Inspired by the rich culinary tradition and culture of Italy, while be sensitive to locally grown and foraged ingredients, Felina’s culinary ethos translates to menus highlighting seasonality & sustainability, while focusing on technique to curate a memorable visit. Sit and enjoy the open kitchen bringing the culinary experience table-side, as you’ll also be witness to the culinary team of Felina - led by Executive Chef Joe Tartamella - and their orchestrated movements as they cook and present the many dishes they offer, with focus and precision.
Choices abound when it comes to selecting a libation at Felina's bar, or tableside in our dining room. Our sommelier can guide your choice of wine, or one of our talented mixologists can customize a drink to your liking.
Be sure to check out our rooftop bar, La Terrazza, after dinner! Our rooftop bar is first come first serve.
Fornos of Spainへようこそ。ニュージャージー州ニューアークのアイロンバウンドにあるFornos of Spainは数多くの受賞歴を持ち、様々な国内誌でニュージャージーの必見ダイニングスポットとして称賛されています。スペインの新鮮な魚介類を使った受賞歴のあるスペイン料理を楽しめます。全米屈指の希少なスペインワインのコレクションを誇るワインセラーには、450種以上のヴィンテージワインを取り揃えています。
ニュージャージー州の高級レストランの1つとして知られる、The Frog and The Peachは、ニューブランズウィックのダウンタウンに位置し、「印象的な新アメリカ料理」を楽しめる州で最も優れた「オールラウンド」レストランに選ばれたほか、ザガット・サーベイによる州の人気レストランで第4位も獲得しました。2層で構成されたおしゃれで粋なレストランでは、温かく親しみのあるアルコーブ席、新しく改装された庭園の屋外席、居心地の良いバー席を用意しています。シェフ兼経営者のブルース・ルフェーブルが作り出す、世界各国の魅惑的なアクセントが効いた、モダンなアメリカ料理のメニューを取り揃えています。きゅうりのサラダとレモングラスのスープを添えたまぐろの刺し身、アーモンド・バジル・ペーストで和えたブラック・トリュフのニョッキ、鴨の胸肉の紅茶煮とジャスミンライス、えんどう豆、しいたけ、鴨の燻製ソース添えなどの特製メニューがおすすめです。受賞歴のあるワインリストには、ワインディレクターのジム・マレン厳選の400種類ものワインが並んでいます。
Semolina Restaurant is a farm to table, BYO dining establishment serving simple, casual cuisine. Owned and operated by Chuck Lesbirel. Semolina has a menu based around the seasonality of fresh, local ingredients with a focus on fresh, made in-house pastas.
"La Cita" the meaning for "a date" is exactly who we are! We are a great place to enjoy great food, family and friends. Our traditional delights are made from scratch including our pastries. If you have never tried our "Molcajetes" which are served on a hot lava rock with chicken, shrimp and steak with our housemade chipotle, or our Plato Placero which is served with chorizo, spiced pork, chicken and salted beef, you are missing something special! We are a BYOB establishment, so feel free to bring your favorite bottle! Come meet our family and enjoy our tradition!
Peter Shields Innでは、新鮮でクリエイティブな素晴らしい料理を提供しています。PSIはBYOB(アルコール類を各自で持参)のレストランで、シェフの4コース・テイスティングメニュー、アラカルト料理、新鮮で革新的な食材を使用した週替わりメニューを用意しています。美しい海の景色を望むレストランは、特別なお祝い事や思い出に残るひと時を過ごすのにぴったりのスポットで、夏は海を見渡せるベランダで屋外ダイニングを楽しめます。Innはカジュアル&エレガントなオーシャンフロントの結婚式も専門としています。洗練された地元の料理と季節の料理を提供するPeter Shields Inn & Restaurantは、ケープメイの住民や観光客に人気のレストランです。
追加の詳細:宴会場/個室、BYO(酒類持参)、シェフズテーブル、エンターテイメント、暖炉、禁煙レストラン、パティオ/屋外ダイニング、ワイン持ち込み可、個室。ドレスコードはスマートカジュアルです。