Hasedera Temple付近のお店
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現在地周辺のご予約可能な店舗(26)
本日4回予約が入りました。
始まりは2007年、横浜中華街の路地裏にオープンした20席の小さなリストランテでした。2014 年に現在のバーニーズ ニューヨーク横浜店に移転。地階の1フロアを占める店内は、メインダイニングのほか個室もあり、様々なシーンに合わせて、ゆったりとお食事をお楽しみいただけます。深いブルーを基調としたエレガントで華やかな空間で、日常を忘れるひと時をお過ごしください。【SALONE2007 個室が御利用可能となりました】1室ではございますが、メインダイニングとは異なるプライベートな空間は、大切な方とのお食事や、大事なご接待などにも御活用頂けます。尚個室の御利用はディナーのみ、お電話の御予約にて承ります。別途個室料として10,000円(税・サ別)を頂戴致します、何卒御了承下さい。メインダイニング同様、18歳未満のお子様の御利用は御遠慮頂いております、予め御了承頂きますようお願い申し上げます。
シチリア、ノートのイタリア料理有名店、crociffisoの日本店。ヴィアトスカネッラとcrociffisoでセコンドシェフを務めていた阿部が腕をふるいます。シチリア現地で食べられる料理と綺麗に彩ったリストランテの料理を楽しめます。via toscanella自慢の手打ちパスタとトスカーナ料理の色を加えながら、料理とワイン、イタリアと日本、シチリアとトスカーナ、トラットリアとリストランテ、色々要素がcrocifisso (十字架)のように交わるイタリアンを演出します。素材の味を存分に活かしたシチリアを中心としたイタリア料理をお腹いっぱいにお楽しみください。店内は広いガラス面で横浜の景色を一望。落ち着いたムードある雰囲気で食卓を演出いたします。2名様から最大12名様の個室を3室完備。接待、デート、ご会食、プロポーズなどあらゆるシチュエーションにご利用頂けます。開放感ある空間の中で、結婚式、結婚式二次会、貸切パーティーなどでも完全着席40名様まで、立食55名様までご利用頂けます。お手軽な2時間フリーフロー付きのパーティープラン¥5000(税サ別)~をご利用くださいませ。Japanese branch of Crociffiso, a famous Italian restaurant in Note, Sicilia.Chef Abe who served as a second chef in Via Toscanella and Crociffiso displays his skill in cooking.You can enjoy local Sicilian dishes and a taste of Ristorante beautifully and colourfully presented.We serve Italian cuisine in which a variety of element such as food and wine, Italy and Japan, and trattoria and ristorante meet up as Crocifisso (Cross), together with hand-made fresh pasta as well as the color of Tuscan cuisine. Please enjoy the Italian cuisine focused on Sicilian food, making full use of the taste of ingredients until you get full. The inside of the restaurant has large glass windows and you can see the view of Yokohama area. We produce a dining table with a calm atmosphere. There are three private rooms available from party of 2 to party of 12. You can use the private rooms for various situations such as entertainment, date, dinner gathering and marriage proposal etc.
横浜中華街に本格中華料理の店『揚州飯店』が誕生して半世紀以上!常に変わることなく鮮度の高い食材を用い本場熟練の技・中華の匠が心を込めて至福のひとときをお届けします。1階フリーテーブルから5階洋室まで全280席。厨房には水槽を設置し、季節の旬な魚介類をご提供いたしております。お食事会や接待など、大切なご友人やお客様と素敵な時間を過ごせる個室もご用意。100名様以上のご宴会も対応可能です。目的や人数に合わせてご利用くださいませ。More than half a century has passed since the "Yangzhou Hotel" was born in Yokohama Chinatown.You can enjoy a happy moment with cooking using fresh ingredients made by Chinese authentic chefs.We set up aquarium in the kitchen, we offer fresh seafood in season.We also have a private room where you can spend a wonderful time, such as dinner party with important friends and entertainment with customers.A total of 280 seats from the 1st floor free table to the 5th floor Western style room.Banquets for more than 100 people can also be accommodated.
横浜駅西口より徒歩2分。都会の喧騒を忘れる静謐で上質な“和風モダン”な空間をご用意致しました。四季折々の旬の食材を使用した日本料理をご堪能下さい。※店内禁煙(同じフロアに喫煙所有)From the Yokohama Station west exit a 2-minute walk. I prepared for the space that it was peace and calm, and ""was good-quality Japanese style modishness"" that forgot the urban noise. Please thoroughly enjoy the Japanese food using seasonal seasonal ingredients.
本日1回予約が入りました。
オーナー、シェフを始め全スタッフのイタリア料理に対する愛情は深い。 日本であって日本ではない場所、それがバンデルオーラ。Banderuola, in Tokyo's culinary capital Ebisu, crafts stunning Italian dishes with passion and flair in its charming and relaxing restaurant. The insalata Caprese with fresh mozzarella, basil and tomato and the crispy calamari fritti make ideal starters to your meal. Some of Banderuola's specialty entr_e dishes include the pesce al pecorino con patate fish of the day with potatoes and grated cheese, the beef filetto di manzo al balsamico and the tuna linguine al pesto di tonno pasta, all of which are prepared to perfection. Be sure to accompany your sumptuous Italian feast with one of Banderuola's imported wines.
中目黒駅近路地裏にできた新しい隠れ家な店中目黒駅から徒歩5分の裏路地にはいると木造の大きな扉が目印。四季に合わせたアートデザインと落ち着いた店内が広がります。毎日、店主自ら豊洲市場に買い付けした新鮮な魚で本格的なお寿司が味わえ、伝統を守りかつ新しいスタイルを見つけ出す料理をあわせてご堪能下さい。なお、日曜日、祝日は、店主が不在になり若手育成営業日となっております。New hideaway shop that was able to Naka-Meguro Station near the back alley.Large door is mark of wooden Once in the back alley of a 5-minute walk from Naka-Meguro Station. Store calm and art design to match the four seasons will spread.Every day, a full-fledged sushi taste with fresh fish, which was purchased in the shopkeeper himself Toyosu market, Please enjoy together the tradition and find a new style cuisine.Please note that Sundays and Public holidays are business days for training young employees as the owner is absent.
肉の石川プロデュース 「肉屋料理 Mr.BUTCHER」肉屋の原点に戻り、ステーキやハンバーグはもちろんのこと、鮮度・価格・種類にこだわった肉屋にしかできない、どこにもないメニューを取り揃えております。鉄板カウンターやドッグインテラスなどのお席をご用意しており、様々なシーンでご利用いただけます。落ち着いた空間で心地よい時間を過ごしていただけるよう、スタッフ一同日々精進しお客様のご利用をお待ちしております。Food and hospitality for the customer.Kitchen Ishikawa, Steak and Italian.Top quality branded wagyu Japanese beef from around the country, and local Manazuru Peninsula seafood, and seasonal organic vegetables are used in creative dishes. The opulent and stylish restaurant has an open kitchen, a hotplate grill counter, a party room and a terrace making for a flexible venue ideal for a wide range of situations.Sit back and relax at Kitchen Ishikawa.
◯こちらのWEB予約は、通常席のみのご予約になります。お座席の指定はできませんので、寿司カウンター「清水」・鉄板ステーキ「竹花亭」・個室のご予約は直接お電話にてお受け致しております。電話番号045-223-3344旬の食材を使った四季折々の日本料理がお楽しみ頂けます。190年に及ぶ「なだ万」伝統の技と味、そこに、海外での経験を持つ料理長の腕と感性が注ぎ込まれた華麗な懐石料理が魅力。また、店内には、新鮮かつ上質なネタでつくる寿司やつまみが評判の寿司「清水」、臨場感溢れる雰囲気の中で、目の前で調理したできたてを味わう贅沢な時間を堪能できる鉄板ステーキ「竹花亭」の2つの専門カウンターもございます。気軽な会食から大切な記念日、祝いや法事の席まで、あらゆるシーンでご利用いただけます。【個室料】・蘭の間(人数)4~8名様(室料)¥5,500・菊の間(人数)4~8名様(室料)¥5,500・蘭菊の間(人数)9~16名様(室料)¥11,000・萩の間(人数)2~4名様(室料)¥7,700・牡丹の間(人数)5~12名様(室料)¥11,000【お料理のご案内】ご昼食蘭・菊・蘭菊の間 全日 ¥8,046(¥10,000税サ込)より萩・牡丹の間 平日 ¥8,046(¥10,000税サ込)より土日祝 ¥12,068(¥15,000税サ込)よりご夕食全室 ¥12,068(¥15,000税サ込)より◯Website reservations are for regular seating only. Please call 045-223-3344 for reservations for the sushi counter "Shimizu", teppan steak "Takehanatei", and private rooms.Nadaman offers seasonal Japanese cuisine using the freshest seasonal ingredients, combining the 190-year tradition of Nadaman's techniques and flavors with the skill and sensibility of the chef, who has experience overseas, to create magnificent kaiseki cuisine. The restaurant also has two specialty counters: the "Shimizu" sushi counter, which is known for its fresh, high-quality sushi and snacks, and the "Takehanatei" teppan steak counter, where you can enjoy the luxury of tasting freshly prepared food in front of you in an atmosphere full of realism. The restaurant can be used for all kinds of occasions, from casual dinners to important anniversaries, celebrations, and memorial services.【Private Room Rates】・Ran no Ma (number of persons): 4-8 persons (room charge) JPY5,500・Kiku no Ma (Number of persons): 4-8 persons (Room charge) JPY5,500・Rankiku no Ma (Number of guests): 9-16 persons (Room charge) JPY11,000・Hagi no Ma (Number of guests): 2-4 persons (Room charge) JPY7,700・Botan no Ma (Number of persons): 5-12 persons (Room charge) JPY11,000【Cuisine】LunchRan/Kiku/Rankiku no Ma All day from JPY8,046 (JPY10,000 incl. tax and service charge)Hagi/Botan no Ma Weekday from JPY8,046 (JPY10,000 incl. tax and service charge)Weekends and holidays from JPY12,068 (JPY15,000 incl. tax and service charge)DinnerFrom JPY12,068 (JPY15,000 incl. tax and service charge) for all rooms
※皆様にお願いです※ご予約のキャンセルはキャンセル料は基本的に頂くことは当店ではしませんので、必ず当日の6時間前までにお願いします。*This is a request to everyone*.If you need to cancel your reservation, please make sure to do so at least 6 hours prior to the day of your appointment, as we generally do not charge cancellation fees.お客様各位いつも鮨福元をご利用下さいまして誠にありがとうございます。営業時間を変更致しました。テイクアウトの「おまかせにぎり」一人前税込7,560円で販売しております。その他巻き物のメニューもございます。ホームページをご覧ください。他のお客様との接触がご心配の方は完全個室のお座敷にてお食事をお勧めしております。お電話にてお問い合わせください。6名まで、個室料金かかりません。通常とは勝手が違いお手数をお掛けしますが、どうぞよろしく御願いいたします。コロナ対策の新しい営業体制について詳しくはホームページをご覧下さい。https://sushifukumoto.jp/index.htmlご質問やご不安ご要望、ございましたらお気軽にお問い合わせください。速やかに対応させて頂きます。鮨福元福元敏雄【ミシュランガイド】おかげ様で連続13年☆を頂いております【天然もの】日本の海で育ち日本全国の港で上がった天然の魚のみ仕入れています。春夏秋冬で握りのネタが移り変ります。魚の季節感をどうぞお楽しみ下さい。小さい店ですので事前のご予約をお勧めしています。お座敷の個室もございますのでご宴会などにご利用ください。【営業時間】水曜日定休。お魚の在庫状況でその日の営業時間変わります【下北沢駅南西徒歩7分】【住所】東京都世田谷区代沢5-17-6地下一階【皆様のご来店を心よりお待ちしております】Please enjoy our sushi. One star is shining for 10 consecutive years on the honorable Michelin guidebook.We only purchase natural fish grown in nature, and caught at local port of Japan.【Menu】•Omakase-course (14000 yen) Sashimi(2 or 3 kind of fish or clam), Grilled fish, small plate, 10 pieces Sushi and Miso soup.•Sushi-course (10000yen) 13 pieces Sushi and miso soup.We also accept orders for your liking.We recommend advance reservation. Because our restaurant is small.【Business Hours】Closed on Wednesdays.From 6pm to 11pm (21:30 Last order) Sunday only 17:00 (20:00 last order)[7 minutes walk from Shimokitazawa station south exit]【address】Daizawa, Setagaya-ku, Tokyo 5-17-6 basement Floor【We are looking forward to your visit】
「Via Toscanella」では7種の手打ちパスタをはじめとして、ジビエやリボッリータなどトスカーナ地方のお料理を色濃く反映した本場イタリア料理をご提供させていただいております。イタリアの現地に行かずして体験できる本格的なトスカーナ料理をどうぞお楽しみください。Via Toscanella serves authentic Italian cuisine from the Tuscan region of Italy. The restaurant uses fresh ingredients and homemade pasta to deliver classic, traditional flavors in each dish. The spacious dining area at Via Toscanella features high cathedral-style ceilings, portico architecture and clean white d_cor. The restaurants atmosphere is elegant and modern. The menus at Via Toscanella are created using seasonal, local produce, meat and fish. All pasta, bread, sauce and desserts are hand-made. The restaurant never uses chemical seasonings or ingredients. Guests can choose from a variety of set course meals for lunch and dinner.
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- Yokohama Marine Tower
- Sotetsu Fresa Inn Fujisawa-Minamiguchi
- Uraga Ko
- Misaki Ko
- Best Western Yokohama
- Hotel Kazusa
- Shin Yokohama Station
- Kimitsu Ko
- Hakone Yumoto Station
- Manazuru Ko
- Kinokuniya Ryokan
- Yokohama Bay Bridge
- Toyoko Inn Shonan Kamakura Fujisawa-eki Kita-guchi
- Minato Mirai
- Hanashibuki
- Royal Park Hotel The Haneda
- Shin Kawasaki Station
- Osanbashi Pier
- Kisarazu Ko
- Enoshima