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Taura付近のお店

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料理ジャンル

現在地周辺のご予約可能な店舗(23)

サローネ2007の写真
4.8
素晴らしい(286)
¥¥¥¥
• イタリア料理 • 横浜
本日4回予約が入りました。
始まりは2007年、横浜中華街の路地裏にオープンした20席の小さなリストランテでした。2014 年に現在のバーニーズ ニューヨーク横浜店に移転。地階の1フロアを占める店内は、メインダイニングのほか個室もあり、様々なシーンに合わせて、ゆったりとお食事をお楽しみいただけます。深いブルーを基調としたエレガントで華やかな空間で、日常を忘れるひと時をお過ごしください。【SALONE2007 個室が御利用可能となりました】1室ではございますが、メインダイニングとは異なるプライベートな空間は、大切な方とのお食事や、大事なご接待などにも御活用頂けます。尚個室の御利用はディナーのみ、お電話の御予約にて承ります。別途個室料として10,000円(税・サ別)を頂戴致します、何卒御了承下さい。メインダイニング同様、18歳未満のお子様の御利用は御遠慮頂いております、予め御了承頂きますようお願い申し上げます。
揚州飯店 本店の写真
4.5
非常に良い(27)
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• 中華料理 • 横浜
横浜中華街に本格中華料理の店『揚州飯店』が誕生して半世紀以上!常に変わることなく鮮度の高い食材を用い本場熟練の技・中華の匠が心を込めて至福のひとときをお届けします。1階フリーテーブルから5階洋室まで全280席。厨房には水槽を設置し、季節の旬な魚介類をご提供いたしております。お食事会や接待など、大切なご友人やお客様と素敵な時間を過ごせる個室もご用意。100名様以上のご宴会も対応可能です。目的や人数に合わせてご利用くださいませ。More than half a century has passed since the "Yangzhou Hotel" was born in Yokohama Chinatown.You can enjoy a happy moment with cooking using fresh ingredients made by Chinese authentic chefs.We set up aquarium in the kitchen, we offer fresh seafood in season.We also have a private room where you can spend a wonderful time, such as dinner party with important friends and entertainment with customers.A total of 280 seats from the 1st floor free table to the 5th floor Western style room.Banquets for more than 100 people can also be accommodated.
クローチフィッソの写真
4.6
素晴らしい(26)
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• イタリア料理 • 横浜
シチリア、ノートのイタリア料理有名店、crociffisoの日本店。ヴィアトスカネッラとcrociffisoでセコンドシェフを務めていた阿部が腕をふるいます。シチリア現地で食べられる料理と綺麗に彩ったリストランテの料理を楽しめます。via toscanella自慢の手打ちパスタとトスカーナ料理の色を加えながら、料理とワイン、イタリアと日本、シチリアとトスカーナ、トラットリアとリストランテ、色々要素がcrocifisso (十字架)のように交わるイタリアンを演出します。素材の味を存分に活かしたシチリアを中心としたイタリア料理をお腹いっぱいにお楽しみください。店内は広いガラス面で横浜の景色を一望。落ち着いたムードある雰囲気で食卓を演出いたします。2名様から最大12名様の個室を3室完備。接待、デート、ご会食、プロポーズなどあらゆるシチュエーションにご利用頂けます。開放感ある空間の中で、結婚式、結婚式二次会、貸切パーティーなどでも完全着席40名様まで、立食55名様までご利用頂けます。お手軽な2時間フリーフロー付きのパーティープラン¥5000(税サ別)~をご利用くださいませ。Japanese branch of Crociffiso, a famous Italian restaurant in Note, Sicilia.Chef Abe who served as a second chef in Via Toscanella and Crociffiso displays his skill in cooking.You can enjoy local Sicilian dishes and a taste of Ristorante beautifully and colourfully presented.We serve Italian cuisine in which a variety of element such as food and wine, Italy and Japan, and trattoria and ristorante meet up as Crocifisso (Cross), together with hand-made fresh pasta as well as the color of Tuscan cuisine. Please enjoy the Italian cuisine focused on Sicilian food, making full use of the taste of ingredients until you get full. The inside of the restaurant has large glass windows and you can see the view of Yokohama area. We produce a dining table with a calm atmosphere. There are three private rooms available from party of 2 to party of 12. You can use the private rooms for various situations such as entertainment, date, dinner gathering and marriage proposal etc.
ヴィア トスカネッラの写真
4.5
非常に良い(20)
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• イタリア料理 • 横浜
「Via Toscanella」では7種の手打ちパスタをはじめとして、ジビエやリボッリータなどトスカーナ地方のお料理を色濃く反映した本場イタリア料理をご提供させていただいております。イタリアの現地に行かずして体験できる本格的なトスカーナ料理をどうぞお楽しみください。Via Toscanella serves authentic Italian cuisine from the Tuscan region of Italy. The restaurant uses fresh ingredients and homemade pasta to deliver classic, traditional flavors in each dish. The spacious dining area at Via Toscanella features high cathedral-style ceilings, portico architecture and clean white d_cor. The restaurants atmosphere is elegant and modern. The menus at Via Toscanella are created using seasonal, local produce, meat and fish. All pasta, bread, sauce and desserts are hand-made. The restaurant never uses chemical seasonings or ingredients. Guests can choose from a variety of set course meals for lunch and dinner.
和食 瑞木の写真
4.2
非常に良い(27)
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• 日本料理 • 横浜
ご予約に関しての注意事項及び料理内容の詳細など和食瑞木のホームページに記載していますのでそちらをご確認の上ご予約下さい。ホームページをご覧いただいたあとホームページにオンライン予約のページのご用意もありますのでどうぞそちらもご活用ください。
横浜 なだ万の写真
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• 日本料理 • 横浜
◯こちらのWEB予約は、通常席のみのご予約になります。お座席の指定はできませんので、寿司カウンター「清水」・鉄板ステーキ「竹花亭」・個室のご予約は直接お電話にてお受け致しております。電話番号045-223-3344旬の食材を使った四季折々の日本料理がお楽しみ頂けます。190年に及ぶ「なだ万」伝統の技と味、そこに、海外での経験を持つ料理長の腕と感性が注ぎ込まれた華麗な懐石料理が魅力。また、店内には、新鮮かつ上質なネタでつくる寿司やつまみが評判の寿司「清水」、臨場感溢れる雰囲気の中で、目の前で調理したできたてを味わう贅沢な時間を堪能できる鉄板ステーキ「竹花亭」の2つの専門カウンターもございます。気軽な会食から大切な記念日、祝いや法事の席まで、あらゆるシーンでご利用いただけます。【個室料】・蘭の間(人数)4~8名様(室料)¥5,500・菊の間(人数)4~8名様(室料)¥5,500・蘭菊の間(人数)9~16名様(室料)¥11,000・萩の間(人数)2~4名様(室料)¥7,700・牡丹の間(人数)5~12名様(室料)¥11,000【お料理のご案内】ご昼食蘭・菊・蘭菊の間 全日 ¥8,046(¥10,000税サ込)より萩・牡丹の間 平日 ¥8,046(¥10,000税サ込)より土日祝 ¥12,068(¥15,000税サ込)よりご夕食全室 ¥12,068(¥15,000税サ込)より◯Website reservations are for regular seating only. Please call 045-223-3344 for reservations for the sushi counter "Shimizu", teppan steak "Takehanatei", and private rooms.Nadaman offers seasonal Japanese cuisine using the freshest seasonal ingredients, combining the 190-year tradition of Nadaman's techniques and flavors with the skill and sensibility of the chef, who has experience overseas, to create magnificent kaiseki cuisine. The restaurant also has two specialty counters: the "Shimizu" sushi counter, which is known for its fresh, high-quality sushi and snacks, and the "Takehanatei" teppan steak counter, where you can enjoy the luxury of tasting freshly prepared food in front of you in an atmosphere full of realism. The restaurant can be used for all kinds of occasions, from casual dinners to important anniversaries, celebrations, and memorial services.【Private Room Rates】・Ran no Ma (number of persons): 4-8 persons (room charge) JPY5,500・Kiku no Ma (Number of persons): 4-8 persons (Room charge) JPY5,500・Rankiku no Ma (Number of guests): 9-16 persons (Room charge) JPY11,000・Hagi no Ma (Number of guests): 2-4 persons (Room charge) JPY7,700・Botan no Ma (Number of persons): 5-12 persons (Room charge) JPY11,000【Cuisine】LunchRan/Kiku/Rankiku no Ma All day from JPY8,046 (JPY10,000 incl. tax and service charge)Hagi/Botan no Ma Weekday from JPY8,046 (JPY10,000 incl. tax and service charge)Weekends and holidays from JPY12,068 (JPY15,000 incl. tax and service charge)DinnerFrom JPY12,068 (JPY15,000 incl. tax and service charge) for all rooms
横浜 なだ万賓館の写真
3.6
とても良い(0)
¥¥¥¥
• 日本料理 • 横浜
横浜駅西口より徒歩2分。都会の喧騒を忘れる静謐で上質な“和風モダン”な空間をご用意致しました。四季折々の旬の食材を使用した日本料理をご堪能下さい。※店内禁煙(同じフロアに喫煙所有)From the Yokohama Station west exit a 2-minute walk. I prepared for the space that it was peace and calm, and ""was good-quality Japanese style modishness"" that forgot the urban noise. Please thoroughly enjoy the Japanese food using seasonal seasonal ingredients.
焼肉トラジ自由が丘店の写真
4.4
非常に良い(8)
¥¥¥¥
• 焼肉 • 目黒
※緊急事態宣言に伴い、期間中は19時ラストオーダー、20時閉店とさせて頂きます。予めご了承ください。焼肉トラジは焼肉屋です。1995年、東京恵比寿で創業以来、人を幸せにする焼肉の魔法に魅せられ、一心不乱に焼肉道を歩んできました。キムチ、ナムルにはじまり、タン、カルビ、ハラミ、スープ、クッパ、冷麺、ビビンバでしめる。焼肉を食べたい日に、食べたい焼肉が食べられる焼肉屋。焼肉のプロとして、食材、味、サービス、何にも妥協せず、トラジはこれからも焼肉という食文化の正統を行き、お客様に美味しさと幸せと健康をお届けします。※Due to the state of emergency, the last order will be at 7:00 pm and the Restaurant will be closed at 8:00 pm during the period.Toraji is a Yakiniku Style BBQ restaurant.Since our first shop was established in 1995 in Tokyo, Ebisu area, we have come a long way.Starting with "namuru" and "kimchi" Korean style steamed and picked vegetables, continuing with tongue, ribs and outside skirt, finishing with cold noodles or "bibimbap" Korean style mixed rice bowl.We are committed to provide you the Yakiniku you want for the day you feel like having a yakiniku.We as pro won't do any compromise in terms of ingredients, taste or service, Toraji will continue to promote the right yakiniku culture, bringing taste, happiness and health to our customers.
バッボ アンジェロの写真
4.8
素晴らしい(20)
¥¥¥¥
• イタリア料理 • 目黒
12月24日、25日は、ランチ、ディナーともコース料理になります。ランチ¥5,500ディナー¥12,300。ようこそ、ボクのイタリアへ(Ben venuti nella mia Italia)店名の「バッボ」は、ボクの育ったフィレンツェを州都としたトスカーナの言葉で、「お父さん」のこと。 子供の頃、ボクのバッボは、本業の他に家で食べるだけの農園をやり、鶏や兎、羊も飼っていた。バッボの育てた野菜や家畜をマンマ(お母さん)が料理をして、家族で食卓を囲み、ボクは育った。夏になるとボクの家は、ひまわり畑に囲まれた。昔のイタリア映画に出てくるような光景。 約10年前にボクも父親になり、バッボやマンマの愛情を改めて感じるとともに、子供の頃の風景が蘇った。 店内は、ひまわり畑をイメージしたトスカーナ・イエロー。料理は、ボクのマンマが家族に作った味がベース。そして、イタリアから取り寄せた薪窯で焼くピッツァ。 来ていただいたゲストの方々に、ボクのイタリアを感じていただけたら、最高にハッピーだ。Growing up in Florence, Angelo, the owner of Babbo Angelo, is no stranger to farming vegetables and animals like chickens, rabbits and sheep. His mother often cooked home-style Italian meals by utilizing the fresh ingredients and meats at hand, emphasizing the importance of family enjoying food together at the dining table. He has used these childhood experiences to create Babbo Angelo, an Italian restaurant that serves many of the recipes his mother has used over the years. The menu at Babbo Angelo features set menu options that include a salad, pizza or pasta, dessert and coffee or tea. Appetizer options include marinated seasonal vegetables that are colorful and packed with flavor.
菜道の写真
4.9
素晴らしい(15)
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• 日本料理 • 目黒
ゆっくり落ち着いていて隠れ家的な雰囲気の菜道。ここでしか食べられない驚きの和食。ヴィーガンでは珍しい低糖質の麺や丼ものなど食べ応えのあるメニューも! ここでしか食べられない驚きの和食なタパスとこだわりの低糖質なお酒たちを提供するオールヴィーガンのレストラン。ヴィーガンでは珍しい低糖質の麺や丼ものなど食べ応えのあるメニューも揃っています。お米は白米ではなく、黒米や雑穀米などを使用。麺類なども低糖質麺を使用し、お肉・お魚などの動物由来食材、科学調味料、精製糖(上白糖)を一切使用していません。未就学のお子様にはキッズワンプレートの無料サービスもあり、ベジタリアンの方だけでなく、お子様連れのママたちにも嬉しいお店です。Opened in 2018 in Jiyugaoka, SAIDO is a visionary restaurant that proposes a new interpretation of Japanese food with a food diversity twist that does not use any animal product such as meat or seafood, chemical additives, refined sugar or the 5 pungent roots in its recipes.Not on the main street, it is located in a quiet hideout-like street frequented by the locals.In Saido, you can enjoy the new world of Japanese food, along with the liquors and herbal cordials that are carefully selected by our chef.The cuisine you will enjoy in Saido, will not only fill your body but also your soul as you will only consume fresh and wholesome foods that will nourish both. So what are you waiting for?
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