近江源氏
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久々に利用しました。
今回はコースを注文しました。
とても美味しかったです。
お肉の量が少し少なかったかな…で、追加しましたが、そうすると少し多かったかな。
メニューに肉の量(グラム)を表記すると、より良いかと思いました。
Our last night in Tokyo was made even more special with our sukiyaki meal at Oumi genji !!!
The owner could not have been nicer in welcomes and explaining in detail the entire menu. The food is fabulous and service even better. Highly recommend this restaurant if ever in Tokyo.
Best sukiyaki in my entire life !!!
Arigato gozaimasu !!!
初めて近江牛の鉄板焼きを食べました。
柔らかく、とっても美味しくいただきました。
〆のガーリックライスも格別です。
Masato-san, the owner of Oumi Genji, was very friendly and helpful with our orders. He explained to us how to eat shabu shabu the right way and to pick a good sake. The food was well-presented and delicious. It was the best dining experience of my entire Japan trip.
Very good restaurant with great food, we enjoyed it!
とてもハイスタンダードなレストラン。 スタッフサービスはとてもプロフェッショナルです。 上質な食べ物はとても美味しいすき焼きです。 A5近江牛はとても美味しく、所有者の浦谷さんが個人的に受け取って紹介します。 次回東京に行くときは必ずまたここに来るでしょう。
家族4人で食事させてもらいました。
掘りごたつの個室ですき焼き単品をいただきました。中居さんに焼いてもらえるので
焼き方がわからない初心者でも安心して、食事を楽しむことができました。
また、行きたいと思います。
The shabu shabu is definitely worth a trip to this wonderful restaurant. The staff is fantastic and able to accommodate English as well. I will definitely be back!
関西風すき焼きをとっても美味しくいただきました。次の機会には鉄板焼を食べてみたい
Great service and great quality food. They explained their food well and welcomed us despite being unprepared for our arrival (we made our reservation via opentable less than an hour before we came).
食事は期待通りでしたが、世話をしてくれた年輩の仲居さんが大変感じの良い方で、家内共々、食事を楽しむことができました。
The Sukiyaki was delicious, which was the Kansai style Sukiyaki which I prefer. The chef was very friendly and was fluent in english, so there was no problem understanding the menu and ingredients. He explained the Omi beef is one of the three best beef in Japan, and he himself is from Omi area. Such a pleasant experience.
最高級の近江牛をしゃぶしゃぶで頂きました。臭みやしつこさが無く、次の日も胃もたれしなかったのにはびっくり。(花コースのお肉にしました。) ポン酢タレとゴマダレ、どちらも美味しかったです。店員さんが丁寧に接客してくださるので安心。食材へのこだわりも伝わって来ました。滋賀県の地酒はとても飲みやすく、食事によく合いました。間違いなく美味しいので、友人にも進めたいです。
お座敷で静かに、しゃぶしゃぶを頂きました。近江牛🐂大変美味しかったです。
雰囲気も良く、お店の方も親切に対応してくださいました。
また、行きたいお店です。
The owner - chef was amazing: knowledgeable and friendly. His English was excellent making the experience easier. Excellent choice of quality ingredients and high quality beef. There were half bottle French white wines on the menu that complemented the Shabu-Shabu
贔屓のお店です。
デザートに三浦のスイカを出してもらいました。お肉はもとより、こちらもとても美味しくいただきました。
友達の婚約祝いで利用させていただきました。
電車が遅れて1時間も始めるのがおそくなってしまったのに嫌な顔1つせずに対応してくださったり、お祝いにとワインを頂いたりと、友達もすごく喜んでました。本当にありがとうございました◡̈
The owner and his team are very welcoming and attentive. The food was really lovely and we were too full to eat the noodles and dessert at the end. However if you are after a cheap dinner this is not the place for you. We had the mid range sukiyaki set with sushi and it was ¥10,000 per person plus 18% for service charge and tax.
All in all though it was a very enjoyable dinner.
すき焼きは、関西風に限る。最初から割り下でぐつぐつ煮る料理は、すき焼きではなく牛鍋。近江源氏さんのすき焼きを食べれば、その違いが良く分かる。
A wonderful shabu shabu meal. Fantastic host who spoke perfect English and explained every course beautifully. Will definitely be back.
サシが入っているのですが脂っぽくなくパクパク食べれてしまう上等なお肉でした。
締めのうどんもやや細麺で美味しかったです。
お店の方もとてもいい方で和やかな雰囲気でした。
ただ、
女子としてはトイレを男女別にして頂けたらなお宜しいかと思いました。
滋賀のご出身者が拘った近江牛専門店、肉質はもちろん、玉子の素材まで絶品でした。
まさに西のすき焼きを堪能できました。価格志向ではなく、味覚優先という方におすすめできるお店です。
This restaurant is AWESOME!!! The food and the service could not be better! My wife and I ordered the Shabu Shabu which was delicious! The owner personally guided us through everything and helped us have a great last night in Tokyo. If you're looking for the perfect Shabu Shabu experience, I highly recommend this restaurant!!
Delicious shabu shabu. Excellent cuts of beef. No English menu but owner is fluent and friendly. Easy to find in bustling neighborhood. I will be back!
Have been coming to this place for over a decade now.
This unassuming restaurant hides some of the best Wagyu beef in town (theirs is one of the top three wagyus in Japan)
The Sukiyaki is cooked to perfection table side by one of the staff and my tip is to ask for Udon at the end of the meal. It is cooked in the sukiyaki pan and absorbs all the flavour in the pan
The staff do not speak English but the boss speaks it fluently and will come out to help with ordering.
Enjoy!
お肉の質、味はとても良いです。サービスも基本的にはよいです。ただ、毎回何かしらやらかすといいますか、サービス面で難ありの印象ではあります。
お食事は間違いなく美味しく、度々お伺いしてます。応援してます。
美味しいお肉が食べたいのであればお勧めいたします。
4回目でしたが料理•サービスとも落ちている気がします。
【料理】今回も関西風すき焼きのコース(花)を頼みました。美味しかったですが、明らかに肉の質が落ちているように感じました。今年の近江牛はハズレなんでしょうか?
【サービス】今回も仲居さんにすき焼きを作って頂きましたが、忙しくてイラついていたのか、逆にこちらが気を使っていました。数年ぶりの仲間との食事だったのにとても残念でした。自分達でやった方が美味しく食べれたと思います。
上質なお肉ということでコース以外にも頼もうと思いましたが、コースのみでしっかりおなかいっぱいになりました。金額的に高い頻度で利用するのは難しいですが、機会があればまた行きたいと思います
しゃぶしゃぶ食べ放題を利用しました。
肉質は満足です。地下の座敷だったせいか、店員さんが見当たらず、
お肉のおかわりを頼んだりするのに、大変だった。
また、おかわりの肉の提供に時間がかかり過ぎでした。
食べ放題の客でも、もう少し細やかな接客をしていただけると嬉しいです。
よくある質問
OpenTable ダイナー29名による近江源氏の評価は4.5☆です。
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。現地の制限により、現時点では予約を受け付けていない場合がありますのでご留意ください。