Beacon 53
4.6
評価・口コミ(44)
50 USドル~
アメリカ料理
レストランの予約
2名
2024年11月10日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 魅力的
- 眺めが良い
- ブランチが評判
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルアメリカ料理, 肉料理(ファインカット), カクテルバー
- 【営業時間】ブランチ 土・日 09:00~15:00 ディナー 水・木・日 17:00~21:00 金・土 17:00~22:00 クローズ月・火
- 電話番号(573) 730-7580
- Dress codeビジネスカジュアル
- 【シェフ・料理長】Houston Sutton
- エリアケープジ ラード
- Parking detailsお客様専用駐車場
- 【その他】ウィークエンドブランチ, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 屋外ファイヤーピット, 屋外喫煙所, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 眺望, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Beacon 53 Wine Dinner
一人当たり$175.00
2024年11月14日のみ表示するEnjoy a six-course meal and wine pairing from Ridge Vineyards. Menu created by Executive Chef Houston Sutton with special guest presenters Laurie McKnight & Tony Watson. The following selections will be showcased and available for purchase - 2022 Grenache Blanc, 2022 Lytton Springs Vineyard Zinfandel, 2022 Geyserville Vineyard Zinfandel, 2022 Pagani Ranch Vineyard Zinfandel, 2021 Lytton Estate Petite Sirah, 2020 Monte Bello Vineyard Cabernet Sauvignon & 2022 Dusi Ranch Vineyard Zinfandel. Passed appetizers will be served at 5:30 pm and the first course will be served at 6:15 pm. Wine Dinner is $175 per person, plus tax and 19% gratuity. Reservations are required and you must be 21 years or older to attend.Beacon 53 Wine Dinner
一人当たり$175.00
複数の日付でご予約可能Enjoy a six-course meal and wine pairing from the Albert Bichot portfolio. Menu created by Executive Chef Houston Sutton. Passed appetizers will be served at 5:30 pm and the first course will be served at 6:15 pm. Wine Dinner is $175 per person, plus tax and 19% gratuity. Reservations are required and must be 21 years or older to attend.
オファー
Beacon 53 Brunch
複数の日付でご予約可能日〜9:00 - 15:00,土〜9:00 - 15:00
ダイナー44人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.6
- 4.8料理
- 4.6サービス
- 4.6雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
ダイナーが選ぶベストレストラン
セントルイス
ブランチが評判
セントルイス
斬新