メインページへ戻る
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. Find Restaurants Where Chefs Eat
  3. Where Chefs Eat in Tokyo
Best restaurants according to chefsの写真のサムネイル

Where Chefs Eat in Tokyo

You’re in luck. The world’s best chefs are sharing their favorite places to dine out in Tokyo. We’ve partnered with Phaidon's Where Chefs Eat, the best-selling restaurant guidebook with over 7,000 recommendations across the globe, to create a list of restaurants in Tokyo where chefs love to eat. Grab your copy of this must-have guide, and get 30% off, just for being an OpenTable diner.

Phaidon-author-logoの写真
Phaidon
2件のレストラン
2021年9月13日更新
レストラン:アピシウス, 宗胡
予算¥¥¥¥ - ¥¥¥¥
料理の種類:フランス料理, ベジタリアン・野菜料理
地区:日比谷・有楽町, 六本木
アピシウスの写真

アピシウス

¥¥¥¥
フランス料理
日比谷・有楽町
4.8
評価・口コミ (7)

"They have an amazing selection of wine. Try the sautéed duck with salmis sauce." – Takuji Takahashi


ご希望の時間を含む前後2.5時間にオンライン予約受付可能なお席がありません。別のお時間でご予約されますか?

宗胡の写真

宗胡

¥¥¥¥
ベジタリアン・野菜料理
六本木
4.4
評価・口コミ (69)

The family behind the legendary – and expensive – Daigo reach out to a more mass-market audience at this casual shojin ryori (Buddhist vegetarian cuisine) eatery, where the lunch course starts from just ¥1,500 ($14; £11) and dinner starts at ¥6,000 ($54; £44). To cater to the drinking crowd, an à la carte bar menu is served from 10.00 p.m. to 5.00 a.m., offering items like handmade soba (buckwheat noodles), truffled fries and salad; perfect accompaniments to your glass of wine, whisky or shochu. If your diet means you avoid fish, eggs or dairy products, it’s wise to inform the restaurant at least two days ahead of your visit.


ご希望の時間を含む前後2.5時間にオンライン予約受付可能なお席がありません。別のお時間でご予約されますか?

OpenTable でレストランを見つけましょう

  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
Copyright © 2022 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 700, San Francisco CA 94104 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴPriceline ロゴKAYAK ロゴAgoda ロゴRentalcars ロゴOpenTable ロゴ