ステーキハウス 旬彩 - キロロ トリビュートポートフォリオホテル 北海道
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谷口ファームが独自研究を経て、最高の肉質とうまみを実現しました。一番のこだわりは、『脂の質』
融点が低く、食べた瞬間に全体に広がる口溶けの良さが特徴。
ステーキの他、サラダ、シーフード料理、ワインに合う料理を多数ご用意!SHUNSAIスタッフ一同、お客様のご来店を、素敵な笑顔で、心よりお待ちしております!!
団体扱いの食事券の為か、サーロインとはいいながら、端の方の肉で、脂と筋が酷く切るのも大変、ホテルの食事とは思えないものだった!
トマホークと言う大きなステーキを2つ頼んで6人でシェアしました。ステーキは柔らかく、ソースも4種類あって楽しめます。付け合わせのポテトもたくさん付いてくるので、あとはサラダを頼めばお腹いっぱいになります。
おススメです!
結婚10周年でお世話になりました。心暖まるサービスとお心遣いを頂き、感謝しています。お肉も最高でした!
Overpriced. Servers left dirty plates on the table next to us for the entire meal.
妻の誕生日にて利用しました。予約する際も誕生日欄にチェックを入れましたが特別なことはなにもなし。何のための誕生日のチェックボックスなのか疑問。こちらから何かを要求しなければならないのなら誕生日チェックボックスは必要ありません。また利用したさいにスパークリングワインを注文しましたが吹きこぼしていました。新しい商品をと言われましたが可愛そうな気持ちと500円のディスカウントで吹きこぼした商品をいただきました。残念ながら初心者感は否めません。
トマホークが最高!ステーキはどれも美味しいですが、一番のお勧めはトマホーク。
3人でサラダとオニオンブルームとトマホークでお腹いっぱいになります。
小樽近郊には良いステーキをがっつり食べられる店が無いので、ステーキが食べたいときは
おススメです。
2階から一歩外に出ると寒くて小走りに伺いました。18:00はもう真っ暗で外が見えるロッジ風の中央の席でした。前夜と同じく4500円のコースをお願いしました。スパークリングワインはボトルだったので少しの苦味と爽やかなサッポロクラッシック生で乾杯。メニューは、前菜が八雲産生ハムと長万部エンリッチトマトにカブ野菜のピクルスで、あー、ワイン飲みたいと思いました。パンはオリーブブレッドで干し葡萄が入ったモッチリ食感でとても美味。スープはアッサリコンソメ味のミネストローネで生き返ったところでサラダは鮮やかな黄緑色の食べやすい形の神内レタス。神内のあか毛和牛のランプステーキはそのままでも充分美味しかった。たっぷりソースを6種類くらいから選べて私は昆布醤油、彼女はオニオン。付け合せは白いポテトと赤いプチトマトに緑のクレソン、グリル焼き目の付いた肉の組合せは見た目にも良かった。グラス赤は余市ツヴァイゲルトレーベ2018でカルベネともシラーとも違う初めての味で美味しかった。デザートはイチゴブルーべリーケーキと美味しいコーヒー。テーブルチャージと併せて15201円でした。リゾートで地元の食材を織り込んだメニュー。高いか安いかはどれだけ二人が楽しんだかにもよりますし、それに加えて美人スタッフY.Hさんの流れるようなサポートはとても満足でした。気がつくとほぼ満席。暖かくなった身体でホテル前のチャペルを笑顔で散歩しました。
リゾート価格ではありますが、メニューは豊富でお肉好きにはぴったりのレストランです。スタッフの方々も親切に対応してくださいます。平日だったためか静かでゆっくり食事を楽しめました。
Excellent quality food. Pricing is in the high side but well worth it.
Tomohawk steak was delicious as well as the pork chop. Service was a little lacking but overall it was great.
Poor service, crowded bar counters, set meals are not separated, ignore the diners ’meal progress, used up utensils are not packed.
The steak was up to par but for a top rated restaurant most of the rubbery tendons and fat should have been removed rather than occupying nearly 20% of the streak. The sauce was ok. The steak was served on a metal hot plate with a hot stone, one would expect the heat of the stone could last for a while to keep chunks of sliced steak remaining hot. This was not the case.
Not the best Italian food for sure ... tasteless food. We ordered many things on the menu but only one was good Pizza
Delicious! Great service.
Staff very unfriendly. With kids menu they gave us first after asking the toy and icecream forgot also but we did not ask because such unfriendly prrsonal. They focus more on chinese guests. We do not recomand to go there.
Pricey for the amount of food provided. Quality was not too bad but could be better. Expected more from a Japanese restaurant. Kids meal was value for money and the set course meals were also the most value for money. Service was average and they seem short handed when we were there. Good to make reservations before going. They are crowded
It feels quite like a casual place.. was there with my family and there is no baby chair available so it was a little inconvenience
The food was alright but it’s quite pricy for what they serve..
お肉は美味しかったけれど、値段もそれなりでした。スキーに来てこのレベルのお肉を食べようという日本人のお客さんは、あまりいないようでした。
お店の雰囲気があまり良くなかったです。スタッフの対応は悪くなかったですが、お店が開店しているのにスタッフが下のスタッフにずっと指示や説明を続けていて嫌な感じでした。開店前に終わらせておくべきことだと思います。
お肉は美味しかったけど、スタッフが最悪。
Thé farm beef steak is very recommended. You must try
We both asked for medium rare and one came as medium and mine well done. Heard so much about Japanese beef but the quality is just average. At a resort I fully expect the price to be expensive but if the quality is good then I do not mind. Unfortunately it is very average.
Service as always stunning
Steaks were super tasty
Food was decent and the ambiance was not that all great. As for the food it wasn’t really medium steak some parts were medium rare. For service we would have to call to be serviced. So overall it was just okay.
Great food, just that I ordered an extra salad with my set dinner and not very good to have my extra salad with appetitser and soup all arrived at the same time. Apart from that, food was delicious and restaurant is reasonably quiet.
Good food but very pricely!
Great beef quality and good variety of wine/beer. Will come back again!
Been to Kiroro so many times, Shunsai’s food quality could be the best among all
I went there with my brother and my mom. We had such a happiness time.
ステーキの下処理が手が抜けていて肉の筋が残っている。噛みきれないので筋の部分を吐き出した。ワイン提供を始めサービスは良かった。
毎年正月に行っていますが、行く度にサービスがこなれてきて良くなっています。料理も待たせることがなくなり、全体でぐっと良い店になりました。本来の料理の良さを楽しめるようになりました。
肉が硬く、脂身も多い。
普通に食事できてよかったです。
がもう少しモルトのバリエーションがあるととても嬉しいと思いました。
宜しくお願い致します。
Good food and wine
I would hope for more beef selections but what they offer now are good quality steak for the price nonetheless. It is more of a causal dining than a formal steakhouse.
昨年とメニューが変わり残念だった。
単品利用したのですが、サラダは品切れ、ワインも数本しかなく、楽しみにしてたので少しがっかりしました。
総じて美味しいのだがグラスワイン1500円で頼んだワインが(プラチナメンバー割りでも1300円)、市販価格1000円の程度なのはちょっと残念。バランスが悪いと思う。あと火によって肉の焼き方にムラがあるように感じた。
お値段の割にお肉の質もイマイチ。ソースの味が薄すぎて意味がないし、ソースの量も少な過ぎる。
レアとミディアムを頼んだが、どちらもレアで焼き加減に大差なかった。
スープも美味しくない。
Was looking forward to a good steak, but it was pretty average. For the price paid, I would have expected higher quality. Will not return.
Expensive but mediocre overcooked steak. Server did not ask us for set meal options and assumed for us. Terrible experience all around. Buffet is better than Shunsai.
It is the best place to eat at Tribute hotel
よくある質問
OpenTable ダイナー62名によるステーキハウス 旬彩 - キロロ トリビュートポートフォリオホテル 北海道の評価は4☆です。
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。現地の制限により、現時点では予約を受け付けていない場合がありますのでご留意ください。