Ida Claire is a funky, southern influenced restaurant & bar open for breakfast, lunch, and dinner. The food is notched up southern but has influences from different regions. You’ll most likely see dishes you’ve heard of before but with little twists here and there. Our sandwiches will be served on...
メキシコ湾、大西洋、太平洋で捕れた新鮮な魚介類、シカゴのAllen...
お好みの場所でおいしい料理を楽しむために集まるのは、アメリカの伝統です。Supperのシェフであるジョン・ブランドは、風味を吟味し、季節の食材を使用し、友人と囲むテーブルで何が喜ばれるかを想像し、直球で勝負します。Supperはサンアントニオ川の土手に位置し、ファームテーブルやビストロテーブルを感じさせる場所です。ブランドのアプローチは基本的に中西部のもので、南テキサスの多文化な食のルーツに影響を受け、年間を通じて生産者が供給する豊かな食材で彩られています。
Located at the San Antonio Botanical Garden, JARDIN is Chef Jason Dady's newest venture in farm-to-table cuisine. Inspired by the bountiful trees, plants and herbs on the campus, Jardin encapsulates the fresh and natural flavors found in small towns along the Mediterranean. Our menu features...
サンアントニオのランドマーク、タワー・オブ・アメリカスに位置するChart Houseは1968年以来、最高級のシーフード、ジューシーなステーキ、贅沢なデザートを提供しています。下に広がる市街の素晴らしい景色を眺めながら、卓越した料理と行き届いたサービスを満喫できます。洗練された雰囲気のBar 601では、カクテルを片手にリラックスできます。 車でのアクセス方法: 281 South(IH 37 South)のExit 140B(Cesar Chavez)を出て、信号で右折後、タワーの駐車場向かって右折 ダウンタウンから:Market Street Eastを進み、Alamo...
昔のビール醸造組合のビル内にあるSoutherleighは、湾からのそよ風とテキサス州沿岸部の土地に対する誇りにちなんで名付けられました。Southerleighでは、シェフJeff Balfourが現代風にアレンジしたテキサスの異文化料理を提供しています。併設する醸造所では、ビール醸造者のLes Lockeがさまざまなオリジナルレシピを順番に用いて仕込んだクラフトビールを提供しています。
Open for dine in on our spacious outdoor patio and distant indoor seating. Reservations highly recommended. Inspired by the Tuscan Hillsides and the region’s family-style dining, Jason Dady’s Tre Trattoria at the San Antonio Museum of Art brings the flavors of Italy to Alamo City. Featuring...
Mon Chou Chou” is a French term of endearment that roughly translates to “sweetie” or “darling.” True to its name, Brasserie Mon Chou Chou will exemplify a laid back and comfortable atmosphere inspired by the great brasseries of Paris. The new restaurant will highlight French classics with an...
Piattiは、伝統の影響を受けた独創的なイタリア料理を提供する現代的な地域のレストランです。訓練を受けた接客スタッフがカジュアルでありながらもプロのサービスを提供し、温かくフレンドリーな環境の中で素晴らしいワインリストを楽しめます。
Fogo de Chão®(フォーゴ・デ・ショウン)は、本格的な南部ブラジル料理のステーキハウスです。Fogo®は1979年にブラジルのポルト・アレグレでガウーショ流の肉料理をスタートしました。現在も、ガウチョシェフが20種類の肉を絶妙にグリルし、テーブルサイドでサービスを提供し続けています。 グルメなマーケットテーブル、本格的なブラジル料理の副菜、受賞歴のあるワインリストとともに、ガウチョのシェフがおいしく下ごしらえした肉料理をお楽しみください。