S'accapau

4.4
icon/ic_reviewCreated with Sketch.
9 Reviews
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
¥10,001 and over
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
Italian

Feast on creative Italian fare at S'accapau. This restaurant's modern setting features warm lighting that gives it a romantic atmosphere. Owner and chef Taku Tabuchi showcases his years of culinary experience overseas in creating a variety of flavorful dishes that feature each of the four seasons. S'accapau has an Omakase course that's artfully presented. Guests will enjoy such fare as chestnut soup with bubbles of Parmigiano, autumn sweet potatoes with mushrooms and lobster risotto with lemon.

S'accapau has an open kitchen for guests to watch the chef in action. This restaurant also offers wine pairings and has a lounge area.

What 9 People Are Saying
Overall ratings and reviews
Reviews can only be made by diners who have eaten at this restaurant
4.4based on all time ratings
4.4
food
4.5
service
4.4
ambience
4.0
value
Noise · Quiet
91% of people would recommend it to a friend
Sort by
Filters
RB
RamonB
New York Area
2 reviews
Dined on January 18, 2020
Overall5food5service5ambience5

Nos ha encantado el restaurante. Tienen una propuesta gastronómica muy interesante, fusión italiana-japonesa, de alta calidad.
Nos han ofrecido un servicio excelente, ya desde antes de acudir al restaurante. Teníamos algunas alergias y por correo se interesaron para poder adaptar el menú al máximo.
También nos dejaron llevar nuestra botella de vino a la cena con un coste de 4k yenes.
Lo recomendaría a todo el mundo que vaya a Tokyo cuando ya se han visitado los clásicos de alta cocina japonesa y apetece alguna cosa más occidental.
Muchas gracias a todo el equipo por la magnífica cena que disfrutamos.
pd. Pedid estar en la barra para ver toda la acción

Report
OT
vipOpenTable Diner
San Francisco
2 reviews
Dined on December 26, 2018
Overall5food5service5ambience4

前から行きたかったレストランのひとつで、やっと初訪。

ワインは、梁世柱ソムリエのセレクトなので間違いないと思っていたが、料理が期待以上に美味しかった。

ありがちな見栄え重視、食材頼りの「クリエィティブ料理」ではなく、味付けもしっかりしていました。

サービスはカジュアルスタイリッシュ調ながら、ワインの説明が興味深かった。

クラブ系のBGMは、好みが分かれると思うけど、自分は好きでした。

Report
SS
SanS
New York Area
12 reviews
Dined on June 20, 2017
Overall3food4service3ambience4

I think the food was really good. The open kitchen atmosphere was also very interesting to look at. The staff we very friendly but he needs to take care his oral care as I smell his bad breath every time he comes to explain the dish.. That was the only turn-off.... and most people has this problem in Japan...

g
vipgolfer7
New England
552 reviews
Dined on April 23, 2017
Overall5food5service5ambience5

Absolutely perfect from start to finish. From the bread and wine through all 6 courses, the food was inventive, creative and delicious. The service was friendly and attentive without being intrusive. Recommendation: sit in the counter area and not at a table to see the kitchen/food prep at work. This place will have a Michelin star at some point: it's that good, so go now when it's accessible and reasonably priced.

K
Keepingit100
Tokyo
9 reviews
Dined on February 12, 2017
Overall4food4service4ambience4

The wine pairing menu brings the best out of the experience. On the exxy side but worth it for special occasions

OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on February 5, 2017
Overall5food5service5ambience5

Awesome experience. Menu changes monthly. Can't wait to return

n
vipnonnon
Tokyo
31 reviews
Dined on January 19, 2017
Overall5food5service5ambience5

今年初めての訪問は、いつもと違う2人で。
お勧めのシャンパンでスタート。ペアリングコースにしてみました。白を中心にロゼ、オレンジ、赤と美味しいワインでした。
料理も何時も同様に美味しかったです。
ジャガイモスープ、サーモンの林檎のチップを使った燻製、白子のリゾット、デザートのイチゴのマスカルポーネ、ジャスミンティーまで安定の美味でした。
今年も沢山驚きと楽しみを見つけに行きたいです。

Report
n
vipnonnon
Tokyo
31 reviews
Dined on October 11, 2016
Overall5food4service5ambience5

今回も2人で訪問。カウンターではなくテーブル席。
落ち着いた感じで、また違った雰囲気でしたが良かったです。サービスも変わらぬ心遣いで嬉しかったです。
飲み物は安定のオレンジワイン。今回も美味しかったです。
月替わりのコースは、秋らしく栗や秋刀魚など旬な食材を斬新で美味しく料理されていて、楽しく美味しく頂きました。

Report
n
vipnonnon
Tokyo
31 reviews
Dined on July 30, 2016
Overall5food4service5ambience5

初めて訪問しました。
ワインを含め、食事もアイデア豊富な美味しく驚きのあるものばかりでした。きめ細やかなサービスで心地よく食事が出来ました。

Report