Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サクラメント・サクラメント・バレー
  4. サクラメント
  5. リンカーン
Omakase Por Favor CA Lincoln

Omakase Por Favor

4.9
4.9
評価・口コミ(251)
50 USドル~
シーフード・海鮮料理
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • 地元で評判
Literally translating to "Trust The Chef Please", Omakase Por Favor is a new restaurant in Lincoln, CA. We combine the best of coastal Mexican cuisine and the Japanese Omakase dining experience. We offer signature oysters, ceviches, and fresh seasonal seafood along with vegetables and produce from local farms and suppliers. Join us for lunch for a quick bite from our à la carte menu, or make your reservation for dinner where you can experience a culinary journey in our omakase menu and leave all of the decision-making to our expert chefs. We also offer private dinners and events. Visit our website or contact us to learn more.

レストランの予約

2名

19:00


本日7回予約が入りました。

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    シーフード・海鮮料理, メキシコ料理, 日本料理
  • 【営業時間】
    ランチ 月・火・木~日 11:00~16:00 ディナー 月・火・木~日 17:00~20:00 クローズ水
  • 電話番号
    (916) 472-5503
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【ドレスコード】
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Jeana Pecha
  • エリア
    リンカーン
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Twelve Bridges Dr / Colonnade Dr
  • 駐車場
    公共パーキング
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, バリアフリー, ビール, ワイン, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

ダイナー251人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.9
4.9(最近の評価をもとに集計)
  • 4.9料理
  • 4.9サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サクラメント・サクラメント・バレー

    総合ベスト

  • サクラメント・サクラメント・バレー

    お料理がおいしいお店

  • サクラメント・サクラメント・バレー

    ベストサービス

  • サクラメント・サクラメント・バレー

    雰囲気がいいお店

  • サクラメント・サクラメント・バレー

    コスパベスト

  • サクラメント・サクラメント・バレー

    斬新

  • サクラメント

    総合ベスト

  • サクラメント

    お料理がおいしいお店

  • サクラメント

    ベストサービス

  • サクラメント

    雰囲気がいいお店

  • サクラメント

    コスパベスト

  • サクラメント

    斬新

251​件の口コミ
  1. Lee

    サクラメント・サクラメント・バレー

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Estiban, our server, was fantastic. The chef who made our scallop shooters the second time was great. We joked about his New Zealand accent yet he’s from Roseville.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Jason

    アトランタメトロ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great experience. Great service. I did leave still hungry though.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. CharlesM

    サクラメント・サクラメント・バレー

    評価・口コミ (8)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (8)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We celebrated our 33rd anniversary there and it was amazing! Great dining experience and staff.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Manuel

    ラスベガス

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great food and Great Experience. The staff was really friendly and helpful. The food was savory and the presentation was very pretty. I’m looking forward to visit again soon.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Lisa

    サクラメント・サクラメント・バレー

    評価・口コミ (8)

    5.0

    評価・口コミ (8)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Fabulous food! Fresh and the taste combinations are outstanding. Chef Jenna and her team are attentive and welcoming.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. OpenTable ダイナー

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年9月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Glad I gave this place a try because it blew my expectations out the water! Everything was fresh and the combinations of flavors was amazing. The customer service is top tier and I will be coming back, the tuna ceviche was in its own league!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. OpenTable ダイナー

    パームスプリングス・パームデザートの都市

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年9月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Excellent food, great service, moderately expensive.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. VicT

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (6)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (6)

    2024年8月31日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Finally decided to give this new restaurant a try. By the name I thought it might be Japanese but a friend mentioned that it had some very interesting Mexican coastal vibes. Upon walking in we found a huge bar area that served as the open kitchen as the chefs prepared dishes mainly by hand and torches. Later we learned that they don’t use ovens or have an extensive back kitchen. No stove?Hmm. This could be really interesting. Soon I learned everything is fresh there-from the locally sourced micro greens and produce to the line caught fish and seafood. We sort of had to give in and choose the “omakase” option where 6 dishes uniquely designed off menu came from Chef Jeana Pecha’s experiences as a chef in CIA Napa/NYC/Mexico/Japan/Los Angeles. For such a young chef she has such a daring and creative talent. She changes the menu sometimes twice a week. For a second I thought I was in Chicago at the (new)Bear. Her fusion of Japanese and what I would call Cabo-seaside cuisine works well and you are blown away at each description from the charming server (tall, red beard, exceptionally well spoken and fun. We opted for the pairing and was met with 6 pours of wines from around the world (Argentina, Portugal and others) that met the acidity and intensity of each dish. A very nice little prawn spring roll with a sort of reimagined creamy poblano dipping sauce started off the experience. The next dish with the scallops and a party of microgreens, sauces and zest was my absolute favorite. The line caught ahi stack was also full of flavors and met our paired wine very nicely. At this point you are wondering why this place is in Lincoln and not Yountville… Tempo was perfect as we never were let down by long waits for our next pour or dish-but believe me we anticipated every drop. Note: if given an option for a table or a the main bar choose the latter if you enjoy watching food preparation and chefs at their craft-for us that helped to build the anticipation. Michelin?

    この情報は役に立ちましたか?

  9. OpenTable ダイナー

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年8月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing food, wine and experience! Do the Omakase tasting menu. You won’t regret it! Even if you don’t like seafood, the Chef will accommodate you (we had the seafood and loved every bite, but I did ask).

    この情報は役に立ちましたか?

  10. adrienne

    Exclusive

    評価・口コミ (1)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年8月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always the best food and service. It’s not just a meal but a super fun experience.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー251名がOmakase Por Favorを4.9つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名

19:00


本日7回予約が入りました。
Omakase Por FavorのGoogle マップ

95648 CA Lincoln, 640 Twelve Bridges Dr,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Twelve Bridges Dr / Colonnade Dr
  • エリア
    リンカーン
  • 【営業時間】
    ランチ 月・火・木~日 11:00~16:00 ディナー 月・火・木~日 17:00~20:00 クローズ水
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    シーフード・海鮮料理, メキシコ料理, 日本料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 【ドレスコード】
    カジュアル
  • 駐車場
    公共パーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Jeana Pecha
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, バリアフリー, ビール, ワイン, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ