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【シアトル・イースタンワシントン】ファーム・トゥ・テーブルの人気店

予算

現在地周辺のご予約可能な店舗(21)

Parish NW��の写真
4.5
非常に良い(288)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • バラード/フリーモント
本日3回予約が入りました。
Parish NW offers Cajun dining with Northwest ingredients located in the heart of bustling Ballard. Join us on the covered heated Parish Patio. Cant wait to see you!
rasaiの写真
4.4
非常に良い(45)
価格:高い
• インド料理(コンテンポラリー) • フリーモント
本日5回予約が入りました。
Hours of Operation: Monday Off | Tuesday-Sunday 5-10 PM | Saturday-Sunday 11-2:30 PM ***NEW DINNER MENU LAUNCHES SEPTEMBER 28 WITH NEW CHEF******NEW SOUTHERN-INSPIRED TIFFIN LUNCH CONCEPT LAUNCHES OCTOBER 6***Rasai is rethought under the guidance of Chef Mahendran Gunasekaran as an establishment that will focus on local ingredients done with Neo-Southern Indian flavors, emphasizing modern cooking methods and the addition of molecular gastronomy. Our approach gives the forgotten flavors of Chettinad, Chef Mahendran's part of origin, a new identity. Our wine and cocktail program emphasizes plant-based and small-batched proprietors.We look forward to creating an immaculate experience with you, and please try our new menu!
Maiz Molinoの写真
4.6
素晴らしい(99)
価格:普通
• メキシコ料理 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日12回予約が入りました。
For generations, molinos have served as celebrations of the most honored culinary tradition in our Mexican culture — nixtamal! Translated from the native Nahuatl, nixtamal is the production of corn dough, or masa. The molineros’ millenary artisan techniques in the nixtamal process are the foundation for creating all great antojitos — the craveable snacks sold by street vendors all across Mexico. Our mission is to preserve and promote the beautiful, bio diverse treasure that is heirloom, non-GMO Mexican corn. We work directly with local, small-scale farmers to ensure our grains are sourced in an ethical and sustainable way. Our authentic, fresh, small-batch recipes allow you to experience your favorite Mexican dishes the way they were meant to be — the same way we enjoyed them as kids! By introducing the Seattle community to our traditions, we hope that you'll fall in love with them as much as we have. Thank you for being a part of this journey. We w
Meliora Seattleの写真
4.0
とても良い(38)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日7回予約が入りました。
Hours of Operation: Monday-Thursday 4-9 PM | Friday-Saturday 4-10 PM | Sunday Off Restaurant Meliora is a new eatery that focuses on local ingredients done with French techniques. It's nestled between South Lake Union and Capitol Hill communities and is yours to discover and experience! The Pacific Lounge is second to none, and our Executive Chef has created a menu that celebrates the bounty of the Pacific Northwest but also respects the cooking methods he learned under his mentors. We look forward to creating an unforgettable experience with you!
Anthony's - Pier 66 Seattleの写真
4.3
非常に良い(2339)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ウォーター フロント/ベルタウン
本日25回予約が入りました。
シアトルのダウンタウンのウォーターフロントにあるAnthony's Pier 66は、Anthony's Bell St. DinerおよびAnthony's Fish Barと同じ建物内に位置しています。Anthony's Pier 66は、北西部の最高のシーフードレストランで、レーニア山、エリオット湾のボート遊び、シアトルのダウンタウンの街並みのパノラマの景色が一望できます。現代的で洗練されたウォーターフロントにあるAnthony's Pier 66は、シンプルに調理された新鮮な北西部のシーフードを提供しています。
Terra Plataの写真
4.5
非常に良い(3747)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日32回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
2120の写真
4.7
素晴らしい(1255)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
2120 is a lively, independently owned and operated restaurant, located next to the famous Amazon Spheres.We're only a few blocks from the iconic Space Needle, and within a short walk of most of the area's major hotels.Our culinary team has put together a flavorful New American menu that changes seasonally. We use the freshest locally sourced ingredients from farms in and around our local countryside.We're also proud to feature a broad selection of local wines, with a focus on the Pacific Northwest. We firmly believe that what grows together, goes together.​Our talented team behind the bar has designed an approachable, playful, and creative cocktail menu that ties in elements from the kitchen to the bar.
Vendemmiaの写真
4.7
素晴らしい(1014)
価格:高い
• イタリア料理 • レスキ、マドロナ、マディソン公園
本日18回予約が入りました。
シェフのブライアン・クレベンジャーの最初のレストランで、イタリア料理の影響を受け、地元産の食材、季節の食材を使用しています。シアトルのマドローナ地区に位置する Vendemmia は、ワシントン産の野菜、自家製パスタ、地元産の肉や魚介類などを用いた食へのアプローチにおける、洗練されたシンプルさが特色です。キッチンカウンターを予約し、「シェフのカウンター」でシェフのクレベンジャーに季節のティスティングメニューを作ってもらうという、ユニークなオプションもあります(最大5名まで)。シェフのカウンターについては、レストランまでお電話ください。
The Ballard Cutの写真
4.7
素晴らしい(536)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日23回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar. We specialize in local ingredients, Japanese whisk(e)y, bourbon, and single malts; ranging from contemporary and affordable to rare and antique. Scratch cocktails, a 950+ bottle heavily curated whiskey list, esoteric wines and shareable plates are only a glimpse of what we have to offer. *We have both indoor and outdoor seating available. Our outdoor seating is a fully enclosed and covered pergola structure with heaters adjacent to every table. We will try our best to ensure you get your seating preference, but cannot guarantee it. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Autumn Seattleの写真
4.8
素晴らしい(373)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィニー ・ リッジ
本日8回予約が入りました。
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
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