ヘルプiOSアプリAndroidアプリ

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、OpenTable では現在当店のオンライン予約を受け付けておりません。
ご希望の方には、お店が OpenTable に加盟した際にお知らせすることができます。
この店舗の運営者様・オーナー様ですか? 自分のお店として登録する。

BEARD

4.6
評価・口コミ(38
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
10,001 円~
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
オーガニック料理
人気のタグ:
  • グルメ・美食家 (6)
  • 地元の食材を使った料理 (6)
  • 旬の料理 (5)

同じようなお店

店舗情報

オープンから5年目、BEARDは新たなステージに移ります。
カリフォルニア・バークレーのレストラン、シェ・パニースの元総料理長ジェローム・ワーグを新たなパートナーに迎え、2017年1月より週替わりのコースメニューのみの営業となります。詳細は、ホームページをご確認下さい。では、これからまた皆さんにお会いできますことを、心よりお待ち申し上げております!
【ダイニングスタイル】
カジュアル
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
【料理ジャンル】
オーガニック料理
icon/ic_clockCreated with Sketch.
【営業時間】
水曜日~土曜日 18:00~24:00 (L.O. 20:30)
定休日:日曜日、月曜日、火曜日
icon/ic_phoneCreated with Sketch.
【電話番号】
03-5496-0567
icon/ic_new_windowCreated with Sketch.
【ホームページ】
icon/ic_dress_codeCreated with Sketch.
【ドレスコード】
カジュアル
icon/ic_locationCreated with Sketch.
icon/ic_neighborhoodCreated with Sketch.
【エリア】
icon/ic_public_transitCreated with Sketch.
【交通アクセス】

JR 山手線 目黒駅 徒歩約10分
東京メトロ 南北線 目黒駅 徒歩約10分
【その他】
カウンター席, ビール, ワイン
ダイナー38人による総合評価口コミを書く
総合評価
4.6  最近の評価をもとに集計
4.7
お料理
4.8
サービス
4.8
雰囲気
4.4
コストパフォーマンス
騒音レベル · 静か
100%の人 がオススメすると言っています
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
並べ替え
ご来店日の新しい順
絞込み
one1 
3.0  2017年8月16日にご来店

お店の電話はまったく繋がりません。基本こちらのサイトから予約になります。
HPには価格は書いてありませんが、コースは8000円のコースのみでした。
(食べログ等に記載のある5000円のコースやアラカルトはやってません)
コース内容は、前菜、サラダ、魚料理、肉料理、デザートです。
ポーションは少なめで、男性は物足りないと思います。
味は普通に美味しいですが、8000円と考えるとコスパはイマイチ。グラスワインは千円前後で普通だと思います。
自分がお店について調べた時、最新情報が少なかったので参考にして下さい。

通報する
参考になった
Hyugahyakushokai01 
5.0  2017年6月23日にご来店

とてもカジュアルな雰囲気の中で、一流シェフのお料理を堪能できます。私たちはカウンターに座って、目の前でお料理ができあがる行程を見ながらおすすめのワインをいただきました。すすめられたワインがまた絶品!!また、シェフが気軽に話しかけてくださってとても心地よい空間でした。もちろん、お料理は最初から最後までオーガニック食材を使ったすばらしいものばかりで、普段少食の私もデザートまできれいに完食!!お任せコースしかありませんが、事前にアレルギーなどを聞いてくださったりしてそういった配慮もバツグンです。心あたたまる素敵なレストランです。

通報する
参考になった
OpenTable ダイナー 
5.0  2017年5月25日にご来店

Great food, great service. We were accommodated so well. Would definitely go back

通報する
参考になった
CatH 
4.0  2017年5月13日にご来店

A gorgeous, intimate space that makes you feel like you are at a friend's home. A pleasure to watch the chefs in an open kitchen. Seasonal, fresh and tasty ingredients sourced from all over Japan. Great natural wine selection. Awesome to be able to be served by the chefs and talk about their food.

通報する
参考になった
Scootermin 
5.0  2017年5月5日にご来店

Superb food experience, using the best locally sourced ingredients from all over Japan; all courses in our 5 course degustation were a delight to consume! Recommended to all our friends back in Australia if ever they visit Tokyo! Take the subway out to Meguro to experience this gem!

通報する
参考になった
vipccBostonMa 
5.0  2017年4月20日にご来店

The experience is a very calm room with few seats and privacy for conversation. And a very gentle chef who offers his five course meal with pride. Part of the locavore idea, with seasonal meats and vegetables. Everything we had was elegant and tasteful. If there's any needed comment, just know this is more of a modern French style bistro for preparation - rather than what most from the West would consider when thinking of a Japanese meal. However, it's a totally worthwhile stop for dining

通報する
参考になった
LeeCph 
5.0  2017年4月15日にご来店

Great experience all round from the initial email correspondence fully explaining the tasting menu from Shin to being very understanding about our unfortunate late arrival.
The space is very cosy with intimate seating where you can watch both of the chefs prepare the food. Everything we were served was delicious, seasonal local produce both perfectly cooked and seasoned. Very friendly service from Shin with information on the ingredients & their origin & amazing organic wines to compliment the food. Great being so close to the action Jerome was in the kitchen & it was a masterclass to see how effortless he made it look, Shin made the deserts which were delicious & served charmingly. A great experience, perfect timing & portioning & very attentive service if only eating out was always such a pleasure !
These guy's are seriously on top of their game & deserve all of the alcolades they receive.

通報する
参考になった
vipHPFoodie 
5.0  2017年3月23日にご来店

Amazing food and brilliant hosts. Definitely recommend

通報する
参考になった
keaneast 
5.0  2017年2月18日にご来店

I came in a little late, but that didn't seem to be a problem.

The place is a small cozy looking joint. Maybe 5 tables and counter seating. It's hella quaint. Anyways, on to the food!

The fixed menu (only option) was a citrus themed meal. 5 courses of French - Japanese cuisine, all which include citrus from an island off of Japan near Hiroshima (or Hyogo, I keep forgetting cause they both start with an H).

I'm too lazy to write a review, but the food was fantastic. Awkwardly enough tho, my favorite dish was the Citrus beet salad. The main dish was Duck (breast and drum) marinated in bergamot.

Good food, good times, cheers!

通報する
参考になった
OpenTable ダイナー 
5.0  2017年2月10日にご来店

Amazing food and atmosphere. Definitely recommended!

通報する
参考になった
1
2
3
4