MARK'S TABLE

4.8
評価・口コミ(9
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
10,001 円~
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
アメリカ料理(コンテンポラリー)
人気のタグ:
  • リラックスできる雰囲気
  • グルメ・美食家
  • デートにピッタリ
Mark’s Tableは和のエッセンスを取り入れたニューアメリカン料理のお店です。「ニューアメリカン」とは、フランス料理の調理方法をベースに、旬の素材を生かしたニューヨークなどで人気の料理のスタイルです。店内はシェフステーブルスタイル(シェフの説明を受けながら食事が楽しめるカウンター席)で、コースメニューを提供します。 落ち着いたアットホームな環境で、美味しい料理とワインを楽しみながら、お客様にとって最高の思い出を作る事がお店のミッションです。
【ダイニングスタイル】
カジュアル
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
【料理ジャンル】
アメリカ料理(コンテンポラリー), フランス料理
icon/ic_clockCreated with Sketch.
【営業時間】
ディナー 17:30~23:00 (L.O.22:00)
土・日・祝日:応相談
icon/ic_phoneCreated with Sketch.
【電話番号】
03-3571-1900
icon/ic_new_windowCreated with Sketch.
【ホームページ】
icon/ic_paymentCreated with Sketch.
【ご利用可能カード】
AMEX, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa
icon/ic_dress_codeCreated with Sketch.
【ドレスコード】
スマートカジュアル
icon/ic_locationCreated with Sketch.
icon/ic_neighborhoodCreated with Sketch.
【エリア】
icon/ic_public_transitCreated with Sketch.
【交通アクセス】
東京メトロ 新橋駅 5番出口 徒歩5分
JR 新橋駅 銀座 徒歩5分
東京メトロ 銀座駅 B7出口 徒歩7分
【その他】
カウンター席, シェフズテーブル, ビール, ワイン, 禁煙席
ダイナー9人による総合評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです。
4.8最近の評価をもとに集計
4.8
お料理
4.9
サービス
4.9
雰囲気
4.5
コストパフォーマンス
騒音レベル · 静か
100%の人 がオススメすると言っています
5
4
3
2
1
並べ替え
ご来店日の新しい順
絞込み
5.02018年8月3日にご来店

Phenomenal dining experience.

通報する
参考になった
5.02018年7月30日にご来店

Apart from a great meal, and a notable wine list, Mark kept to his word, making his restaurant his own kitchen and casually chatting with his guests.
Dry special place. A labour of love as he would say!

通報する
参考になった
5.02018年7月27日にご来店

Excellent food, service, and intimate atmosphere. Mark does an excellent job of sourcing local ingredients across Japan and incorporating them into his dishes. It results in complex and exceptional flavors. Really enjoyed how Mark explains each dish and the inspiration behind each dish. Looking forward to coming back.

通報する
参考になった
5.02018年7月20日にご来店

I brought my wife for her fort trip to Japan and happened across this restaurant. The food was amazing. Chef Mark has excellent instincts and the depth and complexity of his flavors shows incredible talent. Each course in the table d’hote menu is well constructed. When we were there the chilled corn soup showed great creativity and the pasta and steak courses were perfectly executed. Best of all, the chef prepares the meal in front of you and takes the time to present and explain each dish to you. The chef draws his inspiration from his half Italian and half Japanese heritage and he elegantly blends the two together into each course. While the alcohol selection is limited, each course pairs well with one of the wines offered by the glass. Definitely worth checking out this hidden gem if you are in Tokyo.

通報する
参考になった
5.02018年3月22日にご来店

Mark put together a fish and vegetable only menu for us and it was fabulous. He explains each dish thoroughly and gives great advice on the wine as well. Can't wait to go again!

通報する
参考になった
5.02018年2月14日にご来店

とても美味しくシェフの人柄を感じる優しい味でした!

通報する
参考になった
5.02018年2月13日にご来店

The food is nothing short of extraordinary ! Such a tremendous blend of flavors and textures. We really enjoyed the blending on western dishes and local ingredients rich with flavor. Can’t wait to come back!
Mark is also a gracious host and the decor is very chic and cozy.

通報する
参考になった
5.02018年2月7日にご来店

シェフMarkのTraditional yet newな料理を楽しめる。料理の説明から続く絶妙な間合いでの掛け合いはデートや記念日にぴったり

通報する
参考になった
5.02017年12月26日にご来店

Dined at Mark's Table for the first time on the day after Christmas with good friends (a foursome) and had a wonderful time. There was a lovely welcome note awaiting our arrival, and the atmosphere was cozy with Mark telling us about the ingredients, his inspirations and culinary and cultural influences that went into each course of the set menu that was served. Mark was delightful and every member of our group had a fabulous experience. The spiced rum soup w/ crispy pancetta had a nice holiday season feel. We enjoyed cod croquettes, and Mark's house-made fettuccine had a mushroom sauce that had a Japanese touch to it. I'm writing this 2 months later so I might be missing specific details but my taste buds still remember the delicious braised wagyu beef and the dessert which was his vanilla ice cream with a delicate berry sauce. The wine list is not huge but very thoughtfully put together and has selections for various tastes. I don't live in Tokyo but I will be back to enjoy Mark's Table whenever I am in town.

通報する
参考になった