Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. 日本
  3. 東京

Kamiyacho Station付近のお店

予算
料理ジャンル

現在地周辺のご予約可能な店舗(2)

ダ オルモの写真
4.9
素晴らしい(51)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • 霞ヶ関・虎ノ門
本日1回予約が入りました。
お店は、北村の修業した中で一番感銘を受けた北イタリア、トレンティーノ アルトアディジェ州の料理を軸に国内の食材をこだわりを待って選び抜き、季節感溢れる滋味深い、また食べたくなる料理をコンセプトに本格的なコース料理から、お客様のお好みで選んでいただけるアラカルトもご用意致します。サービスは、原品がイタリアワインを中心に作り手の顔が見える個性豊かなラインナップを約200種類揃え、その日のお料理にグラスワインを合わせて、料理もワインもより相乗効果を持ち、楽しく感動できるサービスを御提供いたします。オープン9年目を迎えより凝縮させた料理とサービスを表現していけたらと思っております。Open for lunch and dinner, Da Olmo serves Northern Italian cuisine in a comfortable, contemporary atmosphere. Chefs Yukihiro Kitamura and Shinichi Harashina excel at crafting authentic dishes that feature fresh, seasonal ingredients. Each plate that leaves Da Olmo’s kitchen is visually appealing and satisfying to the palate. When dining at Da Olmo for lunch, enjoy light options like the Uenohara herb garden salad or homemade bread with coffee. For dinner, guests can order the set menu, which includes an appetizer platter, pasta, main dish that features the day’s fish or meat, dessert and coffee. Depending on which ingredients are in season, the chef may provide à la carte options as well.
新潟雪むろ熟成焼肉 にく稲 六本木店の写真
価格:非常に高い
• 焼肉 • Azabu
Open Tabelからの予約は【雅コース】のみでのご案内となります。コース内容は説明欄に記載があります。Reservations made through Open Tabel are for [Miyabi Course] only.Course content is described in the description section.新潟の老舗より仕入れるA5和牛の熟成肉「雪むろ芳醇和牛」を堪能雪むろ芳醇和牛/新潟の天然雪を使用した保存「雪室」 雪室熟成変化による芳醇な薫り旨味、柔らかい品質をお楽しみください 熟成牛の旨味を最大限に発揮する「無煙ロースター」 網から煙を発生させず、匂いも気にならず大好評頂いております 生食肉の提供許可を持ち、安全安心なユッケや牛肉寿司などを召し上がることもできます。 こだわり抜いた新潟の食材ー新之助米、へぎそば、生かんずり、酒、ワインと共にお楽しみ下さいSnow Muro Mellow Wagyu / "Snow Chamber" using Niigata's natural snow. Enjoy the mellow aroma, delicious taste and tender quality of the beef due to the snow chamber maturing process. We have a license to serve raw meat, and you can also enjoy safe and secure Yukke and Beef Sushi, with carefully selected Niigata ingredients - Shinnosuke rice, hegisoba, fresh kanzuri, sake, and wine.11 dishes including grilled sirloin and fluffy yukke(13,000Yen)◆Assorted Chinese cabbage kimchi and 2 kinds of namul◆Seasonal cured beef yukke◆Salad with colorful salad◆Salt meat platter: Four kinds of beef tongue and Yukimuro mellow Wagyu beef rare parts.◆Top beef tongue with special salt and sauce, grilled with wasabi, smoked red meat steak.◆Today's Yukimuro mellow Wagyu sirloin yakisuki and Shinnosuke rice (w Truffle +1000yen)◆Assorted meat with special sauce Assorted rare cuts of Yukimuro mellow Wagyu beef and four kinds of HaramiSeasonal fruit compote and jusNIKUINA's special thick snow white sauce, odorless black garlic meatballs◆Cold noodle with sudachi◆Today's dessertサーロイン焼スキ・ふわふわユッケなど全11品(13,000円)◆白菜キムチとナムル2種盛り合わせ◆季節の生牛肉のユッケ◆にく稲彩りサラダ◆塩肉盛り合わせ 牛タンと雪むろ芳醇和牛希少部位の四種盛り合わせ上たん塩 特製塩タレ 山葵焼き 赤身ステーキ瞬間スモーク◆本日の雪室芳醇和牛サーロイン焼きすきと新之助ご飯 (w トリュフ+1000円)◆にく稲特製タレ肉盛り合わせ 雪むろ芳醇和牛希少部位とハラミ四種盛り合わせ再仕込み醤油の合わせタレ 季節のフルーツコンポートとジュレにく稲特製濃厚白雪のタレ     無臭黒にんにくハラミ◆すだち香るへぎそば冷麺◆本日のデザート
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2023 OpenTable, Inc.1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
Rentalcars ロゴ
OpenTable ロゴ