Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Union Station付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Kindling | Downtown Cookout & Cocktailsの写真
4.5
非常に良い(572)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日64回予約が入りました。
Kindling boasts a live fire show kitchen, wood-fired plates, and tasty cocktails in the heart of downtown Chicago. Chef Partner is James Beard Award-winning Jonathon Sawyer, who brings a worldly perspective and decades of wood-fired cooking to Kindling's internationally inspired menu. Located within Willis Tower at the corner of Franklin and Adams, Kindling welcomes guests for lunch and dinner Monday through Saturday, with happy hour specials offered on weekdays from 3pm-5:30pm. Follow us on social @kindlingchicago & @chefsawyer!CLOSED: 11/28, 12/24-12/26, 1/1Open for dinner only 12/27-12/28
South Branchの写真
4.7
素晴らしい(1240)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ループ
本日39回予約が入りました。
South Branchはシカゴで平日に集まる最も人気のあるスポットであり、川沿いで大胆なイベントを開催するスペースでもあります。暖かい夏の日差しの下での豪華な屋外パーティーを思い描いてみてください。またクリスマスパーティーでは、シカゴ川に降り落ちる雪の素晴らしい眺めが、特別な機会をいっそう際立たせることでしょう。大規模なイベントを開催するのに十分な広さがありますが、20~500名のグループに対応できるSouth Branchは、複数の小規模なイベントを1度に開くことも可能です。週末のSouth Branchは一般利用は休業となり、プライベートイベントにのみ利用可能となります。
The Metropolitanの写真
3.9
とても良い(522)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ループ
本日1回予約が入りました。
You’re invited for an exclusive ‘guest pass’ dining experience at Chicago's finest Private Business and Social Club, The Metropolitan, on floor 67 of the iconic Willis Tower. This reservation includes limited access to our Private Club. Member events, benefits, charge privileges etc, are for Members Only. While enjoying the Club, ask about your invitation to Membership for future All Club ACCESS to Dine. Host. Connect. Work. And Play. DRESS CODE: Smart Casual. No rips or tears in denim, athletic wear, hats or sandals. Jackets are recommended for gentlemen in Craftsman. Text: 312-940-9375 or Call: 312-876-3200.All food and beverage purchases are subject to an automatic 20% Service Charge, which is distributed by the Club to food and beverage service employees. The Service Charge is not a tip or gratuity. Please inform your server if you or anyone in your party has food allergies or special dietary requirements. ©Invited. All rights reserved.
Seville Chicagoの写真
4.4
非常に良い(7)
価格:高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ループ
本日6回予約が入りました。
Atop the roof of the Hilton Canopy in the Heart of The Loop, Seville is a rustically refined Mediterranean eatery by celebrity chef, hospitality developer and TV personality Fabio Viviani. This signature venue offers seasonally inspired dishes, including elevated takes on his favorite foods, as well as award winning wine offerings and cocktails. Seville features coastal favorites, house-made pastas, Neapolitan-style pizzas, barrel select bourbons, and an extensive wine list.Welcomed by a passionate, knowledgeable hospitality team, guests enjoy this unique elegant, yet approachable restaurant created by combining several sitting options, from comfortable booths and casual bar seating to a outdoor roof deck.Seville by Fabio Viviani Hospitality is perfect for all occasions, from intimate date nights to large dinners with family and friends. We look forward to welcoming you soon.
Asaditoの写真
4.3
非常に良い(0)
価格:普通
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日1回予約が入りました。
Asadito, an award-winning Taqueria and Tequila Bar in Chicago's West Loop Gate. Asadito combines an entirely scratch-cooked kitchen, with one of Chicago's largest Tequila and Mezcal Lists.
Alla Vitaの写真
4.8
素晴らしい(2283)
価格:高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日238回予約が入りました。
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients. Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
avec West Loopの写真
4.8
素晴らしい(833)
価格:普通
• 地中海料理 • ウェスト・ループ
本日105回予約が入りました。
One Off Hospitalityを手がけた受賞歴のあるチームによるワインバーのavecは、エグゼクティブシェフのPaul Kahan、Donnie Madia、.ワインスチュワードのEduard Seitanが提携して、2003年10月にオープンしました。地中海の伝統料理風の中西部料理、南フランス、イタリア、ポルトガル、スペインの海岸のワイン生産地域から影響を受けた料理が揃う素朴なメニューを提供しています。料理には地中海の香り、風味、色が反映させています。avecのお値打ちな料金のワインリストでは、南西ヨーロッパのブティックヴィンヤードに焦点を当てています。 avecはBlackbird、The Publican、The Violet Hour、Big Star、Publican Quality Meatsの姉妹レストランです。
Bar Marの写真
4.6
素晴らしい(950)
価格:高い
• スペイン料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日143回予約が入りました。
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés’ brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant. Beautiful private dining and events spaces available.
Proxiの写真
4.7
素晴らしい(2392)
価格:高い
• グローバル料理 • ウェスト・ループ
本日44回予約が入りました。
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
Bazaar Meat Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(486)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日68回予約が入りました。
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. Beautiful private dining and events spaces available.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ