Restaurant Sant Pau

4.2
icon/ic_reviewCreated with Sketch.
53 Reviews
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
¥10,001 and over
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
Spanish
We offer a variety of artistic dishes created by the pioneering chef currently said to be at the cutting edge of Catalonian cuisine: Carme Ruscalleda."I want to impart the joy of living along with my delicious food," she says of her ideal, which we faithfully recreate here.She reconstructs traditional Catalonian cooking and adds her own sensibilities, with the utmost consideration for her diners, to give it a sense of joy.
Tokyo Michelin Guide 2011: Two Stars
What 53 People Are Saying
Overall ratings and reviews
Reviews can only be made by diners who have eaten at this restaurant
4.2based on recent ratings
4.4
food
4.5
service
4.0
ambience
4.0
value
Noise · Moderate
100% of people would recommend it to a friend
Sort by
Filters
S
Stephen
Tokyo
1 review
Dined on March 2, 2020
Overall5food5service5ambience4

High quality food & wine. Excellent experience in dinning this restaurant.

KN
vipKazN
Tokyo
1 review
Dined on December 17, 2019
Overall4food5service4ambience3

なんて親切なワインリスト!お料理Amazing!見た目でテンション上がって、口にした時に感じる素材のうまみを引き出された一品一品。飽きないので、気を付けないと無限に食べてしまいそうです。
エントランスのバーエリアをもう少し機能的に充実頂ければ、会食メンバーや接待相手との待ち合わせに便利ですね。

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
2 reviews
Dined on December 5, 2019
Overall3food2service3ambience3

2回目で、凄く楽しみにしていたのですが、
なんだかテーマがなんかあり、木の命?とか。
テーマなくていいんで。
あまり、美味しかったと思わなかったので
もういいかな?

Report
w
wasabi
New York Area
2 reviews
Dined on July 24, 2019
Overall5food5service5ambience5

Fantastic food, great service! will be definatly back.

OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on April 14, 2019
Overall4food5service3ambience4

料理は相変わらず素晴らしい。特に肉料理の火入れにレベルの高さを感じた。
移転したばかりで慣れていないのだと思うが、席に案内した後一向にメニューを持ってこない、化粧室への案内が不十分、化粧室から戻るときに重いドアを客に開けさせるなど、この価格帯のレストランには似合わないサービスのミスが目立った。すぐにでも改善できる点なので、対応してほしい。
繰り返すが、料理は素晴らしい。

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
6 reviews
Dined on March 8, 2019
Overall5food5service5ambience5

ボサノバが静かに流れている中でのスペイン料理は最高でした

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on December 7, 2018
Overall5food5service5ambience5

評判の通り素晴らしいお店でした。

Report
DF
DougF
San Francisco
8 reviews
Dined on September 13, 2017
Overall5food5service5ambience5

always nice to have lunch at st Pau

t
tonnys
Tokyo
3 reviews
Dined on July 29, 2017
Overall5food5service5ambience5

大好きなお店でいつも美味しいです。
土曜に行ったらいつものメニューが¥2000アップでした。

Report
SY
StephanieY
Tokyo
1 review
Dined on May 26, 2017
Overall3food3service3ambience2

I was very disappointed with Sant Pau. The fact that it is a Relais Chateaux created a high expectation that was not according to the food presentation and quality. The price of menu is not worth it.

OT
OpenTable Diner
Osaka
2 reviews
Dined on September 29, 2016
Overall5food5service5ambience5

Great dishes. Great service and food. They make modern spanish dishes useing japanese traditional food.

k
kei0125
Tokyo
1 review
Dined on July 31, 2016
Overall5food5service5ambience5

家族の記念日は、ここと決めてます。気持ちのいいホスピタリティ、間違いのない料理。ずっとお付き合い願いたいお店で

Report
GB
GourmetBrothers
Tokyo
2 reviews
Dined on December 26, 2015
Overall3food2service5ambience4

変わったものを出そうとしすぎている印象を受ける。
そのため見た目は良いが、私にとっては好みの味ではなく
今ひとつであった。
テーブルの間隔が広くゆったりとしており
サービスや雰囲気は非常に良かっただけに残念です。

Report
M
Mina
Tokyo
1 review
Dined on December 17, 2015
Overall4food4service4ambience4

Restaurant known in our country and it has not disappointed us.

2
201511
Tokyo
1 review
Dined on November 23, 2015
Overall5food5service5ambience5

一度訪れたい、と、長らく想いながら、初の訪問。
噂通りの素晴らしいお料理、大満足です。

結婚記念日の特別な日、スペシャルな一日の最高のディナーを堪能しました。

どうもありがとうございました。

Report
M
Magnifico
Tokyo
3 reviews
Dined on November 12, 2015
Overall5food5service5ambience5

Whoa, this was indeed a gastronomic experience. For the gentle service staff to the very helpful gentleman at the downstairs reception, not to even mention the great food, everything about my recent lunch at Sant Pau was perfect . I loved that our menus were presented so prettily and that we were invited to take the menu cards back with as a a memento of our meal there. Each dish was a dream for the senses -- sight, smell and taste . I loved it and will be back if I can get myself over to Tokyo again.

AN
ANGELO
Tokyo
2 reviews
Dined on November 7, 2015
Overall5food5service5ambience5

ランチで利用。
先ずお店自体がモダンな美術館的装いです、食器のセンスからして魅せる演出になってます。
料理前に美しい手書きのイラストが配られ期待はさらに高まります。
料理もほうもイラスト以上に美しく盛られてまして、素材の組み合わせも意外な組み合わせ!?さりげなく和の素材取り入れてまして、味はもちろんの事、特に食感が素晴らしいです。
またサービス陣はスマートで、押し付けがましくなく、それでいて、かゆいところに手が届く感じです。
また行きたくなるお店です。

Report
R
Rossi
Tokyo
1 review
Dined on October 10, 2015
Overall4food4service4ambience4

過去にお邪魔した時、コースだと食べきれなくて申し訳なかったので、今回はオードブルとメインをアラカルトにしたら、ちょうど良いボリュームでした。
コスト的にもそんなに変わらなかったし…
また結婚記念日だったのですが、前回も結婚記念日でお邪魔して、ケーキをサービスしていただいたのですが、結局残してしまったので、今回は予約時に言いませんでした。
ところが当日お店で記録が残っていたとのことで、小さなケーキをサービスしていただきました。
さすがは一流店と感じさせられました!

Report
SC
SCLim
Switzerland
1 review
Dined on September 27, 2015
Overall5food4service5ambience5

Sant Pau is a place where I will definitely visit on every visit to Tokyo.

The foods are delicious with pleasant surprises to the palate. On this recent visit, the lobster immersed in the tomato and watermelon velvet dressing was a taste from heaven. The sea bass dressed with fennel, edamame (green soybean) and green tomato had provided another interesting sensual to the taste buds. Except the fish was slightly over-cooked. The five cheeses serving with 'contrasts' was another signature dish that would trigger both the visual and sensual of enjoyment.

With a crew of lovely people attending to all one's needs, the guests would be pampered in this modern and tranquil setting, letting the time passed by without noticing.

Thank you Ms Mariko Watanabe and your team!

OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on August 16, 2015
Overall4food5service5ambience5

お料理は見た目が鮮やかで、楽しみことができました。ワインも美味しかったです。

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on August 6, 2015
Overall5food5service5ambience5

Amazing evening. Very tasty food and friendly service

k
kuishinbo
Tokyo
11 reviews
Dined on July 30, 2015
Overall5food5service5ambience5

今回は母・娘三代でお誕生日のお祝いに伺いました。
このレストランは、まず繊細なアペリティーボで期待感を高めてくれます。
アメリカンチェリーにカンパリのゼリーを詰めたものなど、視覚と味覚を楽しませてくれました。
美しく美味なお料理の数々、堪能させていただきました。
唯一、ちょっと、、、と思った一品は、野菜のラヴィオリです。肥育鶏のパサつきがツナ缶のようでソースとのからみも今ひとつでした。
看板料理のイベリコ豚のブルーマ。皆、感動でした。
地味にお誕生日を、、、とお願いしていたのですが、配慮もすばらしく、スガハラガラスの美しいお花をあしらったガラスの器にかわいいケーキを盛り付けて下さいました。質のよいホワイトチョコのプレートも付いて、よい記念になりました。ありがとうございました。
また伺わせていただきます。ランチはまだ試したことがないので、一度お友達と、と思っております。

Report
E
Euyoshi
Tokyo
6 reviews
Dined on July 2, 2015
Overall5food5service5ambience5

誕生日お祝い 最高の料理とサービス 毎回大満足です デザートが同じだった以外は大満足です

Report
SC
StrongCalmDragon
Tokyo
1 review
Dined on June 13, 2015
Overall5food5service5ambience5

This is the third or fourth time I have eaten at San Pau in Tokyo, over a seven year period. The standard has never dropped and this feels like a very special restaurant with a very clever and meticulous chef and kitchen team, turning out amazing food worthy of its two Michelin Stars.

The staff were excellent and the wines amazing, and good value.

e
enjoyyourmeal
Tokyo
1 review
Dined on May 11, 2015
Overall5food5service5ambience5

落ち着いた素敵な場所で、また行きたいと強く思います。バルセロナ近郊の本店を訪ねた興奮も覚めやらぬ中、いそいそと向かった日本店は本店のスピリットと雰囲気を大切にしながら日本店としての工夫を重ねていました。レストランでの食事は食材の美点の引き出し方、ワインなど飲み物を含めて組み合わせのバランスのよさ、仕上げの美しさが渾然一体となった見事なものでした。アペリティーボのやさしい味の豆料理、メインのイベリコ豚のやわらかい、力強い味わい、それとともに出してくださったワインの芳しさと奥行きは忘れられません。接客もすばらしく気持ちがよかったです。心ゆくまでよい食事を愉しませていただきました。

Report
e
enkelereis
London
1 review
Dined on May 3, 2015
Overall5food5service5ambience5

結婚記念日のディナーに利用しました。テーブルの配置はゆったりしていて、周囲は気になりません。メインを除いて一皿あたりの分量は少なめですが、品数が多いので最終的には満たされます。前菜3種は一品一品順番にサーブされ、トータル3時間かかるというのもこの時点で納得。カマレロ(カマレラ)の方々のサーブのタイミングは完璧で、ワインの選択も絶妙でした。どの料理も、味もさることながら、見た目に色鮮やかな盛りつけが印象的です。最も印象に残った一皿は、メインの後に出されたチーズプレート。5種類のチーズそれぞれに添えられたコントラストと呼ばれる一品が実にチーズの風味とマッチしており、気持ちよくワインをフィニッシュできます。ディナーのお値段は決して安くはありませんので、一般的な意味でコストパフォーマンスに優れているとは言えませんが、「90%の満足度を99%まで引き上げるには倍のコストがかかるものだ」と考えれば、妥当な価格設定に感じられます。

Report
E
Euyoshi
Tokyo
6 reviews
Dined on April 24, 2015
Overall5food5service5ambience5

3回目だが毎回 期待を裏切らない 味 視覚 サービス 素晴らしいです。ライトバージョンがあればもう少しお邪魔できるのに残念

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on April 14, 2015
Overall4food1service4ambience4

エリュブリに代表されるスペインのモレキュール(分子)料理。
見た目は華やかだが、味が無い。
カタルーニャ地方、バルセロナなどではこの類の料理を提供するレストランが
多いが、カッコだけつけて中身は美味しくない。

だからと言って不味い訳でもない。

あれで、二人でランチ代4万は????

Report
m
minty
Singapore
3 reviews
Dined on April 9, 2015
Overall5food5service5ambience5

This was our second visit (we enjoyed the Summer menu last September).

Service was impeccable (staff were knowledgeable, warm, and attentive) and remembered us from our previous meal here.

Food was superb - freshness (spring items), taste / flavour combination, design / presentation. We enjoyed and appreciated the whimsical drawings of key menu items.
We think the extensive non-alcoholic drink list is a fantastic idea.
Cheese pairings were delightful (Chef has a brilliant way of pairing contrasting flavours for cheese).
Dessert was Gaudi's dragon - unforgettable!

We'd like to be back for a Winter or Autumn meal.

a
awawawaawa
Tokyo
2 reviews
Dined on March 26, 2015
Overall3food3service4ambience4

スペシャリテのイベリコ豚はびっくりする美味しさです!
これがぶたー!?!ってなります。食べてめっちゃ笑顔になってしまいました。

でも、それ以外の料理に関してはそこまで感激せず。
まあまあ美味しい感じでした。
そして塩が強くてびっくりしました。
なので、ここはとにかくイベリコ豚を食べに行くって使い方がいいと思います。
ミクロメニューも可愛くて楽しいですが、味は普通なので。
例えば見栄え重視の女子会とかは良いのかも。。

あと、嬉しかったことがもう一つ。
ドリンクが安い!
もちろん高いリストもありますが、安いものから揃っているのと、グラスは普通のバーぐらいの値段です。

ということで、アラカルトで前菜とかとイベリコを食べて、
その後にバルゾーンに移ってまったりする、みたいな使い方がいいと思いました。

Report
k
koba
Osaka
2 reviews
Dined on December 26, 2014
Overall4food4service4ambience4

12/26 9,000円のランチを夫婦で。オープンキッチンが見え期待度大でしたがレセプション係りの声小さく暗い雰囲気でテンション少し下がりました。がしかし料理ドリンク期待通り素晴らしかったです。スペインには3度個人旅行でいきましたがこんなに美味しいサングリアは始めて、体調不良で一杯しか飲めなかったのが残念。アルコール入りノンアルコール2種有りがグッド。アミューズからデザートまで全てが美味しかったのですが味噌風味のパンはちょっと、後デザート10種類もバジルのマカロンはバツかな。秀逸なのがメニューでデザートと食事が別々で水彩画が素敵でしたので持ち帰り額に入れて飾りました。サービスについては男性のサービスは良かったですが女性に笑顔が無いのが減点、サービスの男性はチェックアウト後トイレに長時間とったにも関わらずずっと玄関で待ち送ってくれましたすばらしいですね。今度は体調整えて是非ディナーに行きたいと思います。

Report
N
vipNoelsy
New York Area
22 reviews
Dined on November 15, 2014
Overall4food5service4ambience4

Amazing lunch ..

Report
T
Tailwind
Tokyo
1 review
Dined on September 13, 2014
Overall5food5service5ambience5

落ち着いた雰囲気のお店で、スタッフの皆さんの対応も丁寧です。普段組み合わせないような食材を使った料理もとてもおいしかったです。

Report
KS
KenS
Tokyo
2 reviews
Dined on September 10, 2014
Overall5food5service5ambience5

お客様と使いました。あの有名なサンパウの名に恥じない、雰囲気、料理内容、サービス内容に申し分ないお店でした。
モダンかつゴージャス、大胆でいて繊細な料理、ホール担当者の知識、サービスにも大満足でした。やはり高額ですが、場所を考えるとこんなものでしょう。

Report
m
mieka55
Tokyo
1 review
Dined on June 23, 2014
Overall5food5service4ambience4

久しぶりに伺いました。
スペインからシェフがいらしていてテーブルまでご挨拶をいただきました。
毎回美味しいレギュラーメニューと全く新しい斬新なメニューと、女性ながらの繊細なメニューが
アート作品となりサーブされ、やはり私の中のNo.1レストランだと再確認しました。

Report
HS
HS2010
Chicago
2 reviews
Dined on May 18, 2014
Overall5food5service5ambience5

日本食材を積極的な取り入れたモダンスパニッシュ。味噌や海苔をつかっていたのには驚いた。値段は安くないですが、その価値はあります。

Report
Y
Yuki
Tokyo
1 review
Dined on April 21, 2014
Overall5food5service5ambience5

「モダンスパニッシュ」という評価から、スペインを前面に出した料理を予想すると、うれしい驚きが待っています。どのお皿も圧倒的な工夫がありながら、優しさと満たされた思いが広がります。特筆すべきは一品ごとの食器の美しさ。見て楽しむだけでも足を運ぶ価値があります。サービスマン(ウーマン)の会話も、呼吸をわきまえていて、実に適切。コースを終えたとき、高いと感じる方はいらっしゃらないでしょう。

Report
k
kinokonoyamadane
Tokyo
5 reviews
Dined on March 9, 2014
Overall5food5service5ambience5

初めて利用しましたが、料理は見た目も楽しく、味もとても美味しくて
大変満足しました。
店内も落ち着いた雰囲気で、 サービスもとてもよかったです。
また、行きたいと思います。

Report
s
salasa
Tokyo
1 review
Dined on February 25, 2014
Overall4food4service4ambience4

彼の誕生日で利用させていただきました。
とても親切丁寧に対応していただき、
ありがとうございました。

おかげさまで、ココロに残る誕生日に
なったと、彼からも言われ
私も嬉しかったです。

Report
m
mauna
Tokyo
2 reviews
Dined on January 28, 2014
Overall1food1service1ambience2

視点の定まらない、はなはだ疑問な店でした。
現代スペイン料理というジャンルだと思われますが、現代フレンチと言われればそんな気もします。
タパスを出せばスペイン料理なのか?とも思いました。
ここは男女2人の場合でも、女性にも値段の入ったメニューが渡されます。
気遣いが何もないです・・・
全体的にポーションが小さいです。
何を食べたのか覚えてないです。
それだけ印象の薄い、記憶に残らない料理でした。
不思議な店です。

Report