OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、OpenTable では現在当店のオンライン予約を受け付けておりません。
ご希望の方には、お店が OpenTable に加盟した際にお知らせすることができます。
この店舗の運営者様・オーナー様ですか? 自分のお店として登録する。

BEARD

4.6
評価・口コミ(38
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
10,001 円~
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
オーガニック料理
人気のタグ:
  • 誕生日のお祝いにピッタリ
  • グルメ・美食家
  • デートにピッタリ

同じようなお店

店舗情報

オープンから5年目、BEARDは新たなステージに移ります。
カリフォルニア・バークレーのレストラン、シェ・パニースの元総料理長ジェローム・ワーグを新たなパートナーに迎え、2017年1月より週替わりのコースメニューのみの営業となります。詳細は、ホームページをご確認下さい。では、これからまた皆さんにお会いできますことを、心よりお待ち申し上げております!
【ダイニングスタイル】
カジュアル
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
【料理ジャンル】
オーガニック料理
icon/ic_clockCreated with Sketch.
【営業時間】
水曜日~土曜日 18:00~24:00 (L.O. 20:30)
定休日:日曜日、月曜日、火曜日
icon/ic_phoneCreated with Sketch.
【電話番号】
03-5496-0567
icon/ic_new_windowCreated with Sketch.
【ホームページ】
icon/ic_dress_codeCreated with Sketch.
【ドレスコード】
カジュアル
icon/ic_locationCreated with Sketch.
icon/ic_neighborhoodCreated with Sketch.
【エリア】
icon/ic_public_transitCreated with Sketch.
【交通アクセス】

JR 山手線 目黒駅 徒歩約10分
東京メトロ 南北線 目黒駅 徒歩約10分
【その他】
カウンター席, ビール, ワイン
ダイナー38人による総合評価口コミを書く
総合評価
4.6最近の評価をもとに集計
4.7
お料理
4.7
サービス
4.8
雰囲気
4.2
コストパフォーマンス
騒音レベル · 静か
100%の人 がオススメすると言っています
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
並べ替え
ご来店日の新しい順
絞込み
3.02017年8月16日にご来店

お店の電話はまったく繋がりません。基本こちらのサイトから予約になります。
HPには価格は書いてありませんが、コースは8000円のコースのみでした。
(食べログ等に記載のある5000円のコースやアラカルトはやってません)
コース内容は、前菜、サラダ、魚料理、肉料理、デザートです。
ポーションは少なめで、男性は物足りないと思います。
味は普通に美味しいですが、8000円と考えるとコスパはイマイチ。グラスワインは千円前後で普通だと思います。
自分がお店について調べた時、最新情報が少なかったので参考にして下さい。

通報する
参考になった
5.02017年6月23日にご来店

とてもカジュアルな雰囲気の中で、一流シェフのお料理を堪能できます。私たちはカウンターに座って、目の前でお料理ができあがる行程を見ながらおすすめのワインをいただきました。すすめられたワインがまた絶品!!また、シェフが気軽に話しかけてくださってとても心地よい空間でした。もちろん、お料理は最初から最後までオーガニック食材を使ったすばらしいものばかりで、普段少食の私もデザートまできれいに完食!!お任せコースしかありませんが、事前にアレルギーなどを聞いてくださったりしてそういった配慮もバツグンです。心あたたまる素敵なレストランです。

通報する
参考になった
5.02017年5月25日にご来店

Great food, great service. We were accommodated so well. Would definitely go back

通報する
参考になった
4.02017年5月13日にご来店

A gorgeous, intimate space that makes you feel like you are at a friend's home. A pleasure to watch the chefs in an open kitchen. Seasonal, fresh and tasty ingredients sourced from all over Japan. Great natural wine selection. Awesome to be able to be served by the chefs and talk about their food.

通報する
参考になった
5.02017年5月5日にご来店

Superb food experience, using the best locally sourced ingredients from all over Japan; all courses in our 5 course degustation were a delight to consume! Recommended to all our friends back in Australia if ever they visit Tokyo! Take the subway out to Meguro to experience this gem!

通報する
参考になった
5.02017年4月20日にご来店

The experience is a very calm room with few seats and privacy for conversation. And a very gentle chef who offers his five course meal with pride. Part of the locavore idea, with seasonal meats and vegetables. Everything we had was elegant and tasteful. If there's any needed comment, just know this is more of a modern French style bistro for preparation - rather than what most from the West would consider when thinking of a Japanese meal. However, it's a totally worthwhile stop for dining

通報する
参考になった
5.02017年4月15日にご来店

Great experience all round from the initial email correspondence fully explaining the tasting menu from Shin to being very understanding about our unfortunate late arrival.
The space is very cosy with intimate seating where you can watch both of the chefs prepare the food. Everything we were served was delicious, seasonal local produce both perfectly cooked and seasoned. Very friendly service from Shin with information on the ingredients & their origin & amazing organic wines to compliment the food. Great being so close to the action Jerome was in the kitchen & it was a masterclass to see how effortless he made it look, Shin made the deserts which were delicious & served charmingly. A great experience, perfect timing & portioning & very attentive service if only eating out was always such a pleasure !
These guy's are seriously on top of their game & deserve all of the alcolades they receive.

通報する
参考になった
5.02017年3月23日にご来店

Amazing food and brilliant hosts. Definitely recommend

通報する
参考になった
5.02017年2月18日にご来店

I came in a little late, but that didn't seem to be a problem.

The place is a small cozy looking joint. Maybe 5 tables and counter seating. It's hella quaint. Anyways, on to the food!

The fixed menu (only option) was a citrus themed meal. 5 courses of French - Japanese cuisine, all which include citrus from an island off of Japan near Hiroshima (or Hyogo, I keep forgetting cause they both start with an H).

I'm too lazy to write a review, but the food was fantastic. Awkwardly enough tho, my favorite dish was the Citrus beet salad. The main dish was Duck (breast and drum) marinated in bergamot.

Good food, good times, cheers!

通報する
参考になった
5.02017年2月10日にご来店

Amazing food and atmosphere. Definitely recommended!

通報する
参考になった
4.02017年2月8日にご来店

Food is excellent, however portion sizes are far too small for the price. I would not recommend this restaurant to a friend because I have eaten at several restaurants in Tokyo that provide the same high quality, deliciously prepared food, in larger quantities for far less. If the portion sizes were twice as large as the ones I was given, then I would recommend it. Otherwise, I'd say your money is better spent elsewhere as my group left this restaurant still hungry and disappointed at having spent so much for so little food. I do enjoy the food the Chef cooks here, but it's just not worth it and I hope the owners either increase the portion sizes or significantly reduce the price going forward.

通報する
参考になった
4.02016年8月10日にご来店

お料理やサービスは申し分ないのですが、テーブルがトイレの出入口のすぐ横で、
人がトイレに出入りするたびに、私の体にぶつかるほど。
これだけどうにかならないのかなあと思いました。
次に行くときは、あの席以外で、と念を押して予約しようと思います。

通報する
参考になった
5.02016年8月6日にご来店

Beard is a real gem. Intimate seating where you can watch the chefs prepare the food. Everything we tried was delicious, perfectly cooked and seasoned.

通報する
参考になった
5.02016年7月12日にご来店

Friendly, seasonal produce, amazing wine, Great service, loved watching the chefs at work so close to our table

通報する
参考になった
5.02016年6月17日にご来店

We went all-in on a tasting menu, crafted by Shin on the night. Though the three of us mostly ate the same courses, one or two were adjusted to personal preferences. Having delicious, thoughtful food handed over from the Chef's to us along with some background story was a truely lovely experience. I'd love to go back next time I'm in Tokyo.

通報する
参考になった
5.02016年6月10日にご来店

BEARD had been recommended by several different friends, and it surpassed our expectations. The restaurant and its open kitchen (where they really are doing all the cooking a couple of feet away from you) is immediately inviting. The feel of the place is very much about quality being rated far higher than stuffy over-formality. The whole menu looked so good, and they put together a tasting version for us. This was paired with a small selection of organic wines. The food was excellent - combining notes of western cooking with a real clarity of flavour that tasted local and Japanese. Nothing too filling and all delicious. All in all a wonderful dining experience - which did not cost a fortune compared to other restaurants of a similar standard.

通報する
参考になった
4.02016年6月3日にご来店

Charm and neat place.

通報する
参考になった
5.02016年5月7日にご来店

Great ambiance. Food was awesome. Everything is locally sourced from farmers. The host and chefs were very friendly. We really enjoyed our experience at Beard.

通報する
参考になった
5.02016年5月4日にご来店

Amazing tiny place in Tokyo. I'm used to amazing food but this Place is just great! It's not in the center of the Center of the City but worth the taxi ride! Very minimalistic approach but brilliant!

通報する
参考になった
4.02016年4月7日にご来店

Relaxed atmosphere in a small ground level space, outfitted in an eclectic style. Food was super - a fine charcuterie plate and very good salad were followed by excellent pork and really gloriously cooked and seasoned beef. We got into a slight muddle about shared vs individual portions but it was handled pleasantly. Desserts were delicious. Wine list could perhaps be a bit restrictive for those preferring dry wines, but overall a lovely Japanese answer to the Parisian brasserie. Packed to the rafters the night we went - no surprise after tasting the food!

通報する
参考になった
5.02016年2月10日にご来店

Such a great restaurant with an amazing focus on seasonal ingredients and quality. With been their twice for dinner now, and eaten extremely well. Salads were fresh and zingy and the pork main, and recent lamb dish was resolved but hearty on a cold winter's night. Their Sunday brunch is also excellent.

通報する
参考になった
4.02016年2月5日にご来店

We had a very enjoyable and lovely meal at BEARD. It felt as though we were having a home cooked meal in someones kitchen. The produce was local and seasonal. The flavours were delicious. Very friendly and attentive service. We will be back!

通報する
参考になった
4.02016年1月20日にご来店

Love the restaurant

通報する
参考になった
5.02016年1月6日にご来店

This is the sort of restaurant you might like to keep to yourself, a bit of a neighbourhood gem. But since the international press has done a fairly good job of making Beard widely known (it won the Monocle Restaurant Award), the cat is out of the bag! I just hope it doesn't get so full of foreign tourists that it loses its local flavour.

Exceptionally, deceptively simple food, elegantly conceived. It's not Japanese-style food but in aesthetically it is unmistakably Japanese. We ate a subtle mustard-leaf and orange salad, calamari with lightly dressed radish, and marinated pork shoulder with wilted cabbage. All memorable. Short list of wine by glass is good.

通報する
参考になった
5.02015年10月20日にご来店

Beard is an outstanding, intimate, delicious restaurant in Meguro that will blow your mind. Everything was perfect. Thank you for having us

通報する
参考になった
5.02015年10月1日にご来店

料理は素晴らしい。ワインも手頃。席が少し狭かったが、それもアットホームと思えば良し。コースでお任せをしたが、先に内容を教えてもらえなかったのが残念でした。対応はとても丁寧で雰囲気も良くまた行きたいと思えました。

通報する
参考になった
4.02015年9月24日にご来店

It's like eating at someone's home. Chef cooks at the open kitchen.

Cosy and nice ambience.

Serving of each dish was well paced.

We had a lovely time.

通報する
参考になった
5.02015年7月28日にご来店

Beard is so good, you dont want to review it here, or even more people will come to this tiny, amazing restaurant. It's like sitting in someone's kitchen and having them cook the best meal you can imagine.

通報する
参考になった
2.02015年5月27日にご来店

接客はとても好印象でした。
出てくる料理はポーションも小さめで、ものすごく普通のものが出てきます。
特段印象に残るものは無かったです。

通報する
参考になった
4.02015年5月23日にご来店

駅からやや遠く、近くに住んでいるとか働いてる人以外には少し不便かもしれません。
でもお料理は種類は少なくともとても美味しくて、見た目もおしゃれ。ワインはオーガニックを扱っていてグラスで色々飲んでみるのも楽しい。接客の女性も丁寧で、近辺で飲むことがあればぜひ再訪したいお店です。

通報する
参考になった
5.02015年5月21日にご来店

彼女が将来開きたいというワインバーレストランのイメージ固めをしていたとき、本に載っていたお店。自宅から近いこともありましたが、マスターがカリフォルニアテイストを大事にしているという珍しいコンセプトだったので行ってみたいと思っていました。目黒駅からかなり離れているせいか、お店に行く道中はほぼ人が歩いておらず、彼女は若干不安な様子を見せていましたが、お店に入って一転。こじんまりとしたお店ですが、暖かさと美味しさが漂ってくる素敵なお店です。グルメでオシャレにうるさい彼女も、一気に気に入ってしまったようです。お腹が空いた!という彼女は、出されたメニューを見て、あれも食べたい、これも食べたい・・・と。そんな様子を見かねてか、コース料理にすればほぼ全てのメニューが少量ずつ食べられるとの提案。私たちが迷わずコースにしたのは言うまでもありません。最初はスパークリングワイン、次に赤を2本(グラス)で飲みましたが、ブランドではなくきちんとした味で勝負されてるお店の選択眼に舌を唸らされました。確証はありませんが、予約を取らないとほぼ座席がなさそうなので、気になる方は必ず事前に予約を入れましょう。
追伸:そうそう、忘れていましたが、予約確認の電話をもらったとき、座席リクエストやスペシャルデザートのアレンジについて相談させていただきました。電話ではスペシャルなデザートはないということでしたが、実際はデザートにろうそくを1本立ててくれました。予約した私もちょっと驚く小憎い演出に脱帽でした。華美ではないアットホームな極上感に彼女はとっても満足していました。ありがとうございました。また利用させていただきます!

通報する
参考になった
4.02015年4月10日にご来店

友達とのお祝いディナーで使わせて貰いました。

お料理はどれも美味しい!他では見かけないようなちょっとヒネリのあるメニューですが、奇抜な味ということもなく楽しませてくれる内容ばかりでした。

席数もわずかのこじんまりした感じが温かい雰囲気で、サーヴィスの方もテキパキしていて居心地良かったです。

居心地は良いのですが、ちょっと慌ただしいのが難点かなと思いました。予約がいっぱいのようで、食べてるそばから次の注文を聞かれます。あまりゆっくり食べていると、早く自分の皿に取り分けて次の料理に移れるように促されてしまったりとか…ちょっと急ぎ足で食べた感じだったのでそこは残念です。ゆっくり食べたい方はタイミングを選んだ方が良さそうです。

通報する
参考になった
3.02014年12月10日にご来店

料理はとても美味しい。雰囲気は良い。
食べたモノは
1.グリーンサラダ・・・野菜・柿・ドレッシング・量・・・・みんなGOOD 2.ヤリイカ・・・塩味が効いていてGOOD 3.豚肉ソテー・・・これまた、素材の味が十分に引き出されていた。
ワイン・・・白ワインをボトルで頼みました
      説明が分かりやすかったし、シェリー樽の風味が薫、味わいのある1本・・・値段を言ってくれないのが少し不安でした。一緒にいる女性の手前聞けなかった。
難点はあります ①カウンターに座ったのですが、椅子がやや高いのはまだしも、女性は足が届かず、疲れたと。足置きの棒でもあれば良い。②料理出てくるのが遅い待ちくたびれる、次の予定が狂った、シェフが知り合いと話すのは良いが手は止めないで ③出入り口のドアが開く度に寒風が吹きこむ ④トイレの便座が冷たいウォッシュレットはつけてほしい。

通報する
参考になった
5.02014年10月21日にご来店

以前から生きたかったお店。都合のいい日はどうしても21時からしか席が空いていないということで、ちょっと遅めでしたが21時スタートの食事になりました。遅めということもありまして、お腹いっぱい食べるよりも美味しそうで他ではなさそうなメニューを選ぼうということで、お店の方もビックリの、えぞ鹿もも肉のローストと大沼牛のサーロインステーキのダブル肉メニューを頂きました。ピノノワールとのマッチングも絶妙。最高なひとときを過ごせました。また行きます!

通報する
参考になった
4.02014年7月10日にご来店

最近なかなか予約が取れず、そして1か月のお休みを経て、念願の再来店でした。
この夜は、台風が上陸するといわれていたので、空いていると思いきや、ほぼ満席でした。
一段とパワーアップしたシェフの腕に、改めて惚れ直した一日でした。

通報する
参考になった
4.02014年2月7日にご来店

オープンキッチンなので、カウンター席では目の前で料理が出来上がっていくのを見られます。動きもかっこいいから楽しい!
ソムリエのお姉さんも、優しくていい感じ。小さなお店ですが、それが心地よく感じる素敵な空間でした。
食事と会話の好きな、親しい人と一緒に行きたいお店。
ヤリイカのソテー菜の花とゆで卵添え、ステーキとフライドポテト最高でした。
フラッと1人でお昼も行ってみたくなります。
トイレも可愛かったな♡

通報する
参考になった
3.02013年8月22日にご来店

空調があまりきいておらず、人口密度も高かったので、とても暑かったことだけが唯一残念だったところです。

通報する
参考になった
5.02013年5月18日にご来店

料理、ワインともにとても良かったです。気軽にいけるカジュアルフレンチかと思います。
立地にしては値段がリーズナブルなので安心です。
少し駅から離れているので、お客様は地元の人が多い気がします。
静かにゆったりと食べるという感じではないですが
今の若い人にはいいのではないでしょうか。
前菜のお肉のプレートがおすすめです。

通報する
参考になった