¥¥¥¥価格:非常に高い • 焼肉 • Azabu
Open Tabelからの予約は【雅コース】のみでのご案内となります。コース内容は説明欄に記載があります。Reservations made through Open Tabel are for [Miyabi Course] only.Course content is described in the description section.新潟の老舗より仕入れるA5和牛の熟成肉「雪むろ芳醇和牛」を堪能雪むろ芳醇和牛/新潟の天然雪を使用した保存「雪室」 雪室熟成変化による芳醇な薫り旨味、柔らかい品質をお楽しみください 熟成牛の旨味を最大限に発揮する「無煙ロースター」 網から煙を発生させず、匂いも気にならず大好評頂いております 生食肉の提供許可を持ち、安全安心なユッケや牛肉寿司などを召し上がることもできます。 こだわり抜いた新潟の食材ー新之助米、へぎそば、生かんずり、酒、ワインと共にお楽しみ下さいSnow Muro Mellow Wagyu / "Snow Chamber" using Niigata's natural snow. Enjoy the mellow aroma, delicious taste and tender quality of the beef due to the snow chamber maturing process. We have a license to serve raw meat, and you can also enjoy safe and secure Yukke and Beef Sushi, with carefully selected Niigata ingredients - Shinnosuke rice, hegisoba, fresh kanzuri, sake, and wine.11 dishes including grilled sirloin and fluffy yukke(13,000Yen)◆Assorted Chinese cabbage kimchi and 2 kinds of namul◆Seasonal cured beef yukke◆Salad with colorful salad◆Salt meat platter: Four kinds of beef tongue and Yukimuro mellow Wagyu beef rare parts.◆Top beef tongue with special salt and sauce, grilled with wasabi, smoked red meat steak.◆Today's Yukimuro mellow Wagyu sirloin yakisuki and Shinnosuke rice (w Truffle +1000yen)◆Assorted meat with special sauce Assorted rare cuts of Yukimuro mellow Wagyu beef and four kinds of HaramiSeasonal fruit compote and jusNIKUINA's special thick snow white sauce, odorless black garlic meatballs◆Cold noodle with sudachi◆Today's dessertサーロイン焼スキ・ふわふわユッケなど全11品(13,000円)◆白菜キムチとナムル2種盛り合わせ◆季節の生牛肉のユッケ◆にく稲彩りサラダ◆塩肉盛り合わせ 牛タンと雪むろ芳醇和牛希少部位の四種盛り合わせ上たん塩 特製塩タレ 山葵焼き 赤身ステーキ瞬間スモーク◆本日の雪室芳醇和牛サーロイン焼きすきと新之助ご飯 (w トリュフ+1000円)◆にく稲特製タレ肉盛り合わせ 雪むろ芳醇和牛希少部位とハラミ四種盛り合わせ再仕込み醤油の合わせタレ 季節のフルーツコンポートとジュレにく稲特製濃厚白雪のタレ 無臭黒にんにくハラミ◆すだち香るへぎそば冷麺◆本日のデザート