Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

Explore the 2024 MICHELIN picks for California

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2024年8月06日

The dining scene in California is in the spotlight once again with the recent announcement of this year’s MICHELIN Star and Bib Gourmand honorees. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!

Addison Restaurant​の写真
4.8
4.8 (1886)
50 USドル~
カリフォルニア料理
デルマール
店舗情報
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.

Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年5月27日にご来店
私のお誕生日のCelebration Dinnerでした。 来店前にこのapp(open table)にて以下の事を述べていました。 お誕生日のお祝いであること。 フォアグラが好きであること。 白と金色が好きであること。 するとお店からコースの中で二皿フォアグラ、白と金色を使った小物を用意していただいたり、お料理に金粉を沢山使っていただいて至れり尽くせりの神対応でした。 望むもの全て、またそれ以上の歓迎と応接を頂いて感動しました。
Providence​の写真
4.9
4.9 (4349)
50 USドル~
シーフード・海鮮料理
ハリウッド
店舗情報
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
ピックアップ!口コミ
AtsTokyo
2019年12月7日にご来店
お料理はもちろん最高ですが、スタッフの方々のホスピタリティが抜群で本当に素敵なお店でした!
Jeune et Jolie​の写真
4.9
4.9 (3955)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
カールスバッド
店舗情報
A culinary experience celebrating the moment, Jeune et Jolie reimagines French cuisine through the vibrant lens of our Southern California landscape with a 4-course menu offered at $120 per guest.

For those looking for a more casual evening, we feature "Le Menu du Bar”, an à la carte offering available for walk-in guests at our bar and lounge.







Orsa & Winston​の写真
4.7
4.7 (1087)
50 USドル~
日本料理
ダウンタウン
店舗情報
Orsa & Winston は、Bäco Mercat と Bar Amá のシェフ兼オーナーであるジョセフ・センテーノがダウンタウンに出店した3軒目のレストランです。毎晩変わるテイスティングメニューが特色のレストランで、居心地の良い32席のダイニングルームとオープンキッチンで、イタリア料理と日本料理の味わいを提供しています。4席のシェフカウンターでは、20コースのテイスティングメニュー「スーパーおまかせ」を楽しめます(要事前予約)。小規模のレストランのため、事前予約を強くお勧めしています。
Kali​の写真
4.5
4.5 (1573)
31~50 USドル
カリフォルニア料理
ハリウッド
店舗情報
モダンでサービスの良い近所の人気レストランです。コース、アラカルト、各種ドリンク、ロサンゼルスの業界のベテラン2名によるワインプログラムを提供しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年5月2日にご来店
とてもフレンドリーな対応で素晴らしいですね。 シェフもフレンドリーでその人柄がお料理に出ています。 シェフズコースをオーダーしましたが、8皿の美味しいものが出てきました。 アスパラガス、ターター、鴨が出色でした。 ボリュームもとてもあり最近のヒュージョン系のレストランでは味わえない満足感があります。 また行きたいです!
Osteria Mozza​の写真
4.8
4.8 (7278)
50 USドル~
イタリア料理
ハリウッド
店舗情報
ナンシー・シルバートン、マリオ・バターリ、ジョー・バスティアニッチが共同で設立したOsteria Mozzaは、近くにある姉妹店Pizzeria Mozzaを格上げしたミシュラン星レストランです。ナンシーのモッツァレラバーが目をひくOsteriaでは、肩ひじの張らない洗練された雰囲気の中で、モッツァレラやその他の新鮮なチーズを使用したナンシーの特製料理や、バターリが腕をふるうイタリア全土の郷土料理を楽しめます。イタリア限定のワインリストには、ピエモンテ、フリウリ、トスカーナを中心に、イタリア有数の生産者から仕入れたワインを取り揃えています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2017年11月18日にご来店
美味しかったです。しかし、友達がお誕生日だったのてホールのケーキを注文して素晴らしいケーキだったんですが、一人ずつ切って出されたが、半分以上は残っていたのに出されていなかった。ハッピーバースデー歌ってと伝えたが担当が恥ずかしがって歌ってくれなかった。
Kenzo Napa​の写真
4.8
4.8 (467)
50 USドル~
日本料理
ナパ
店舗情報
Kenzo Napa, presented by owners Kenzo and Natsuko Tsujimoto, is an exceptional, authentic Japanese restaurant featuring a traditional prix fixe kaiseki menu, located in downtown Napa.

OpenTable displays availability up to 30 days in advance. For long-range planning, contact: reservations@kenzonapa.com. Note that less than 24 hours' notice for cancellation will result in a $200 cancellation fee.

The fusion of Japanese tradition with innovative techniques and presentation is sure to transform all perceptions of Japanese cuisine. The sublime, rich flavors of Japanese Edomae sushi and kaiseki delicacies are created with seafood selections from acclaimed markets flown in from Japan. Every dish is expertly paired with the full Kenzo Estate wine collection, along with a selection of fine Japanese sakes and beers in a peaceful environment where the focus is on the chefs and cuisine.

Kenzo is the proud recipient of 7 consecutive Michelin Star awards, noted for sake and wine lists.

ピックアップ!口コミ
Melchan
2023年5月11日にご来店
結婚記念日でお食事させていただきました。 ミシュランの懐石料理は初めてだったので、ワクワク、ドキドキしながらお店に入りました。 お料理はシェフおまかせのみですが、全てのお料理がパーフェクト過ぎで美味し過ぎました。 シェフのお仕事も無駄が無く、サーバーの方ともあうんの呼吸で、素晴らしいチームワークでした。おまかせ鮨が大好きな主人も、お初のおまかせ懐石料理の美味しさに驚きが隠せないようで、お食事中蔓延の笑みでTaste so goodと言い続けていたぐらいです。 次回の滞在は、是非子供達と訪れたいと思います。  シェフ宮石様、最高のお料理とおもてなしをありがとうございました。 素晴らしい記念日デイナーとなりました。
The Restaurant at Auberge du Soleil​の写真
4.9
4.9 (4743)
50 USドル~
フランス料理
ラザフォード
店舗情報
1981年創業のAuberge du Soleil Restaurant(オーベルジュ・ドゥ・ソレイユ・レストラン)は、ナパ・バレーの緑豊かなブドウ畑を見渡す33エーカーの敷地内に位置しています。料理はワインの国をテーマに進化し続け、長年のファンを喜ばせ感激させる料理に合うブドウの恵みから着想を得た独創的なメニューを用意しています。ビストロ&バーはテラスで夕日を眺めながらワインを楽しんだり、屋外でのカジュアルな食事、暖炉のそばでの寝酒に最適です。ナパの最も有名なブドウ畑を見渡すレストランで、最高級の贅沢を提供しています。バレーの40種類以上の最高級ワインをグラスで取り揃えており、セラーにはおよそ17,000銘柄のワインを貯蔵しています。ワインの国カリフォルニアの完全なる感覚的な体験をお楽しみください。 夏季のディナーのオンライ予約を17:30~18:00、20:00~21:0まで受け付けています。5月1日~10月31日までの全てのオンライン予約は、屋外テラスとなります(天候による)。* 予約に関する重要な詳細については、OpenTable の予約確認メールをご確認ください *
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2017年5月1日にご来店
日本から妻とナパの休日にやってきました。 最初は室内に通されましたが、眺めの良いテラス席が空いたので変えてもらいました。最高の天気に最高のビュー、日本のテーストを交えた料理で、良い経験ができました。
Chez TJ​の写真
4.7
4.7 (1521)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
マウンテン ビュー
店舗情報
マウンテンビューのダウンタウンに位置し、行き届いたサービス、新鮮な花、ソフトな音楽がゲストを迎える、ミシュランの星を獲得した親しみやすい雰囲気のレストランです。美しいビクトリア朝の建物に位置し、エグゼクティブシェフのJarad Gallagherは、高品質の食材に自然に備わる力強く新鮮な風味を強調する、現代的なフランス料理を作り出しています。Chez TJは、料理の楽しみを知るわくわくする夕べにゲストを導きます。プリフィクススタイルなので、食事と会話の夜の時間をリラックスして楽しめます。4室あるダイニングルームは、家族や友人との特別なディナーにふさわしい、親しみやすい雰囲気です。2012年ミシュランガイドで1つ星、SF Examinerで「2007年のトップレストラン」、サンフランシスコ・マガジン&サンノゼ・マーキュリーニューズで「3.5星」を獲得しています。2007年Zagat & Gayotダイニングガイドではトップスコアです。
The Plumed Horse​の写真
4.8
4.8 (2549)
50 USドル~
カリフォルニア料理
サラトガ
店舗情報
The Plumed Horseは上品でモダンな装飾を施した洗練されたレストランで、1800種類、20,0000以上のボトルを誇るガラス張りの3層のワインセラーを併設しています。営業再開以来、ミシュランの星を持つエグゼクティブシェフ兼オーナーのPeter Armellinoは、肉や魚のバランスとエレガントなダイニングにフォーカスしたモダンなカリフォルニア料理を作り出しています。料理はアラカルトとテイスティングメニューの両方で楽しめ、地元の「農家」で仕入れた野菜を使った作品を提供しています。豪華でプライベートなシェフズテーブルからは、キッチンの様子を眺めることができます(シェフズテーブルは大変人気があるため、オンライン予約はできません。空き状況を電話にてお問い合わせください)。Sunset誌が「最高に贅沢なレストラン」と評価するシリコンバレーのレストランで、最高のサービス、美しい内装、上質のワインと料理を楽しめます。
Selby's​の写真
4.7
4.7 (908)
31~50 USドル
コンチネンタルヨーロピアン
メンロパーク
店舗情報
Located on the corners of Selby Lane and El Camino Real in the town of Atherton, Selby’s celebrates classic American continental cuisine with a menu that showcases the restaurant’s unique relationship with SMIP Ranch. Please visit our website for updates. We will see you soon!

We serve a Three Course Pre-Fixe Menu for $125 per person.

We are excited to announce we are returning to
a traditional tipping model and will no longer be
applying service fees to your bill. This change will
provide our guests with greater flexibility and the
opportunity to show your appreciation for our staff’s
hard work and dedication.

O' by Claude Le Tohic​の写真
4.7
4.7 (445)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン/ユニオン スクエア
店舗情報
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service.

O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France.

Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.

Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.

Niku Steakhouse​の写真
4.8
4.8 (751)
50 USドル~
ステーキハウス
相馬
店舗情報
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking.

Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.

The Village Pub​の写真
4.8
4.8 (3949)
31~50 USドル
アメリカ料理
ウッドサイド
店舗情報
シリコンバレーのダイニングスポットで、ウッドサイドの人気のランドマークです。The Village Pubは伝統と信頼性にあふれるお店です。温かみのあるエレガントな雰囲気の中で、クラシックフレンチのルーツを持つシェフOrlando Pagànの現代アメリカの料理を堪能できます。
The Progress​の写真
4.9
4.9 (2407)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ウェスタン ・ アディション
店舗情報
The Progressは隣接するState Bird Provisionsの姉妹店で、オーナーシェフのStuart BriozaとNicole Krasinskiがより広い領域に目を向け、現代の素朴なカリフォルニア料理を体現する「自分で選ぶファミリースタイル」のメニューを提供するレストランです。 ダイニングルームでの1名62ドル(USD)のディナーメニューには、スナックのほか、各テーブルごとに選べる人数分の大きなプラター4皿が含まれます。営業中いつでも予約なしで入れる店頭のバーでは、アラカルトのメニューを提供しています。さまざまなワインを取り揃えた幅広いワインリスト、慎重に選ばれたカクテルで楽しい食事を締めくくれます。
ピックアップ!口コミ
MAYAK
2019年12月5日にご来店
お料理も美味しくサービスも素晴らしかったため、とても素敵な時間を過ごすことができました。また必ず訪問したいレストランです。
State Bird Provisions​の写真
4.8
4.8 (3153)
50 USドル~
カリフォルニア料理
ウェスタン ・ アディション
店舗情報
State Bird Provisionsは、冒険的で独創的、美味しく心のこもった現代アメリカ料理のレストランです。これはウズラ料理のレシピからスタートし、やがてプログラム要素を除いたレストランへと進化してきました。
ピックアップ!口コミ
AKIARA
2018年12月31日にご来店
スタッフが皆とても優しく気配りも素晴らしかったです。食事もどれも美味しかったです。またサンフランシスコに来た際には行きたいです。
Spinning Bones​の写真
4.4
4.4 (293)
~30 USドル
アメリカ料理
アラメダ
店舗情報
Spinning Bones is a California rotisserie Michelin Bib Gourmand rated restaurant that specializes in roasted meats with bold flavors. The focus of the menu is slow roasted meats: poultry, pork and beef, rotating on spits over high heat, and basting in their own natural juices. The rest of the menu is comprised of shareable appetizers, vegetarian side dishes, and healthier salads with vegan dressings. The principle of the menu is straight-forward: quality products that are prepared minimally and cooked thoughtfully. Spinning Bones is a brunch and dinner spot for Alameda people by Alameda people. It is a casual neighborhood restaurant open 5 days-a-week for sit down dining, take-out, and large party catering. Spinning Bones strives to be a common area for the residents of the East Bay to come together and engage in conversation and camaraderie over great food and drink.
Comal​の写真
4.6
4.6 (378)
31~50 USドル
メキシコ料理
バークレー
店舗情報
COMAL is a gathering place located in Berkeley’s bustling Arts District, just north of the Downtown Berkeley BART Station. The restaurant is housed in a single-story building (circa 1927) and features a lush, secluded rear patio with a full bar, covered dining area, and al fresco beer garden with fire pit.

Executive Chef Matt Gandin creates earthy, modern interpretations of dishes from throughout Mexico, with emphasis on Oaxaca and neighboring coastal regions. We offer an “all-Mexican” list of craft cocktails, house-made sangritas paired with our curated collection of agave spirits, and a diverse selection of local beer and wine on tap.

Also please note that Comal charges a 20% service charge in lieu of tips.

Yafa​の写真
3.8
3.8 (510)
~30 USドル
地中海料理
カーメル
店舗情報
Yafa Restaurant is a casual corner cafe serving delicious Mediterranean and Middle Eastern dishes in a warm and homey environment.
さらに検索する
Wood Tavern​の写真
4.8
4.8 (2794)
31~50 USドル
ガストロパブ
オークランド
店舗情報
Wood Tavernは賑やかなカレッジアベニューの魅力的なショッピング街に位置し、ボリュームたっぷりのアメリカンブラッセリー形式のメニューを提供しています。現代的なロフト風のスペースには、「ブッチャーブロック」テーブル、くつろげる銅製のバー、シェフの動きを見ながら食事を楽しめるシェフカウンターが備わるダイニングルームがあります。
Insalata's​の写真
4.8
4.8 (4022)
31~50 USドル
地中海料理
サン アンセルモ
店舗情報
20周年となるレストランInsalata'sは、ミシュランのビブグルマンを8年連続受賞しています。 Insalataは常においしい地中海料理、親切なサービス、温かい雰囲気を提供することを目指し、20年以上にわたり、さまざまな方法で親密なダイニングと楽しいお祝いを共有してきました。まずは美しいプライベート・シエナルームが備わる高級レストランで、リラックスして食事をお楽しみください。時間がない日にはテイクアウトダイニングも可能で、ご自宅や会場などに素晴らしい料理お届けしたり、スタッフを派遣するケータリングも提供しています。お客様はファミリーのようになり、生活や仕事の場である地域社会で一緒に成長してきました。Insalata'sでは誰もが、この拡大した「ビレッジ」のファミリーの一員であることを非常に誇りに思っています。
A16 - San Francisco​の写真
4.6
4.6 (4984)
31~50 USドル
イタリア料理
マリーナ、カウホロー、プレシディオ
店舗情報
A16は、カンパニア州のおいしい料理と伝統的なおもてなしをサンフランシスコで楽しめるレストラン&ワインバーです。イタリアの南部を横断する高速道路にちなんだ店名で、シックなシンプルで落ち着ける空間を提供しています。 窯焼きのナポリ風ピザのほか、ナポリ風ラグー、自家製リコッタのサラダなどのカンパニア州の郷土料理を堪能できます。ワインバーでは40種類のワインをグラスやハーフボトルのカラフで楽しめます。60%はイタリア産、他の40%は新世界ワインで、カリフォルニアで栽培したイタリア品種を使ったの高級バライエタルワインを含め、カリフォルニアワインを多く取り揃えています。
Okane​の写真
4.3
4.3 (423)
~30 USドル
日本料理
相馬
店舗情報
Okaneは居酒屋メニューと寿司を専門とし、ベイエリアで新しい料理とドリンクを提供しています。伝統的な料理に重点を置き、都市で最も本格的な居酒屋体験を楽しめます。
Trestle​の写真
4.8
4.8 (2715)
31~50 USドル
アメリカ料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Trestleは、それほど遠い昔ではない時代、人々が一息ついて素敵な仲間と食事を楽しんだ時代に、敬意を表しリスペクトしています。当店では家族の集まりで見られる満足や温かさを提供し、適切な食事のベースとなるコース料理によるダイニング体験を楽しめます。 1名につき35ドル(USD)の3コースのプリフィックスメニューを毎晩日替わりで用意し、1名につき10ドルのパスタコースの追加オプションもあります。 午前零時までに毎晩翌日のメニューの案内をしていますので、www.trestlesf.comでメニューをご覧ください。 毎晩ベジタリアンメニューも提供しています。その夜のメニューに基づいて、アレルギー対応食や特別食を用意できるよう最善を尽くしています。
Yank Sing - Rincon Center​の写真
4.6
4.6 (3363)
31~50 USドル
飲茶
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
サンフランシスコのおいしい点心について話すときに、Yank Singの名前を耳にしないことは不可能です。1958年にAlice Chanが設立し、彼女の息子のHenryは、9歳で餃子を包み始め、1974年には49 Stevensonへ移転し、すぐに金融街で人気を集めました。現在は、Chanの3代目が家族の伝統を継続し、毎日100種類以上の点心飲茶メニューをワゴンで提供しています。

Yank Singの魅力のひとつは、伝統的なものと近代的なものをどちらも取り入れた「クリエイティブ・コレクション」として知られている幅広いメニューです。

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2022年10月9日にご来店
素晴らしい料理とサービス。1995年以来お気に入りです。
Z & Y Restaurant​の写真
4.6
4.6 (310)
~30 USドル
中華料理
チャイナタウン
店舗情報
Chef Han has served two Chinese Presidents and was the previous Executive Chef in the office of the Consulate General of China in San Francisco.

Z & Y Restaurant is an award winning and Michelin Guide recommended San Francisco Chinese restaurant which prepares all your favorite authentic Chinese cuisine, Szechuan regional specialties including spicy and non-spicy dishes, Mandarin style dim sum and family dishes.

San Francisco residents, as well as tourist and dignitaries from all around the world come to Z & Y Restaurant for business lunch, dinners, special events and to order our fast and reliable Chinese take out.

At Z & Y Restaurant, we prepare delicious Chinese cuisine that is full of flavor. We consider ourselves to be the best Chinese food restaurant around and with one bite from our amazing menu, we are confident you will feel the same. We invite you to come in and become a new loyal customer.

Top Hatters Kitchen & Bar​の写真
4.7
4.7 (593)
31~50 USドル
グローバル料理
サンレアンドロ
店舗情報
Top Hatters Kitchen and Bar is a modern neighborhood restaurant, that has secured a place on the SF Chronicle's top 100 list and has been honored with a Michelin Bib Gourmand recognition. We serve an eclectic mix of rustic made-from-scratch dishes, celebrating the wonderful textures that make up our neighborhoods. We offer a mingling of small and large plates, meant to be shared, always nuanced and inspired by what we harvest from our neighboring small farms. Our food is approachable, eschewing complicated names, and bohemian in spirit as we are nonconforming and unconventional—sophisticated only in the way we can weave different ethnic influences and ingredients together.










Pausa Bar & Cookery​の写真
4.7
4.7 (1820)
31~50 USドル
イタリア料理
サンマテオ
店舗情報
Pausa, a bar and cookery in San Mateo, calls for guests to take a recess from life and enjoy a dining experience that transports them to a place of leisure. With a strong focus on modern Italian, our menu will consist of house-made pasta, wood-fired pizza, wood-fired grill, and house-cured meats. Our friendly and knowledgeable team will ensure your pause is a memorable one.

We are now taking reservations for our patio tables, bar, and indoor tables. As we practice social distancing with our new limited floor plan, we ask that you and your guests limit your dining to 2 hours to accommodate all reservations.

When checking table availability, if outdoor seating is not an option to select, then your reservation will be for an indoor table as the outdoor may be booked.

Thank you for understanding.

Sushi Ran​の写真
4.8
4.8 (2288)
31~50 USドル
寿司
サウサリート
店舗情報
WE ARE OPEN FOR TAKEOUT FROM 5:00PM - 9:30PM. LET US JOYFULLY NOURISH YOUR BODY AS WELL AS YOUR SPIRIT.

Sushi Ran is a longstanding Japanese restaurant located in Sausalito, California that specializes in sushi. The restaurant prepares menu items utilizing fresh fish delivered from Tokyo daily and features a casual, family friendly dining atmosphere.

Sushi Ran serves lunch and dinner daily and features an extensive menu offering of moriawase, maki, nigri and sashimi, vegetables, soup, cool plates and hot plates. Cool and hot plate options at the restaurant include Hokkaido scallop crudo, miso Wagyu beef, big eye tuna tartare, asari clam, braised beef tongue and organic chicken. Nigri and sashimi options featured at Sushi Ran include tuna, yellowtail, white fish, beef, mackerel, eel salmon, shellfish, caviar, toro tataki and more.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年9月27日にご来店
留学時代のベルギーの友人と年に1〜2回海外の会合で会う時に、必ず美味しい寿司屋さんを探しておくのがルールになってます。今回は知人の紹介でRanさんを選択。ランチタイムにオープンしているのが嬉しい。ダウンタウンからゴールデンゲートブリッジを渡るのでちょっとだけ離れているのが隠れ家的。黒酢でしょうか、シャリの味もしっかりとしていました。握りが少しやわめかと感じましたが、箸で食べてもバラけませんでした。スパイシーロールが出たのがアメリカ的でしたが、それも美味。星5つでもいいくらいですが、ちょっとだけ厳しめに。
Khan Saab Desi Craft Kitchen​の写真
4.8
4.8 (466)
~30 USドル
インド料理
フラートン
店舗情報
With a culmination of cuisines from India, Pakistan, and Afghanistan, Khan Saab Desi Craft Kitchen boasts a menu of 100% halal cuisine, crafted by award-winning Chef Imran Ali Mookhi. In this eclectic eatery with an elegant vibe, guests can enjoy a range of dishes from more traditional, such as the Butter Chicken, to more creative dishes such as the Sloppy Khan, while sipping on a selection of craft non-alcoholic cocktails, like the Mango Mojito mocktail.

Khan Saab Desi Craft Kitchen has been Michelin recognized with the Bib Gourmand Award for 4 consecutive years - 2021, 2022, 2023, and 2024!

Pizzeria Bianco - LA​の写真
4.8
4.8 (608)
50 USドル~
イタリア料理
リトル東京
店舗情報
Los Angeles outpost of Chef Chris Bianco's James Beard award-winning pizzeria, located in ROW DTLA. We strongly encourage making a reservation, though we do hold space to accommodate walk-ins.
Pizzeria Mozza​の写真
4.7
4.7 (6744)
31~50 USドル
ピッツェリア
ハリウッド
店舗情報
Pizzeria Mozzaは賑やかな都会のレストランで、色とりどりのおいしい料理を提供しています。年中無休で正午から深夜まで営業しているPizzeria Mozzaは、ビジネスランチや夜遅い食事にぴったりです。ボリュームのある前菜、サラミ、ピザをお楽しみください。50ドル(USD)以下のイタリア産ワインを50種揃えた印象的なワインバーも併設しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2016年12月31日にご来店
ピザが本当に美味しい。モッツァレラチーズも美味。夜10時を回っても満席の超人気店。お店の雰囲気も良くて、リピートしたくなるお店。
The Factory Kitchen - Los Angeles​の写真
4.6
4.6 (3591)
31~50 USドル
イタリア料理
ダウンタウン
店舗情報
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
ピックアップ!口コミ
JUNYA
2018年5月3日にご来店
ロサンゼルス滞在2日間の2日共、ディナータイムに予約して行きました。 食事のメニューはどれもとても美味で、店員さんの愛想も良く楽しい時間が過ごせました。 また、ロサンゼルスに行った際は予約したいと思います。
Canon​の写真
4.8
4.8 (2008)
31~50 USドル
アメリカ料理
サクラメント
店舗情報
Michelin Guide rated neighborhood restaurant with creative and shareable cuisine and a year-round patio.

"With a clear vision, a striking aesthetic and distinctive, mouthwatering flavors, Canon restaurant in East Sacramento is a stellar and welcome addition to the city’s dining scene." - 4-Stars, Sacramento Bee

"Find the convivial Canon sequestered away from the downtown bustle. This cool space that contrasts deep tones against bright whites is enveloped by the aromatic smell of smoke, so it’s no surprise that the house is packed most nights. Chef Brad Cecchi is the culinary mastermind and his menu is pivoted around playful small plates." - Michelin Guide

Canon is committed to a healthy and productive workplace. A 4% service fee is added to dine-in bills to help cover the cost of employee health and wellness benefits and to provide a kitchen equity stipend to our back-of-house staff.

Frank Fat's​の写真
4.8
4.8 (2086)
31~50 USドル
中華料理
サクラメント
店舗情報
1939年創業、ダウンタウンサクラメント(住所:806 L street)に位置するFrank Fat's Restaurantは、州議会議事堂からすぐの場所にあります。Frank Fat'sでは、美しい店内であたたかみのある、フレンドリーで陽気なサービスと中国四大料理の北京料理、四川料理、広東料理、上海料理、そして香港料理を楽しめます。
ピックアップ!口コミ
KatzkoVIP
2020年1月31日にご来店
アメリカのチャイニーズフードは美味しくないと思っていましたが、フランクファッドはとても美味しかったです。お勧めです。 特に四川牛肉炒めは美味です。
Auro​の写真
4.9
4.9 (182)
50 USドル~
アメリカ料理
カリストガ
店舗情報
Join us in celebrating Calistoga’s only Michelin-rated fine dining destination, Auro. Our intimate dining space showcases a seasonally inspired, five-course tasting menu by acclaimed Chef Rogelio Garcia and his team. Set against the stunning backdrop of sprawling the Palisades Mountains, this is wine country dining at its finest.
Bansang​の写真
4.4
4.4 (302)
31~50 USドル
韓国料理(コンテンポラリー)
ウェスタン ・ アディション
店舗情報
Korean Tapas Restaurant. Inspired by traditional Korean cuisine...not traditional Korean cuisine.

The Korean word ‘Bansang’ refers to the style of table setting for the kings and nobles of the Joseon, a Korean dynastic kingdom that prospered for more than five centuries. At Bansang, we wish to serve all of our guests with the same care and sincerity as the chefs did for their royalty in those times past.

Korean fare is built around enjoying various distinctive types of dishes simultaneously rather than in separate courses, as this allows every person to experience continuously changing flavor combinations unique to Korean culture. Our guests can expect a modern, creative perspective on this traditional style of Korean cuisine.

Heritage​の写真
4.7
4.7 (701)
50 USドル~
カリフォルニア料理
ロング ビーチ
店舗情報
Heritage is family owned and operated by Chef Philip Pretty and sister Lauren Pretty. Our lively indoor dining room was built in 1922 as a craftsman house. Walk inside to an open kitchen, request bar seating to watch us cook over a live fire Santa Maria grill. Located in the Rose Park neighborhood of Long Beach on the corner of 7th & Saint Louis Ave. Heritage Restaurant uses sustainable meat & seafood, and Farmers Market produce. Growing our own produce at Heritage Farm right up the street. Certified blue, green, and maintain a zero-waste kitchen. One red and green star Michelin awarded. We serve a tasting menu only. We politely decline modifications. Please specify all dietary restrictions/allergies when booking your reservation. Our menu is seasonal, and subject to daily changes.
Hana Re Sushi​の写真
4.6
4.6 (11)
50 USドル~
日本料理
コスタメサ
店舗情報
Hana re only offers chef omakase course $250 per person.
10 courses from appetizers to dessert . Hana re offers same courses at chef’s counter(bar seating )and table seating. Please check website to see more details .

Vespertine​の写真
4.7
4.7 (119)
50 USドル~
カリフォルニア料理
カルバーシティ
店舗情報
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening.

Awards Include
2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024
Green Star - Michelin Guide, 2024
Most Beautiful Restaurants - Condé Nast
World's 100 Greatest Places - Time Magazine
Atmosphere of the Year - World Restaurant Awards

Commis Dining Room​の写真
4.8
4.8 (1213)
50 USドル~
カリフォルニア料理
オークランド
店舗情報
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.

Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements.

Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.



Melisse​の写真
4.8
4.8 (1990)
50 USドル~
カリフォルニア料理
サンタ モニカー
店舗情報
魅力的な季節のメニューから世界的なワインリストまで提供するMelisseは、ミシュランの2つ星レストランで、2003年からザガットにより、ロサンゼルスで訪れたいトップレストランとして表彰されています。サンタモニカに位置するMelisseは、シックな雰囲気、素晴らしい現代的なフランス料理、親切なサービスで五感のすべてを刺激します。オリビア/オーガスティンルームは、親密な集まりやビジネスエンターテイメントに利用できます。他にはないダイニング体験ができるMelisseは、見逃せない素晴らしいダイニング先です。ぜひ魅力的な体験をお楽しみください。
Angler San Francisco​の写真
4.7
4.7 (191)
50 USドル~
アメリカ料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.

Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California.

Chef de Cuisine, Joe Hou

ピックアップ!口コミ
Panpanman
2019年11月10日にご来店
今回初めて訪れたサンフランシスコの最初の夕食がこちらで大正解! ラディッキオとジャガイモの二品は失礼ながら期待を裏切るものでした。 見た目のインパクトと味のインパクトが素晴らしい。 ネットを見る限り『シーフード屋さん』のイメージでしたが、 なんのなんの『素晴らしい料理屋さん』です。 個人的には大お勧めしたいです。
Citrin​の写真
4.6
4.6 (161)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
サンタ モニカー
店舗情報
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Gwen​の写真
4.7
4.7 (1429)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ハリウッド
店舗情報
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.

On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年8月27日にご来店
全て良かった!是非また行きます!
Kato​の写真
4.8
4.8 (305)
50 USドル~
アジア料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン
店舗情報
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
Meteora​の写真
4.6
4.6 (1041)
31~50 USドル
カリフォルニア料理
ハリウッド
店舗情報
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience.

Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.

Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.

Nisei​の写真
4.8
4.8 (65)
50 USドル~
日本料理
ロシアンヒル
店舗情報
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei.

Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.

All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Rebel Omakase​の写真
4.9
4.9 (215)
50 USドル~
寿司
ラグナ ・ ビーチ
店舗情報
PLEASE READ BEFORE BOOKING
We put all our heart and soul into a creative and unique experience. Our Omakase is a pre-fixed menu based on raw fish and shellfish. All ingredients come from Japan, prepared with Japanese techniques and elements. Our Omakase is a fine dining, intimate experience, prepared in front of our guests to highlight the integrity of our dishes.
CANCELLATIONS AND MODIFICATIONS are allowed 72 hours in advance. Less than 72 hours will be charged for the full price of Omakase per guest plus tax.
TEXT MESSAGE with full information (949) 664-3186
DIETARY RESTRICTIONS have to be informed in advance. Please note that some requests we can not accommodate.
NOT ALLOW outside bottles or food.
SEATING AT THE BAR is the same courses as AT THE TABLE. Our professional servers will explain the intricacy of every dish.
BE ON TIME Service starts in unison at the time of reservation. If you are late, you will miss some courses.
CHILDREN age 5+ are welcome, must order the full menu

Shibumi​の写真
4.4
4.4 (188)
50 USドル~
日本料理
ダウンタウン
店舗情報
ロサンゼルスのダウンタウンの中心部で、日本の伝統的な割烹料理を提供しています。
Cesarina​の写真
4.9
4.9 (5353)
~30 USドル
イタリア料理
オーシャン ・ ビーチ
店舗情報
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.

Chaak KITCHEN​の写真
4.8
4.8 (2097)
31~50 USドル
メキシコ料理(コンテンポラリー)
タスティン
店舗情報
Discover CHAAK, nestled in the heart of Old Towne Tustin. A culinary gem honored with a 2024 Michelin Bib. Inspired by Executive Chef Gabbi Patrick’s Yucatecan roots, CHAAK features Mayan staples of pibil, recados, seafood, smoke, and exotic spices combined with her signature modern flare. The Yucatan peninsula's influence sets it apart, with Spanish, Caribbean, and Mediterranean influences, dense tropical climate, and deep Mayan culture roots.

Indulge in our signature dishes, like the Ceviche Campeche, Cochinita Pibil, Parrillada, & Branzino. Our menu boasts culinary delights like panuchos, salbutes, empanadas, pork belly tacos, enchiladas, almejas, tamal, bombas and much more. CHAAK is open for Dinner, lunch & brunch. Enjoy our full service craft bar, where expertly crafted cocktails and specially curated wines compliment the culinarily journey of CHAAK. We accept reservations for large parties and have buyout options available.

Experience the spirit of the Yucatan at CHAAK.

Ciccia Osteria​の写真
4.7
4.7 (110)
31~50 USドル
イタリア料理
Barrio Logan
店舗情報
Nestled in Barrio Logan, San Diego, Ciccia Osteria is a charming Italian restaurant that invites guests on a culinary journey through Italy. With its warm ambiance, attentive service, and exquisite cuisine, Ciccia Osteria is a beloved destination. Notably, it has won the Michelin Guide Bib Gourmand award in 2021, 2022, 2023 and 2024

Entering Ciccia Osteria, guests are transported to Italy's bustling trattorias. The cozy interior, with small tables, exposed brick walls, and soft lighting, creates an intimate atmosphere perfect for any occasion.

Committed to the finest ingredients and traditional techniques, Ciccia Osteria offers handmade pastas, succulent seafood, and tender meats, ensuring an unforgettable dining experience. The curated wine list features Italian and California wines to pair with the menu.

Under Chef Mario Cassineri's guidance, Ciccia Osteria is more than a restaurant—it's a destination where guests can savor authentic Italian cuisine and create lasting memories.

CUCINA urbana​の写真
4.7
4.7 (7053)
~30 USドル
イタリア料理
バンカーズ・ヒル
店舗情報
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Flores - Union Street​の写真
4.5
4.5 (552)
~30 USドル
メキシコ料理
マリーナ、カウホロー、プレシディオ
店舗情報
Flores is San Francisco’s Mexican restaurant serving traditional Mexican food and contemporary cocktails. At Flores, we stay true to our roots, finding inspiration in Mexico’s food, landscape and culture. We’re serious about our food, but we’re even more serious about having fun.

5% surcharge will be added to all guest checks for employee benefit, including health insurance, commuter benefit, sick days, and minimum wage ordinance.

Kettner Exchange​の写真
4.7
4.7 (1289)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
リトル ・ イタリー
店舗情報
Kettner Exchangeにはリトルイタリーで唯一の屋上パティオがあり、港の景色を眺めることができます。エグゼクティブシェフのBrian Redzikowskiによる進歩的なアメリカ料理と、スティーブン・タトルの作る素晴らしいスピリッツを提供しています。
Millennium Oakland​の写真
4.6
4.6 (1300)
31~50 USドル
ビーガン
オークランド
店舗情報
Millenniumは1995年より、新鮮で革新的なビーガン料理を提供してきました。Millenniumでは居心地の良い高級感が漂う空間で、世界中からインスピレーションを得た植物由来の料理を楽しめます。小規模農家と提携して、旬の新鮮な地元の持続可能・オーガニックの食材を使ったメニューは、頻繁に入れ替わります。世界各国の調理法とクラシックな技法を織り交ぜ、みんなが楽しめるエキサイティングしている力強い料理を提供しています。バーでは自家製のインフュージョンとフレッシュジュースを使った革新的なカクテル、クラフトビールのほか、世界の有名ワインが並ぶワインリストを用意しています。
Orchard City Kitchen​の写真
4.6
4.6 (415)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
キャンベル
店舗情報
In its bright eatery with wooden accents, an open kitchen and exposed brick walls, Orchard City Kitchen serves modern American fare crafted by Michelin-starred chef, Jeffrey Stout. Sensational vegetarian entrées include cauliflower "steak" with lemon butter and croutons, mac and cheese with shishito peppers and herbed farro risotto. Orchard City Kitchen also has a variety of seafood entrées, such as the grilled and chilled prawns with a fish sauce vinaigrette and scallop sashimi with macadamia nuts, as well as meaty dishes like the KFC (Korean fried chicken), the pork dumplings with roasted mushrooms and the country fried steak with sausage gravy. Inventive meals deserve an equally inventive cocktail. Try the honeymoon suite, with vodka, raspberry rhubarb and lemon. Opt for outdoor seating when the weather permits: Orchard City Kitchen's spacious and relaxing patio is a great place to enjoy your meal.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ