi beef, made possible by frequent visits to the ranch.The T-bone steak is not only rare but also uniquely delicious.You can enjoy the dynamic cooking process right in front of your eyes at the live counter.Nakameguro NAKAMEGURO MEGURO EBISU※当店はOpenTableからのご予約は下記のコースのみになります※※18:00〜 or 20:00〜 開始となります※『近江牛Tボーンを使ったフルコース』コース「T」18,000円•近江牛サーロインとキャビアのタルタル•Legend of 【T】Sandwich•近江牛芯ロースのたたきとツルムラササキ•和牛タンとポワロジュンヌの炭焼き•近江牛ロースと白神あわび茸のしゃぶしゃぶ•近江牛のトリュフ大根•お口直しのグラニテ•近江牛のTボーンステーキと季節のお野菜•土鍋ご飯と奥久慈卵の卵黄醤油漬け•近江牛Tボーンと黒トリュフのスープ•本日の〆 近江牛のスパイスカレーor近江牛のお茶漬け•本日のお土産構想2年、予約半年待ちの『U.kai』を手掛ける服部融快シェフプロデュース。牧場に足繁く通い、実現させた世界初の近江牛の雌のTボーンステーキ。仕入れの状態、保存、焼き上げまで徹底的にこだわり尽くしたTボーンは、ただ珍しいだけでなく、唯一無二のおいしさです。ライブ感あるカウンターにて、目の前で豪快に焼き上がる様もお楽しみいただけます。
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