鮨 秋月

4.5
icon/ic_reviewCreated with Sketch.
評価・口コミ(14)
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
10,001 円~
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
寿司

人気のタグ:

本格的・本場の味
グルメ・美食家
特別なお食事に向いている
伝統的な技法を守り、シャリには赤酢を使用しさっぱりと仕上げます。
小ぶりで端整な江戸前の握りをご堪能下さい。また、お酒の種類は日本酒をはじめワインも数多く取り揃えております。お客様のお好みやご要望に合わせてご提供致しますので、お気軽に声がけ下さいませ。

◆おしながき◆
旬のお食事をお楽しみいただきたいため、内容は全ておまかせでのご用意になります。どうしてもお召し上がりになれないお食材やアレルギーなどがございましたら、あらかじめお申し付けください。

◇コース: 15,000円 / 18,000円 / 20,000円 / 30,000円
※御金額により内容が異なります。
※上記以外も、御料金・ご要望に応じてご用意いたしますので、お気軽にご相談くださいませ。

◇お土産 握り(一人前) 3,500円 / 太巻き (一本) 3,000円

お座敷ご利用の場合は、18,000円コースからとなります。
また、お会計総額の10%をサービス料として頂戴します。
ダイナー14人による総合評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです。
4.5全期間の評価をもとに集計
4.6
お料理
4.6
サービス
4.5
雰囲気
4.1
コストパフォーマンス
騒音レベル · 静か
82%の人 がオススメすると言っています
並べ替え
絞込み
OT
vipOpenTable ダイナー
アトランタ・ジョージア
評価・口コミ(1)
2019年12月27日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

Food and service was absolutely amazing. Our party consisted of three adults and two children and we all agreed that this goes into the top 5 dining experiences of all time. The sake and sushi just kept getting better and better as the Omasake progressed.

通報する
CC
ChrisC
評価・口コミ(1)
2019年10月4日にご来店
総合3お料理3サービス3雰囲気3

The environment was quite nice and quiet but only 1 chef and 1 assistant to serve 10 customers at the same time, food was slow and taste just so so. Price reasonable but no reason to visit again.

通報する
OT
vipOpenTable ダイナー
サンフランシスコ・ベイ周辺
評価・口コミ(4)
2019年1月5日にご来店
総合3お料理3サービス3雰囲気4

We do a lot of omakase in the US and it just feels as through the chef was carful and delicate the meal itself lacked that certain art. It just seemed like he was going through the fish he had left over from the holidays and cutting portions based on that.

Maybe because it’s a slower restaurant which was a nice change from the long waits in Japan he just had less on hand and had to portion out accordingly.

It was good, and I understand the value from a cost perspective, I just think there are better omakase experiences both in Japan and America.

通報する
OT
OpenTable ダイナー
モントリオール・ケベック
評価・口コミ(4)
2018年6月1日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

Wonderful experience!!! The chef was amazing, very knowledgeable and kind. He went out of his way to explain the different kinds of fish and showed us pictures of them. The nigiri and sashimi was the best we have ever had. Two of the kinds we had where flounder and sardines which we have never tried in sushi form. The flavours are nothing like canada, such clean and fresh flavours. We would definitely go back. Thank you.

通報する
OT
OpenTable ダイナー
東京
評価・口コミ(1)
2018年6月1日にご来店
総合1お料理3サービス3雰囲気4

They offered low price seafood but charged at super high price. Felt being cheated. Had to go to another restaurant to fill the stomach afterwards.

通報する
JV
JustinV
ワシントン DC エリア
評価・口コミ(1)
2018年4月19日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

Awesome sushi. One of the best I've had, especially for the price ($150 / 15K JPY course). Chefs catered to allergy/taste preferences before the meal and built the course to make sure my date enjoyed her meal. Great time.

通報する
OT
vipOpenTable ダイナー
評価・口コミ(1)
2018年3月24日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

We ate here on Thursday night and then cancelled our reservation at Nobu to eat here agin on Saturday night! It was one of our most amazing food experiences ever from start to finish. Every bite was delicious. Chef Hideki will be getting a Michelin star any day now! He is an amazing chef and host.

通報する
OT
OpenTable ダイナー
評価・口コミ(1)
2018年2月4日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

We had one night in Tokyo and we were looking for a nice spot for omakase. My girlfriend found this restaurant online and liked the vibe of the reviews she read. We really enjoyed our dinner here! Great mellow, authentic vibe that was welcoming to both foodies and locals from the neighborhood. The 2.5 hour dinner seemed to fly by. The pace of the omakase was great, and the food was all wonderful. Would definitely go back, and recommend!

通報する
OT
OpenTable ダイナー
ロンドン
評価・口コミ(2)
2017年12月20日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気4

Haka San speaks English and serves you a great counter omakase meal explainung each of the 16 course. Fresh and tasty in Edo style sushi. Good value too for shibuya. Comparable to many top ones in Gonzalez.

通報する
M
vipMolliemogo
ロサンゼルス
評価・口コミ(17)
2017年10月16日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気4

We did the omakase with the Chef and owner Haka aka Joe aka Jose who has spent some time in America so his english was very good. The sushi was delicious and just kept coming. Felt like we stumbled on a hidden local gem.

通報する
V
Vivian
評価・口コミ(1)
2017年4月4日にご来店
総合4お料理4サービス5雰囲気4

What a great local spot for sushi omakase! The ingredients were fresh and deliciously prepared, all at a very reasonable price for the amount of courses you get. The chef was very friendly and spoke English as well which is always a bonus for foreigners. I definitely recommend this place for people who want the omakase experience but don't necessarily want to drop ¥20,000.

通報する
h
hama
東京
評価・口コミ(1)
2016年12月15日にご来店
総合2お料理3サービス1雰囲気2

サービスがとても悪く、料理が出てくるのも遅く、説明とかも全くない、味はそこそこだったが、他の美味しいお店を上回る程では全くなかった

通報する
b
vipburmster1
デンバー・コロラド州
評価・口コミ(9)
2016年6月19日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

Wow, just wow. I've been eating sushi in the US for 20 years. This place was the real deal. Great service, amazing food, highly recommended.

通報する
o
vipotot
東京
評価・口コミ(227)
2016年6月5日にご来店
総合5お料理5サービス5雰囲気5

渋谷。神泉の駅から近い。
凛とした白木のカウンターと、素敵な器が並んでいる。
予算や内容は事前に相談にのって頂ける。
基本的にお任せで、料理が15000円くらいから。
合計で大体の予算を伝えておいたので安心して食事ができた。

料理を頂いて握りへ。
シャリは赤酢で、主張しすぎず非常にバランスが良い。
炊き加減も硬すぎず柔らかすぎずちょうど良い。
ニギリは小ぶりで上品な感じ。
漬けなどの醤油の香りが香ばしくて非常に美味しい。
合間に漬物が出てくるが漬物まで美味しい。
卵も生カステラのような感じで美味しい。
ドリンクは日本酒やワインなど、いろいろと面白いものがあって楽しい。
サービスからなにから全て素晴らしい。
最初は緊張感があったが殺伐とした感じではなく、料理に集中されている感じで良い感じ。
英語対応可能なようで海外の方々に紹介できる。

通報する

よくある質問

OpenTable ダイナー14名による鮨 秋月の評価は4.5☆です。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。現地の制限により、現時点では予約を受け付けていない場合がありますのでご留意ください。