Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. 日本
  3. 大阪

Guest House Narabiyori付近のお店

予算
料理ジャンル

現在地周辺のご予約可能な店舗(16)

祇園 華舞の写真
4.9
素晴らしい(74)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 京都
【Year-end and New Year's Plan】During the year-end and New Year's holidays, the menu prices will be as follows.【Night Kaiseki】 Period: December 27, 2023 - January 3, 2023    30,000 yen (excluding tax and service charge)【年末年始プランのご案内】年末年始の期間につきましては、お料理の金額は下記の通りとなります。【夜懐石】 期間:2023年12月27日~2023年1月3日    30,000円 (税サ別)Please be sure to let us know your course selection and allergies when making a reservation.Please translate and read the Japanese descriptionご予約の際は、コース選択とアレルギーを必ずお知らせください。<Course Contents> 30250 yen (including tax and service charge) 36300 yen (same as above) 60500 yen (same as above)Please let us know in the remarks which course you would like.If you do not select one, the course will be 30250 yen (without allergy).<ご予約前の説明>・当日のご予約は準備の都合上、どのコースをお選び頂いても、全て30,250円(税サ込)のコースにさせて頂いております。・食品アレルギーなどについて、内容によっては、また当日ご予約の場合などには、対応できない可能性がございます。予めご了承下さいませ。・魚・生魚・海産物が食べられない方、ベジタリアンの方、ペスカタリアンの方、グルテンアレルギーの方、その他、懐石料理のコース上で代替するのが困難な食文化の方のご予約は承れません。申し訳ございません。・料理コース内容の違いは、当日の仕入れの都合上、料理長のお任せとなっており、事前に詳細をお伝えすることができません。コースの違いは量ではなく、質の違いとなります。・料理コースは1グループ様1種類で、皆様同じコースをお選び頂きますよう、お願い申し上げます。・ご予約のお時間15分を過ぎてご連絡が取れない場合はやむを得ずキャンセル扱いとさせていただく場合がございますので遅れる場合は必ずご連絡下さい。 お電話でのお問合せ: 075-541-1820<コース内容> 30250円 (税金サービス料込) 36300円 (同上) 60500円 (同上)ご希望のコースは備考にてお知らせください。未選択の場合、30250円のコース(アレルギー対応なし)になります。お体に障られる食品等のアレルギーがおありになられたら備考欄にてご連絡お願い致します。対応できない場合もございます。宜しくお願い申し上げます。<キャンセル規定>当日のキャンセル・人数変更はお選びいただいたコース代金をお支払いいただきます。・ご予約時間の24時間前~ご予約時間:100%・ご予約時間の48時間前~24時間前:70%・ご予約時間の72時間前~48時間前:50%
大阪 なだ万の写真
4.7
素晴らしい(1)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 大阪
大胆に、繊細に、彩り豊かに、様々な表情をもつ日本料理数々の著名人たちをその技で魅了してきた老舗料亭「なだ万」が、伝統と格式を誇る帝国ホテル大阪の最上階に2010年4月オープンしました。料理は老舗の味と新しいスタイルの日本料理「楽膳(らくぜん)」をご用意して皆様をお迎えいたします。和モダンなデザインの店内には、プライベートな空間に最適な個室が6部屋あり、記念日や誕生日、接待やご結納など様々なシーンにご利用いただけます。Bold, Delicate, Colorful, and Various Expressions of Japanese CuisineNadaman, a long-established ryotei restaurant that has charmed numerous celebrities with its skills, opened in April 2010 on the top floor of the Imperial Hotel Osaka, which boasts of its tradition and prestige. We welcome you to Nadaman, where we offer both long-established flavors and a new style of Japanese cuisine called "Rakuzen". The restaurant, with its modern Japanese design, has six private rooms ideal for private dining, and can be used for various occasions such as anniversaries, birthdays, business entertainment, and ceremonies.
TOLAH UMEDA トーラウメダの写真
5.0
素晴らしい(7)
価格:普通
• イタリア料理 • 大阪
※Reservations from open tables are only available for the following courses.※ Osaka UmedaItalian cuisine that focuses on ingredients from seafood to meat.The space with a resort-like atmosphere is also attractive ♡Terrace seats are also available.We are looking forward to serving you with our carefully selected wines and Italian cuisine.The interior of the restaurant is a fashionable space with attention to detail, such as colorful lighting and ornamental plants.The terrace seating with colorful furniture gives the restaurant a resort-like atmosphere!This all-day dining restaurant can be used for lunch, café, or dinner depending on the time of day!※Reservations from open tables are only available for the following courses.※The main meat course is Wagyu beef steak! Other recommended menu items such as pasta and seafood aqua pazza are also included in this plan.4950 yen per person【Appetizers: 5 kinds of appetizers】Sea bream carpaccio with Genovese sauceSpanish Iberico pork salamiCaprese with mango and ricotta cheeseetc. We will serve the recommended appetizers of the day.【Fish main course】Seafood directly shipped from Hokkaido is included!Aquapazza (seafood stew)With freshly baked bread【Pasta】Pasta of the day: Pasta of the day recommended by the chef of the day.【Meat Main】Special selection! Wagyu Beef Tagliata SteakItalian-style tagliata steak made from the inner thigh of black Wagyu beef, which has a good balance of lean and fatty parts!【Dessert】Gelato of the dayIf you cancel your reservation, you will be charged the following fees.Cancellation on the day before or the day of the event (without notice): 100% of the course priceCancellation on the day before or the day of the event (with notice): 100% of the course feeCancellation 2 or 3 days prior to the event: 50% of the course feeTranslated with www.DeepL.com/Translator (free version)魚介からお肉まで素材にこだわるイタリアン♬リゾート感たっぷりの空間も魅力♡テラス席も完備食材からこだわったイタリアンをメインに、厳選したワインを取り揃え、皆様のお越しをお待ちしております。店内は観葉植物やカラフルな照明など細部にまでこだわったおしゃれな空間♪カラフルな家具が配置されたテラス席は、リゾート感もたっぷり!時間帯によってランチ・カフェ・ディナーと様々な利用シーンに対応するオールデイダイニングです!※オープンテーブルからの予約は下記コースのみ※お肉のメインは和牛ステーキ!!その他パスタや魚介のアクアパッツァなどオススメメニューを含むイチオシプラン♪お一人様 4950円【前菜5種盛り合わせ】鯛のカルパッチョ ジェノベーゼソーススペイン産イベリコ豚のサラミマンゴーとリコッタチーズのカプレーゼetc.その日のオススメ前菜を盛り合わせ致します【お魚のメイン】北海道から産地直送の魚介を盛り込んでいます!魚介のアクアパッツァ(魚介の煮込み料理)焼きたてパン付【Pasta】・本日のPasta 当日オススメのパスタをご用意しております♪【お肉のメイン】特選!和牛のタリアータステーキ黒毛和牛の中でも赤身と脂のバランスが良い内腿部位を使用して、イタリア式のタリアータステーキとして焼き上げました!【Dessert】本日のジェラート本予約をキャンセルされた場合、下記の料金を頂戴いたします。前日、当日キャンセル(連絡なし): コース料金の100%前日、当日キャンセル(連絡あり): コース料金の100%2日前、3日前キャンセル: コース料金の50%
リストランテ クイントカントの写真
4.6
素晴らしい(191)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • 大阪
レストランよりお知らせ*****必ずご一読ください*****2023年8月より、御予約時にクレジットカードの御登録を事前にお願いしております。ご連絡頂けなく御予約時間を30分を超えても御来店頂けない場合、誠に恐れ入りますが当店より御予約不成立と見なし、無断キャンセルの扱いとさせて頂きます。また上記の無断キャンセルにつきましては、事前にご登録頂きましたクレジットカードより【御予約人数分のコース料金100%】をご請求申し受けます。誠に恐れ入りますが、何卒予めご理解ご了承のほど宜しくお願い申し上げます。ご予約のキャンセル及び変更のご連絡に関しましては、前日までに御予約頂きました下記の店舗連絡先へお願い致します。TEL:06-6479-1811MAIL:quintocanto@quinto-canto.com※ご予約時には最大22000円の表示で記載されますが、キャンセルポリシーに沿った形でご予約のキャンセルが発生した場合はご予約されたコース料金にて徴収させて頂きます。12月16日~12月30日のディナーは、12皿のコース・デグスタツィオーネ(22,000円/名)のみのご提供となります。----イタリア料理のトラディショナーレ(伝統)とレッジョナーレ(地域性)をふまえ再構築した“クチーナ・クレアティーヴァ”を驚きのあるコース仕立てで、月替わりでご提案致します。お料理に合わせたイタリアのナチュラルなワインとともにお楽しみください。※18歳未満のお子様、短パン・サンダル等極端にカジュアルな服装でのご来店はご遠慮いただいておりますので、ご了承ください。
下鴨茶寮の写真
4.7
素晴らしい(93)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 京都
創業安政三年(1856年)。歴史と伝統に彩られた老舗の看板。変わるものと変わらないものを見極めながら、永きに渡り積み上げてきた礎。当茶寮では、京都だけが持つ独自の文化や美しさをお料理やおもてなしの心を通じて、世界中に発信していくことを信条としています。伝統的でありながらも、常に進化を続ける独創的なお料理、サービス、空間のすべてが京都という名のもとで、見事に調和した時間を存分にお楽しみください。Shimogamo Saryo is a Japanese restaurant that was created over 150 years ago in 1856. In addition to being a beautiful restaurant, Shimogamo Saryo is also a wedding venue and can be rented out for both the ceremony and reception. There is a comfortable and cozy main dining area as well as a separate tea garden where guests can enjoy the ancient traditional tea blends of Japan's tea culture. Shimogamo Saryo's menu is made up of modern and creative versions of traditional Japanese fare. There is also a separate sake bar with a substantial collection of the famous rice wine.
BLT Steak Osakaの写真
4.0
とても良い(9)
価格:非常に高い
• ステーキ • 大阪
【営業時間変更のお知らせ】緊急事態宣言の発令を受け、2021年4月25日〜当面の間、一時休業とさせていただきます。お客様には大変ご迷惑をおかけいたしますが、ご理解、ご協力のほどよろしくお願いいたします。広さ118坪の店内に、本格的バーや広々としたダイニング、多数の個室を配した全120席のキャパシティ、東京店2店舗と趣を変えたクラス感のある内装のなか、「BLT STEAK」自慢のUSDA (アメリカ農務省) 認定の格付け最高位のプライムグレードのステーキとポップオーバーを提供いたします。JR大阪駅前に位置する大規模複合ビル「ハービスOSAKA」の東棟に位置する「ハービスPLAZA」の1階には、ヨーローッパのラグジュアリーブランドやセレクトショップが並び、ホテル「ザ・リッツ・カールトン大阪」や高層のオフィスタワーと隣接した立地です。ビジネス、プライベートと用途を問わず、国内外のお客様をお迎えいたします。【お子様のご入店】お子様のご入店は、小学生以上のお客様とさせていただきます。尚、平日ディナータイムのご入店は中学生以上のお客様とさせていただきます。"BLT STEAK OSAKA" will be "BLT STEAK", the third store in Japan and the 16th store in the world. A restaurant with a capacity of 120 seats, a bar, a large dining room and many private rooms. We offer "BLT STEAK" proud USDA (US Department of Agriculture) certified top rated prime grade steaks and popovers. BLT Steak Osaka is located on the first floor of "Hervis PLAZA", located in the east wing of "Hervis OSAKA" located in front of JR Osaka Station. The European luxury brands and select shops are lined with the hotel, next to the hotel The Ritz Carlton Osaka and high-rise office towers. It can be enjoyed by both domestic and foreign customers, regardless of business, private use.
ステーキハウス 听 四条河原町店の写真
3.9
とても良い(8)
価格:高い
• ステーキ • 京都
「ステーキハウス 听 四条河原町店」は、京都の繁華街のひとつである河原町駅から徒歩1分の場所にある熟成和牛肉専門のステーキレストランです。店内はシンプルで気品のあるログハウス調となっており、カジュアルで明るい雰囲気を持つ店内でお肉をゆっくりと十分に堪能いただける空間となっております。また、隠れ個室としてVIP専用の掘りごたつの部屋もございます。ご予約は4名様からお受けできますので、気の置けない仲間や美味しい肉を味わいたいときの女子会などにもどうぞご利用ください。「ステーキハウス 听 四条河原町店」が扱う和牛熟成肉は温度・湿度・風を徹底管理し、肉本来の旨みを高めるアメリカのドライ・エイジング法に加えて、牛の脂の融点を下げるという独自の方法を組み合わせています。これらの方法により、日本で最も熟成肉に合う和牛といわれる鹿児島県平松牧場の黒毛和牛を特別な熟成牛に仕立て上げました。当店でしか食べられない国内最高級の熟成肉「グランド・マザー・ビーフ」を、どうぞじっくりとご堪能ください。"Restaurant Pound Shijo Kawaramacih" is the dry-aged beef steak restaurant located 1 min-walk from Kawaramachi station, one of the busy street in Kyoto. The restaurant interior is designed as a log-house, and it is simple but elegant. There is a space that you can fully enjoy our special meat dishes in a casual and a bright atmosphere." Dry-aged Japanese beef served by「Steak House Pound Shijo Kawaramachi」is maintained thoroughly by caring about temperature, humidity, and wind. And in addition to the American method of dry-aging that brings out the real taste of meat, we combined our unique method to decrease the melting point of beef tallow. With these methods, we made Japanese black beef from Hiramatsu ranch in Kagoshima-prefecture, that is said as the beef matches the best with dry-aging process, into a very special dry-aging beef.Please fully enjoy our specialily of the highest-quality dry-aged beef "Grandmother Beef".
肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL KYOTOの写真
5.0
素晴らしい(4)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 京都
Niku Kappou Futago is a top-class Wagyu restaurant that delivers the precious Kyoto Beef and the essence of Japanese cuisine. Various parts of Kyoto beef are interwoven with Japanese techniques, and the best ingredients, allowing the chefs to produce the highest level of luxury, and deliver "Tastebud Euphoria" to many customers. Kyoto beef has a long history; in Japan's oldest Wagyu book written in 1310, it is mentioned as "Tamba beef." Along with delicious water, the "Traditional and cultural taste of 'Kyoto meat'" which are individually raised with great care and the skill of craftsmen in the rich nature of the four seasons. The delicate taste and elegant texture is truly a work of art that is the ultimate luxury for your palate. Please enjoy the expressions of Kyoto beef with its beautifully marbled red meat. With our cherished spirit of stylish hospitality, we offer seasonal dishes and the four seasons of Kyoto.For guests hosting special events, our chef who used to be a master chef at Michelin 3 star restaurant is pleased to accept special menu requests to make the occation and make it a colorful, unforgettable experience.<Course Content>Kyoto Meat "Miyabi" Special Kaiseki: 16000 yenIf you have any allergies or dislike to any ingredients, please indicate them in the remarks column when you make a reservation.<Cancellation Policy>Cancellation on the day of reservation: 100%.Cancellation 1 day before the reserved date: 100%.Cancellation 2 days before the reserved date: 100%.【肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL 京都 1F】希少な京都牛の旨味と、和食の真髄を届ける最高峰の肉割烹のフルコース。京都牛の様々な部位に和食の技を織り交ぜ、最高の食材と料理人が最高峰の贅沢を演出。お客様に「口福」をお届けします。和牛本来の旨味・美しさを最大限に引き出した肉割烹を季節の旬の食材とともにご堪能ください。 京都牛の歴史は古く、1310年に描かれた我が国最古の和牛書に「丹波牛」として取り上げられてています。おいしい水、四季の豊かな自然の中で、一頭一頭丹念に匠の技でこだわり抜いて育て上げる「伝統と文化の味 “京都肉”」。その繊細な味わいと上品な舌ざわりは、まさに美味の贅を極めた芸術品です。赤身肉に網の目状に入った美しい霜降り、京都肉の表情をお愉しみください。 「iki」な おもてなしの心を大切に、素材本来の味にこだわった料理人が仕立てる、旬のお料理と京都の四季をお届けしています。特別な食事会、披露宴などでご利用のお客様には、ご要望に合わせて、一生の思い出に残る素敵な一日を彩るメニューをご提案いたします。<コース内容>ご予約下記のコースのみ承ります。京都肉「雅」特別会席 16000円アレルギーや苦手な食材がある場合は、ご予約の際に備考欄へご記入ください。<キャンセルポリシー>予約日2日前〜当日のキャンセル:コース料金の100%
フレンチ串揚げ・炭焼き BEIGNET(ベニエ) 京都高台寺 Beignet Kyoto Kodaiji French-style Deep Fried Skewers in a Traditionaの写真
【Please be sure to read the [※4、Cancellation Policy] at the end of the following text when making a reservation.After entering your reservation details, we will send you an email to confirm some details. Once the confirmation is complete, the reservation will be confirmed.ご予約の際は、下記本文の末尾[※4、キャンセルポリシー]まで必ずお読みください。ご予約内容入力後、私共からメールでいくつか確認させていただきます。確認が終われば本予約の確定とさせていただきます。】Opening on December 16, 2022 for French skewers and charcoal-grilled restaurants in the Bikan district of Kyoto.Beignets are an integral part of French culinary culture. It is made by adding albumen meringue and beer to a deep-fried batter, giving it a fluffy texture.*Course content is updated every season (every 3 months).The Higashiyama area offers spectacular views no matter where you look.Location full of Kyoto atmosphereThis is a restaurant where you can enjoy French skewers, charcoal-grilled dishes, and wine.※1、Please select your preferred table type.[Counter(1~up to 6pax)] [Private Room(2~up to 6pax)] [Table(2~up to 8pax)]Private rooms are available for an additional ¥1,100/room.※2、We ask that you order at least one drink per customer.※3、Please inform us in advance if you have any allergies.We are unable to change dishes such as fish, meat, vegetables, etc. Frying oil contains specific allergenic foods such as crustaceans. We are unable to use a different oil.※4、Cancellation PolicyIf you cancel your reservation at the last minute, you will be charged the following fees.On the day: ¥5,000/personThe day before: ¥1,000/person京都美観地区に佇む、フレンチ串揚げと炭焼きのレストラン 2022年12月16日オープン♪Beignet=ベニエ当店の名前の由来となっているのが、フランス料理で用いられるベニエという生地!卵白を泡立てたメレンゲを使ってサクッと軽い上品な口当たりが特徴のフランス版てんぷらと炭焼き料理…素材を吟味して組み立てたコースは、お品数は多いですが胃もたれしない満足いただけるコースとなっております。※季節(3か月)ごとにコース内容を一新しています。どこを切り取っても絵になる風景と出会える東山エリア。京情緒がたっぷりのロケーションを舞台にフレンチ串揚げと炭焼きとワインを楽しむレストランです。※1、ご希望のテーブルタイプを選択してください。[カウンター(1~6名様まで)] [個室(2~6名様まで)] [テーブル(2~8名様まで)]個室は、別途¥1,100/room頂戴いたします。※2、ドリンク1オーダー制※3、アレルギー食材がございましたら、あらかじめお伝えください。魚全般NG、肉全般NG、野菜全般NGなど料理変更の対応は出来ません。尚、揚げ油には甲殻類などの特定アレルギー食品が含まれます。別の油での対応は出来ません。※4、キャンセルポリシー本予約をキャンセルされた場合、下記の料金を頂戴いたします。当日キャンセル:¥5,000/person前日キャンセル: ¥1,000/person
中之島 なだ万の写真
5.0
素晴らしい(0)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 大阪
本日1回予約が入りました。
180年余の歴史を誇る老舗で味わう、四季折々の味覚大阪随一の規模と格式を誇るリーガロイヤルホテルは、創立時より世界のVIPをお迎えしています。 その中で“なだ万”は、180年余の歴史を誇る老舗として、四季折々の味覚をご提供いたしております。 旬の安心食材を吟味した本格的な懐石料理を中心に、昼定食や豊富な一品メニュー等をご用意致しております。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2023 OpenTable, Inc.1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
Rentalcars ロゴ
OpenTable ロゴ