Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

National Restaurant Awards 2023

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2023年6月13日

The National Restaurant Awards 2023 – organised by industry leading title Restaurant magazine – celebrate the brilliance and vibrancy of the UK restaurant scene, and reward the very best chefs, restaurateurs and operators from across the UK.

The Ledbury​の写真
4.9
4.9 (2772)
41 ポンド~
イギリス料理
ノッティング ・ ヒル
店舗情報
ヘッドシェフのブレット・グラハム率いるThe Ledburyは、副料理長のグレッグ・オースティン、レストランマネージャーのダレン・マックヒューを含む若くエネルギッシュなチームとともに、2005年にオープンしました。 念願であったミシュランの星を2度獲得するなど多くの賞賛を得ています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年7月21日にご来店
スタッフが行き来しすぎで フロアの落ち着きやスッキリ感が 足りないかもしれません。 器にも凝られてましたが テーブルに陶器と磁器が同時に並ぶと少々違和感がありました。 お料理はおしゃれです!
CORE by Clare Smyth​の写真
4.9
4.9 (3419)
41 ポンド~
イギリス料理
ノッティング ・ ヒル
店舗情報
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.

Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.

ピックアップ!口コミ
beat2555
2023年6月27日にご来店
ノッティングヒルの3つ星レストラン、おそらくは過去4人位しかいない三つ星女性シェフの店、ガラス越しに作業見られます。チラチラ客席見ながら目が合うとにっこり手を振る愛想の良さ(╹◡╹)意外に小柄な人です。予約は3ヶ月前からの争奪戦、やっと取れた21:45スタート、魚介系アラカルトにしましたが、ヨーロッパでは稀な旨さです。サービスもテキパキ、当方の食べるスピードに合わせて出てきます。これだけの物量トータル80分で終えられます(//∇//)
Frog by Adam Handling​の写真
4.9
4.9 (3248)
41 ポンド~
イギリス料理
コヴェント ・ ガーデン
店舗情報
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.

The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.

ピックアップ!口コミ
DEBORA
2023年8月9日にご来店
とても楽しい食事でした。 少し味が濃い印象でした。量は多かったです。 全体的には最高でした。価格は高いと感じます。
Alex Dilling at Hotel Café Royal​の写真
4.8
4.8 (23)
41 ポンド~
フランス料理
ソーホー
店舗情報
2 MICHELIN STAR RESTAURANT - ALEX DILLING AT HOTEL CAFE ROYAL

Contemporary modern European cuisine drawing influences from French classics. Formatted as tasting menus, displaying unique and meticulous cooking techniques to provide the most optimum dining experience. Expect the finest ingredients, expertly sourced from around the UK and further afield; delivering a focus and emphasis of exquisite seafood along with a few meat options from artesian suppliers.

Dilling will showcase his talent in an intimate dining space seating only 34 guests in the heart of London, a newly designed dining room overlooking Regent Street. The restaurant will serve contemporary French cuisine which draws on inspiration from the classic gastronomy of the country combined with a young and energetic sense of hospitality.

We will endeavor to accommodate dietary requirements. Vegetarian and gluten-free menus are available. Unfortunately, we are unable to accommodate completely dairy-free or vegan menus.

Claude Bosi at Bibendum​の写真
4.7
4.7 (1664)
41 ポンド~
フランス料理
サウス ・ ケンジントン
店舗情報
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.

The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年9月8日にご来店
笑顔、サービス、設備は大関。 料理は小結。
Trinity​の写真
4.9
4.9 (3490)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理
クラップハム
店舗情報
Trinityは、新しいさわやかな背景を再現しながら、同じ精神、文化、チームで10月に再オープンしました - その洗練さを保持し、Claphamの重要なレストランのまま。 屋外ダイニングエリアには24席、ダイニングルームには50席を用意し、翡翠色とくすんだヒース・ピンクの柔らかな色合いに囲まれた長椅子席とオープンプランのキッチンを見渡せます。 彼の料理のスタイルに忠実な新しいメニューは、リラックスした親しみやすい環境の中で偉大な古典のAdamの演出に焦点を当てます。 キッチンでは、前菜/メインとデザートのそれぞれ異なる料金の3コースメニュー6種類を提供し、ワインリストはお得なChef's Cellar List(VAT、持ち込み料別)を用意しています。 現在1階にあるワインセラーで、量・質共に増え全体的に拡張した最大400箱の主要なワインリストを展示中です。
Benares​の写真
4.5
4.5 (6049)
41 ポンド~
インド料理
メイフェア
店舗情報
ロンドンの高級ダイニングシーンに欠かせない存在となっているBenaresは、シェフパトロンのアトゥール・コーチャーが率いるミシュランの星を獲得したレストランで、独特な英国風アレンジが効いたモダンなインド料理を専門としています。 メイフェアの中心部に位置し、洗練された雰囲気ときめ細かなサービスが、アトゥールの豊富なインド旅行に触発され、地元産の食材を用いた風味豊かな料理を盛り上げます。 個室のダイニングルーム4室と居心地の良いバーエリアを併設するBenaresは、ビジネスや個人のパーティーのニーズに対応でき、より大きな会議には貸切利用も可能です。
ピックアップ!口コミ
OJIOJI
2020年2月27日にご来店
イメージしているインド料理と異なり、洗練された味で辛いのがダメな人もOKです。 雰囲気も非常に高級感があり、スタッフのサービス洗練されつつも適度にフレンドリーで心地よいものです。 なんといっても3コースにウイスキーソーダ2杯ずつ飲んで2人で140ポンドはロンドンではお値打ちだと思います。
SOLA SOHO​の写真
4.6
4.6 (381)
41 ポンド~
カリフォルニア料理
ソーホー
店舗情報
1 Michelin Star, creative Californian cooking by Victor Garvey - in an elegant, intimate dining room in the heart of Soho, where abundant plants and sculptural lighting evoke the lush greenery and sunshine of The Golden State. SOLA celebrates the modern cuisine of America's Pacific West Coast, bringing a taste of California to Soho, via LA.

Private dining room available;
Lunch menu/Pre-Theatre menu: £59, wine pairing £55;
Classic menu: £139, wine pairing £129;
Tasting menu: £229, wine pairing £199;

* Please note we can accommodate most dietary requirements with enough notice.

The Quality Chop House​の写真
4.8
4.8 (2486)
41 ポンド~
イギリス料理
ファーリンドン
店舗情報
Quality Chop House には、レストラン、精肉店、食料品店があります。 メニューは季節に応じており、朝に届いた最高の食材をもとに、毎日変更しています。 ご予約または直接のご来店のいずれも受け付けています。 アラカルトメニューに加えて、大変お得なエクスプレス・プレシアター・セットメニューも提供しています。 7人以上でテーブルをご利用になる場合は、最大10名(または間をつめて12名)まで収容可能なプライベートダイニングルームもあります。季節のメニューも提供しています。詳細についてはお電話でお問い合わせください。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2021年10月16日にご来店
ロンドンで1番美味しいステーキが食べられました。 個人的にはホークスムーアよりもおすすめ。 最高の一言。 お店で使われているお肉はどれもブリティッシュのものとのこと。 ハンガリッツァ豚もウェールズ産らしい。 お店では食べれなかったので購入。 名物のポテトは最高に美味しい。 隣接している店舗でこれも購入可能。 スタッフも気持ちのいいサービスを提供してくれる。 ワインを頼むと何も聞かずに持ってくる。 かなり個性的なワインだが美味しい。本当に美味しい。 かなり挑戦的なワインだったが彼に迷いはなかった。 値段を見てさらにびっくり。グラス£6。 味よし。サービスよし。値段よし。 行かない選択肢がなくなった。
Allegra​の写真
4.8
4.8 (622)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
ストラットフォード
店舗情報
Traversing the classic and the creative, Allegra was voted 53rd best restaurant in the UK at the 2022 National Restaurant Awards and combines the very best in innovative, contemporary European cuisine, with a timelessness that celebrates the time-honoured traditions of service and hospitality. Fronted by Chef Patrick Powell, Allegra is located in the heart of Stratford on the 7th floor of Manhattan Loft Gardens, one of London’s most iconic buildings and also home to The Stratford hotel. The sentiment of excitement and glamour emanated by the restaurant effortlessly continues up at the bar and through onto the terrace, where guests can enjoy some of East London’s best cocktails alongside a snacks menu already widely revered across the neighbourhood and beyond.
Higher Ground​の写真
4.8
4.8 (682)
41 ポンド~
イギリス料理
マンチェスター
店舗情報
Higher Ground is a bistro and bar located in Manchester city centre that focuses on seasonality within the UK using produce sourced from local suppliers and producers.

The restaurant is open Wed-Sat at dinner and Fri-Sat lunch. Now open from 5pm on Wednesdays and Thursdays!

At lunch a £38pp seasonal sharing menu is offered alongside an à la carte menu. At dinner, both an à la carte and a seasonal sharing menu at £58pp are available. Both menus are available when sat at the kitchen bar counter.

We often hold space for walk-ins at the kitchen bar counter so pop by and have some plates and a glass of wine!

Reservations of up to twelve guests are accepted. For parties of 7x guests and over, the seasonal sharing menu is served.

Opheem​の写真
4.9
4.9 (1330)
41 ポンド~
インド料理
バーミンガム
店舗情報
When you come to Opheem, you get an insight into the inner workings of my mind. We’re striving to push the boundaries with Indian flavours, but with cooking techniques from all over the world, some traditional, and some very modern. At Opheem, I’ll be using the same paints as I’ve always done, to create a very different picture, on a very, very different canvas. Why? Because to evolve and adapt is what makes us human, and cooking is what sets us apart from the animals.
Brawn​の写真
4.9
4.9 (1629)
26~40 ポンド
ヨーロッパ料理
ベスナル グリーン
店舗情報
Brawnは、ベスナルグリーン地区のコロンビア通り沿いに位置する地域に根ざしたレストラン&バーです。食材は旬のものを、できる限り地元の生産者から仕入れています。フラワーマーケットが開催される日曜日には、1人28ポンドのランチを提供しています。数々の前菜から始まり、メインディッシュの後はプディングを楽しめます。理想的な日曜日の過ごし方と言えるでしょう。 2010年後半にオープンしたBrawnは、イブニングスタンダード紙のフェイ・マシュラー氏から5つ星の評価を得ています。また2011年には、ミシュランのビブグルマンにも選出されました。
Launceston Place​の写真
4.8
4.8 (2581)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
ケンジントン
店舗情報
Launceston Placeはケンジントン中心部にある隠れた名店です。シェフPatron Raphael Francoisはいつも新しいメニューを考案しており、どれもイギリス産の質の高い食材を使用することを大切にしています。レストランは2017年にAAロゼットを2つ獲得しました。ワインリストは、タトラーのベスト・ワイン・リスト賞とワインスペクテイターの優秀賞を獲得しているほか、AAガイドで注目のワインリスト2015に選ばれています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年3月16日にご来店
ランチをいただきました。お料理はどれも美しく美味しく、スタッフの方々は皆さんとても感じが良かったです。ロンドン旅行の良い思い出となりました。
Restaurant Gordon Ramsay​の写真
4.8
4.8 (1947)
41 ポンド~
フランス料理
チェルシー
店舗情報
ミシュランの3つ星を獲得したシェフClare Smyth MBEが経営するレストランです。彼女が率いる情熱的なシェフたちが季節の最高級食材を用い、クラシックとモダン両方の調理法を使ってモダンでエレガントな高級フランス料理を提供しています。
St. JOHN Smithfield​の写真
4.8
4.8 (4020)
41 ポンド~
イギリス料理
ファーリンドン
店舗情報
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
ピックアップ!口コミ
Galapagos
2018年6月4日にご来店
ミシェラン1つ星ですが、比較的予約しやすかったです(前日に予約できました)。肉料理、特に骨髄や肝臓といった内蔵料理が有名で、実際ボリュームもあり、濃厚で美味しかったです。ワインも手頃な料金のものが多数揃っていました。もしお肉料理がお好きならお薦めです。
Carters of Moseley​の写真
4.8
4.8 (534)
41 ポンド~
イギリス料理
Moseley
店舗情報
Michelin starred Carters of Moseley is an independently owned Modern British Restaurant with a philosophy that centres around natural, seasonal ingredients with a proud cultural heritage.

Chef Brad Carter is passionate about everything British, focussing on wild & organic ingredients carefully selected from local & sustainable suppliers, often to taste & texture to form a distinct, considered reflection of the season. Together with partner Holly, they have created a relaxed & informal Neighbourhood restaurant full of passion.

The drinks offering is also organic highlighting bio-dynamic agriculture wherever possible & featuring many natural, minimal intervention wines. A true reflection of natures bounty & thoughtful winemaking.

At Carters, flavour is of the upmost importance & the expression is warm, refreshing & inspired.

The Pem​の写真
4.7
4.7 (332)
41 ポンド~
イギリス料理
ウェストミン スター
店舗情報
Welcome to The Pem, the award-winning restaurant in the heart of Westminster, led by Chef Sally Abé. We're delighted to have earned our ranking in the National Restaurant Awards and Square Meal's Top 100 lists for 2023. Our restaurant is located close to where some of the most incredible moments in British history have taken place and our menus are a reflection of both classic and modern flavours, sourced locally, and curated seasonally, by Sally and the team. We look forward to seeing you soon.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ