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Tsukiji Station付近のお店

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料理ジャンル

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

サンガム  築地本店の写真
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• インド料理 • 豊洲・晴海
本場インドから取り寄せた香辛料を12種類ブレンドしたカレーです。<人気の秘密>1, インドカレー好きにはたまらない!門外不出のマジックスパイスをふんだんに使用した、濃厚なカレーをご提供します。2, 炭火窯で焼き上げる「チーズナン」ネパール産のはちみつが入っている、ほんのり甘い人気の逸品です。3, やみつき間違いなしの「チキンティッカ」うま味たっぷりの肉汁がジューシー!スパイスの香りにハマります。A curry made with a blend of 12 different spices from India.1, Irresistible for Indian curry lovers!We offer a rich curry that uses plenty of secret magic spices.2, "Cheese naan" baked in a charcoal kilnIt is a popular gem with a slightly sweet taste that contains honey from Nepal.3, "Chicken tikka" without a doubtJuicy gravy with plenty of umami! I'm addicted to the scent of spices.
ブション・ドールの写真
4.2
非常に良い(51)
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• ビストロ • 豊洲・晴海
本日1回予約が入りました。
ブションとは、リヨンでいう庶民的なレストランを指します。 肩肘を張らず、気軽に食事とワインを楽しんでいただく普段使いのお店です。リヨンの町に住んでいたこともあるオーナーが「日本にもこんなお店があったら」を体現しました。「クネル」や「牛トリップのパン粉焼き」などリヨンの代表的な料理を中心に、フランスの田舎料理や旬の食材を使った料理もご用意しております。Ginza’'s Bouchon Dor is a fine dining establishment specializing in delectable French cuisine served in its charming restaurant. The onion gratin soup and the foie gras terrine with apple make sensational starter options. Some of Bouchon Dor's specialty entr_e dishes include the chicken in white wine sauce, the braised beef with red wine sauce, the duck leg confit and the Marseilles-style fish soup, all of which are prepared to perfection and pair perfectly with a French wine. For a sweet end to your meal, enjoy Bouchon Dor's homemade cheesecake or the Lyon-style red praline tart a la mode.
にく割烹金座の写真
4.9
素晴らしい(7)
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• 割烹 • 銀座
本日2回予約が入りました。
ハイセンスな大人達が集う街、銀座の真ん中にてプライベートな空間と上質なおもてなし、日本各地の銘柄牛を部位に応じて産地を厳選し、その部位に応じた最高の調理法にてご提供致します。コースは10品、お肉尽くしでも飽きずに楽しめる逸品を是非、大切な方と大切なひと時をお過ごしください。※ベジタリアン、ハラールの対応はしておりません
Wolfgang’s Steakhouse TEPPANの写真
5.0
素晴らしい(0)
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• ステーキ • 豊洲・晴海
本日1回予約が入りました。
[Please confirm following notifications before booking] ・OpenTable reservation is only available private room・Condition for private room is taht have to pay 100,000 JPY as food and drink order per pax.The concept is "Enjoy on the Teppan, Wolfgang's Steakhouse's finest steaks with a focus on quality, aging and grilling". Rare USDA prime grade beef is dry-aged for a long period of time in a dedicated aging room and then grilled on the teppan in front of the guest. In the private dining room, Wolfgang's Steakhouse offers its signature a la carte menu, including prime steaks dynamically grilled on whole plates in a 900°C oven.ご予約確定前に必ずご確認をお願いします。・OpenTableからのご予約は個室のみのご予約となります。・個室利用の場合ご飲食代金10万円以上ご利用が条件となります。コンセプトは「鉄板で楽しむ、ウルフギャング・ステーキハウスの“品質、熟成、焼き”にこだわった極上ステーキ」。米国農務省が最上級品質“プライムグレード“に格付けした希少な牛肉を専用熟成庫で長期乾燥熟成、お客様の目前で、臨場感たっぷりに鉄板で焼き上げて提供します。プライベート感あふれる個室では、900度のオーブンでダイナミックに皿ごと焼き上げたプライムステーキなど、ウルフギャング・ステーキハウス自慢のアラカルトメニューを提供します。
織音寿しの写真
5.0
素晴らしい(0)
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• 寿司 • 銀座
食で、日本を元気に。 「野菜の気持ちになって」土を味わい、「魚の声を聞くために」海水を舐める 「アル・ケッチァーノ」オーナーシェフの奥田政行が、山形・庄内で生み出した愛する食材のための寿司「オイル寿し」 食材の持ち味を引き出す 《シンプルな塩とオイルによる調味 》 × 《 食材の共鳴 》が織りなす無限大の組合せのハーモニーをお楽しみください。
京都 瓢喜 銀座本店の写真
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• 日本料理 • 豊洲・晴海
Please spend the good time for private room with good syabusyabu food and Beautiful Japanese food.We can arrange limitation of food like allergy, Religious reasons.We also prepare the course for vegan. Of cause we have English menu and be able to communicate in English.We need a little bit time to perpare the food so, please select and fill in the Note the menu when you are booking.Please be careful when you selected the menu, You have to select only 1 course even if you will come multipul members.1). Japanese food course for experience Japan food culture<Oumi beef・kyoto pork・Big Crab syabusyabu>Kappo Sake・Green Tea、Chopstick Gift 20,000 JPY2) Japanese food course for experience Japan food culture<Kobe beef・Kyoto Pork・Super big Crab syabusyabu>Kappo Sake・Green Tea、Chopstick Gift 25,000 JPY3) Vegan course total 9 food 14,000 JPY4) Vegan course total 7 food 9,500 JPYIf you have any requests like allergy, please input via Note."ゆったりとした個室で、最高のしゃぶしゃぶと美しい日本料理をご堪能ください。アレルギーや宗教上の理由による食事制限にも対応可能です。また、ビーガンの方のためのコースもご用意しております。店舗には英語のメニューのほか、お召し上がりになるコースの詳しい英語説明書もご用意しております。スタッフは簡単な英会話ができ、翻訳機もございます。ご提供にお時間がかかりますので、あらかじめ以下のコースからお選びいただき、備考欄へご記入ください。お1人さま1コース、グループ全員で同じコースのご注文をお願いしております。(1) 日本の食文化体験コース<近江牛・京都ぽーく・特大ずわい蟹の出汁しゃぶ>青竹酒・抹茶付き、箸のお土産も 20,000円(2) 日本の食文化体験コース<神戸牛・京都ぽーく・超特大ずわい蟹の出汁しゃぶ>青竹酒・抹茶付き、箸のお土産も 25,000円(3) 動物性食品を使わない「ヴィーガン会席」全9品 14,000円(4) 動物性食品を使わない「ヴィーガン会席」全7品 9,500円召し上がれない食材がある場合もご記入ください。"
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