Wolfgang's Steakhouse Signature Aoyama

4.4
icon/ic_reviewCreated with Sketch.
109 Reviews
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
¥10,001 and over
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
Steak
A brand new version of luxury before Tokyo Bund The “Wolfgang's Steakhouse Signature Aoyama” is born on the first floor of the Aoyama OM-SQUARE office building, directly connected to Tokyo Metro Ginza Line and Gaien-mae Station in June 2019. The spacious floor boasts a quiet location that does not seem to be in the center of the city, and more luxurious interiors create an elegant and sober space. An elegant and cozy space that feels as you step into the entrance with the extravagant car park space, it is also recommended for use in the business meal. The menu consists mainly of the finest steaks with a focus on quality, aging and grilling, as well as a wide selection of appetizers including high-quality seafood, side menus and desserts. In addition, please look forward to a new menu using premium ingredients that can only be tasted here.
What 109 people are saying
Overall ratings and reviews
Reviews can only be made by diners who have eaten at this restaurant
4.4based on recent ratings
4.5
food
4.3
service
4.4
ambience
3.8
value
Noise · Moderate
89% of people would recommend it to a friend
Sort by
Filters
n
nemateleotris
Tokyo
2 reviews
Dined 5 days ago
Overall3food2service4ambience4

雰囲気は良かったですが,サラダに食べられないものが入っていてがっかりしました。
事前にサラダの内容を教えていただけるか,いくつか選べることができればうれしかったです。ちなみに,同行者は満足していました。

Report
a
aako
1 review
Dined on July 29, 2020
Overall5food5service5ambience5

お店の方々は感染対策にも気を使いながらも心地よいサービスを提供して下さって、もちろんお肉も文句なし!とても良い時間を過ごしました。
パフェの大きさは圧巻!

Report
OT
OpenTable Diner
Hawaii
1 review
Dined on July 26, 2020
Overall2food2service3ambience2

コロナ感染対策がホームページに記載された事と異なり、他の人との距離が50cmしかなかった。
机も狭く、ウエイターと何度も接触。
コロナ感染下でなければいいが、この状況下では問題と思います。料理はハワイで食べるのと同じです。

Report
OT
OpenTable Diner
1 review
Dined on July 26, 2020
Overall5food5service5ambience5

夫の誕生日ランチに利用しました(^ ^)
とても雰囲気もよく、お店の方のご対応も丁寧で
特別な時間を過ごすことができました(^ ^)
妊婦だったのですが、お気遣いも嬉しかったです!

Report
k
kuto
Tokyo
2 reviews
Dined on July 24, 2020
Overall5food5service4ambience3

美味しかったです。
もっとも結構周囲の音が気になりました。
料理の量は多めで結構お腹いっぱいになりました。

Report
OT
OpenTable Diner
Los Angeles
1 review
Dined on July 22, 2020
Overall5food5service5ambience5

赤牛がとても美味しいです。カリフォルニアワインの品揃えもよく、ゆったり食事できました。会社の近所なのでよく利用させていただいてます。

Report
QQ
QQ39
1 review
Dined on July 21, 2020
Overall3food3service2ambience3

雰囲気も良く、味も良かったです、ご馳走様でした。領収書をお願いし、宛名も聞かれたのですが、後で確認したらレシートを渡されていたことだけは残念でした。

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on July 18, 2020
Overall5food5service5ambience5

雰囲気もお料理も満足でした。また利用したいと思います。

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on July 18, 2020
Overall5food5service5ambience5

お肉が柔らかくてとても美味しかった‼️

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
3 reviews
Dined on July 18, 2020
Overall5food5service5ambience5

変わらず安定した、食事をありがとうございます。
オーパスワンのグラス提供してほしい。。。

Report
OT
OpenTable Diner
1 review
Dined on July 7, 2020
Overall5food5service5ambience5

ランチ5,000円に2,000円プラスしてTボーンにしていただきました。肉質、味、焼き加減すべてがパーフェクトです。素晴らしい体験でした。

Report
KH
KielH
Seattle
1 review
Dined on July 4, 2020
Overall1food4service1ambience3

I am a big fan of the Wolfgang Steakhouse in Roppongi and go there a few times a year. I have also visited the Honolulu and Fukuoka restaurants. All of them have what you would expect from a high end steakhouse: attentive service, good steaks and wine, a nice ambience and overall experience. I was very excited to try the signature steakhouse in Aoyama for my birthday.

I was very disappointed.

Absolutely terrible service by our waiter who seemed bothered that we had asked to speak with the sommelier to order our wine, rather than him. The rest of the evening was ruined by a lack of attention by our waiter to serve us, pour the wine or even ask ONCE how our meal was. And he seemed to be singling us out as he was much more attentive to every other table around us which was even more disappointing.

At the end of the meal I spoke with the manager who didn’t seem to believe us and was quite defensive of the waiter. It made us feel like we had been lying or trying to cause a fuss. It also confirmed my suspicion that this restaurant is very poorly managed.

I’m not usually one to complain or even write bad reviews but this experience ruined my birthday dinner and also made me question about wanting to go to any of the Wolfgang steakhouses again in the future.

OT
OpenTable Diner
Hawaii
1 review
Dined on July 3, 2020
Overall1food3service1ambience3

ビバリーヒルズやワイキキのように、気さくに話しかけてくれない。
食器の下げるタイミングも遅かったり、パンを食べている途中に皿を下げられた。
普通のレストランならこのぐらいのサービスで充分だが、同程度の高級レストランなどに比べると、サービスは良くない。
閉店する前に改善を希望します

Report
KA
KAYKAY
Tokyo
1 review
Dined on July 3, 2020
Overall4food4service4ambience4

美味しくいただきました。
ありがとうございます。
職場が近いので、また伺います。
一点、満席でない限りは、出来る限り他のお客様とのテーブルを話していただくべきかと存じます。

Report
k
komomo
1 review
Dined on June 30, 2020
Overall5food5service5ambience5

個人的には六本木より青山の方が好きです。
隠れ家的な感じも素敵でした。
ワインもお料理も的確にアドバイス頂けて助かりました。
また美味しいお料理いただきに伺います♪

Report
s
shoudai
1 review
Dined on June 17, 2020
Overall5food5service5ambience4

どの料理も一人前の分量がたくさんあるので,二人でシェアするのがおすすめです.スープもシェアできます.

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on June 14, 2020
Overall5food5service5ambience5

ステーキと一緒に食べれる量を考えて、本来はロブスター3ポンドのところを1ポンドで用意していただきありがたかったです。1ポンドは必ずあるわけではないようです。

Report
y
yunco
Tokyo
1 review
Dined on June 7, 2020
Overall5food5service5ambience5

他店舗は利用した事がありますが、シグニチャー青山店は初来店で期待値高かったのですが、期待通りとてもいい時間を過ごせました。メニューの相談にも丁寧に説明して頂き、シーフードもお肉もバランスよく美味しく頂けました。
お店の雰囲気もしっくりとした感じで落ち着いて食事を取ることができてお気に入りの店舗になったのでまた伺いたいと思います。

Report
i
ichhhhhiii
1 review
Dined on May 30, 2020
Overall5food5service5ambience5

食事のおいしさ、雰囲気の良さが素晴らしいのに加えて、スタッフさんの対応の良さに感激しました。次ウルフギャングで食べるときもこちらの店舗に来たいと思えました。

Report
y
yukky
Tokyo
1 review
Dined on May 14, 2020
Overall5food5service5ambience5

久々の外食でしたが、しっかり感染防止策実施していらっしゃったこともあり、楽しい時間を過ごせました。また、是非、お邪魔させて下さい。ありがとうございました。

Report
a
abcdef
1 review
Dined on April 25, 2020
Overall5food5service5ambience5

店に入る前の雰囲気から良い。
店内の雰囲気も良いが、接客も好ましい。
週末のランチ利用で、Tボーンステーキを美味しく頂いた。
量的にも申し分ないと思う。

Report
OT
vipOpenTable Diner
Tokyo
3 reviews
Dined on April 9, 2020
Overall5food5service5ambience5

大変美味しくいただきました。

Report
t
toro3622
1 review
Dined on March 21, 2020
Overall5food5service5ambience5

家族4人で利用しました。母がたまには肉を食べたいというので墓参りの後、ランチに利用しました。予約時間より早めにつきましたが、快く受け入れてもらえました。雰囲気も良く、楽しいランチとなりました。適量がわからなかったので、いろいろ教えてもらいながらのオーダーとなりましたが、ちょうど良い量でした。また利用さえていただきたいと思います。ただし、駐車場のサービスがないのは少し残念でした。

Report
BL
BLUESMAN
1 review
Dined on March 20, 2020
Overall4food4service4ambience4

色々といいんですが、まあ高いですよね。
庶民がしょっちゅう行けるお店ではないですね。
何かの記念日にどうぞ。

Report
H
Hirohero
Tokyo
1 review
Dined on March 17, 2020
Overall5food5service4ambience4

二回目の訪問は平日昼。13時の予約でしたが7割ほどのテーブルが埋まっており人気が伺えます。コースに+2kでのt-bornをチョイスしましたがさすがにお肉は美味しかったです。お肉は自体のボリュームはまずまずですが、サイド(マッシュポテトとクリームスピナッチ)がやや少なめだったことと、コースとはいえデザートもコーヒーも別に頼まないとサーブされないことがコスパ面では若干難ありでしょうか。
アクセスや雰囲気はよく、家族も気に入っているのでまた行くとは思います。

Report
OT
OpenTable Diner
Hawaii
1 review
Dined on March 16, 2020
Overall4food4service5ambience4

雰囲気もよく、静かで、話をしながら食事をするのに、良いお店でした。

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on March 16, 2020
Overall5food5service5ambience5

場所が分かりにくく、電話したが、的確に説明するマニュアルがないと感じた。
店内に入ってからは問題なかったので、電話に出る人はみんなの代表だという気持ちで、客に対応すべき。
ウルフギャングは、各店利用しているが、料理の出し方など、ココが一番洗練されてると感じた。

Report
s
satineko
1 review
Dined on March 15, 2020
Overall5food5service5ambience5

最高でした。Tボーン持って帰りたいくらいです。
値段は当然高い部分もあり海外の店舗の方がコスト面ではいいのかもしれませんが、店員さんも気が利き不自由はほとんどありませんでした。
一品ごとの量は多めなので2人でのご利用の際はステーキまでに満腹にならないよう注意です

Report
o
otomesan
Tokyo
1 review
Dined on March 14, 2020
Overall2food2service1ambience2

以前伺った際は、スタッフの方の気配り、目配りが行き届き、心地よくお食事させていただいたのですが、今回は何度手をあげても気づいていただけず、お願いをしても、違うものが届いたり・・・と、少し残念な思いでお店を失礼しました。

Report
OT
OpenTable Diner
1 review
Dined on March 14, 2020
Overall5food5service5ambience5

恋人の誕生日に利用させていただきました。
Anniversary Courseでは、キヌアのサラダ、熊本あか牛のステーキを頂きました。恋人がどれも美味しいととても喜んでいました。特別な日にまた利用させていただきます。

Report
m
maenash
1 review
Dined on March 11, 2020
Overall4food5service4ambience5

家族でのゆっくりとした食事に最適でした。量の相談などにも親切に対応していただけて、食べすぎや足りないということもなく大満足です。

Report
PO
POND
1 review
Dined on March 9, 2020
Overall5food5service5ambience5

丸の内のお店も利用したことありますが、青山のお店は 雰囲気が全然違う感じでした。
高級感があり、特別感があるお店でした。
料理自体は 変わらず非常においしかったです。

Report
o
orihiro
Hawaii
1 review
Dined on March 5, 2020
Overall5food4service5ambience4

暗くなってから通路席にお客さんがいない状況でも、ライティングした方が入店の際間口が明るくて安心できると思います。

Report
MT
MisakiT
1 review
Dined on February 27, 2020
Overall5food5service5ambience5

親しみやすく、細やかな気遣いで気持ちよく食事ができました。
ガラスで飲んだワインもどれも美味しかったです。

Report
OT
OpenTable Diner
New York Area
1 review
Dined on February 21, 2020
Overall5food5service5ambience5

お世話になった方へのお誕生日お祝いで利用しました。美味しいワインとお肉で、どーんとお祝いができました。

Report
OT
OpenTable Diner
1 review
Dined on February 7, 2020
Overall5food5service5ambience5

熟成のTボーンステーキはさすが!今回は二人でしたので、ドギーバッグが出来たのが、嬉しかったら。

Report
K
Kuma
Tokyo
2 reviews
Dined on February 2, 2020
Overall5food5service5ambience5

日本の他店と比較しても一番いい!

Report
RE
RENPAPA
1 review
Dined on February 1, 2020
Overall4food4service5ambience4

しょっちゅうの利用は厳しいですが、家族の記念の日に利用するのはお勧めです。
注文は少し控えめがいいかもしれません。
雰囲気、味、対応全て合格点以上

Report
OT
OpenTable Diner
Tokyo
1 review
Dined on January 28, 2020
Overall4food4service4ambience4

スタッフの対応がきめ細やかでした。

Report
S
Switch
Tokyo
1 review
Dined on January 21, 2020
Overall5food5service5ambience5

今回も初めてのお友達をお連れしました。ウルフギャングの他店舗には行かれた事があるそうですが、高級感が全く違うと大変に喜んでくださいました。

Report

FAQs

Wolfgang's Steakhouse Signature Aoyama does offer delivery in partnership with Uber Eats. Wolfgang's Steakhouse Signature Aoyama also offers takeout which you can order by calling the restaurant at 03-5843-0822.

Wolfgang's Steakhouse Signature Aoyama is rated 4.4 stars by 109 OpenTable diners.

You can book this restaurant by choosing the date, time and party size.